Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo 4 Screenshots

alpagerm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ θα βρείτε χιλιάδες screenshots από το παιχνίδι.

Α, και κάτι άλλο που πήρε το μάτι μου σε κάποιο αγγλικό forum: το gt4 δεν αντιγράφεται. το παιχνίδι είναι σε dual layer dvd και το ps2 δεν μπορεί να παίξει αντιγραμμένα dual layer. άσχημα νέα για τους ιδιοκτήτες τσιπαρισμένων ps2. :wink:

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ δεν το έχω τσιπαρισμένο και αγοράζω πάντα αυθεντικά, λίγα αλλά αυθεντικά!

Οπότε θα τιμήσω και το GT4..xe xe xe!

Δημοσ.
Εδώ θα βρείτε χιλιάδες screenshots από το παιχνίδι.

Α' date=' και κάτι άλλο που πήρε το μάτι μου σε κάποιο αγγλικό forum: το gt4 δεν αντιγράφεται. το παιχνίδι είναι σε dual layer dvd και το ps2 δεν μπορεί να παίξει αντιγραμμένα dual layer. άσχημα νέα για τους ιδιοκτήτες τσιπαρισμένων ps2. :wink:[/quote']

Για όλα υπάρχει λύση μην ανησυχείς, κάτι θα βρούν και γι' αυτό.

Δημοσ.

Απίθανο! Άν ερωτεύτηκα το prologue αυτό πιστεύω πως θα του κάνω και παιδιά! Άν και οι περισσότερες απο τις παραπάνω φωτο είναι απο replay αναμένονται και αντίστοιχα γραφικά ingame. Μερικές μερούλες ακόμα για τους "νόμιμους" :wink:

Δημοσ.

re paidia to paixnidi exei kykloforisei sto net edw kai polles meres....Sigoura mia apo autes tis meres tha vgei patchaki!!!!Pantws to authentiiko tha vgei tin deutera 7 tou minos opws symvainei me OOOLAAA ta paixnidia tous.Opws me to constantine pou evgaine simera kai apo proxthes kykloforei kai to fifa street kai para para polla pou exw!

PS to game tha mamaei !!!

Δημοσ.

Katapliktiko !!!

Ta salia trexoun apo twra...

Na etoimazomaste gia egkleismo sto spiti....

Nancy tha ta poume kardia mou se dyo mhnes...

Paw na paraggeilw trofima gia kairo...

Δημοσ.
Για όλα υπάρχει λύση μην ανησυχείς, κάτι θα βρούν και γι' αυτό.

Χεχε, δεν αμφιβάλλω, τα παλληκάρια ποτέ δεν μας έχουν απογοητεύσει, απλά το gt4 είναι ένα από τα παιχνίδια που θέλω να τα αγοράσω @υθεντικά :wink:

Δημοσ.

asxeto alla to paixnidi VGIKE tin PARASKEVI!!!!!!!!!!!!! PAW NA TO PARW TWRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσ.

Τα καλυτερα γραφικα που εχετε δει σε PS2.

Ειναι τεραστιο εκανα δυο ωρες να δω τι εχει το μενου.

Φανταστικο!!!!

Υστ...Οι Mercedes εχουν χαλια κρατημα, μαουνες.

Δημοσ.

den mporw na katalavw pos ginete sto gamesranking na vathmologoun to GT4 me 91,7 kai to Gran Turismo 3: A-Spec me 94.4

den mporw na katalavw... ine treloi oi anthrwpoi?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...