Jikail Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Παίδες βοήθεια... Σε pc που έχει τον νόρτονα περνάει ένας ιός (κατά τη symantec o trojan.Tooso.D) και γίνεται το μηχάνημα K_λ_ς. Βγάζω νόρτονα, βάζω νόρτονα βρίσκει τον ιό, τον καθαρίζει... Μετά παρουσιάζει πρόβλημα το live update του και κρίνω σωστό να του κάνω uninstall και στο καπάκι install... Όμως δεν γίνεται με τίποτα εγκατάσταση... Τρέχω το αρχείο εγκατάστασης και με αγνοεί... Εν τω μεταξύ έχω κάνει και 2 online scans με ravantivirus.com και panda αλλά δεν βρίσκουν τίποτα... Τί λέτε;
nimik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Nomizo oti mporeis na toy kaneis repair apto add remove programms....
michalakis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Νομίζω ότι θα είναι καλύτερα να πετάξεις το norton και να βάλεις οτιδήποτε άλλο. Εμένα με παίδευε μια φορά στο uninstall δεν ήθελε με τίποτα να φύγει!!
Jikail Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δυστυχώς δεν γίνεται repair και άλλωστε τώρα δεν υπάρχει καθόλου νότρονας στο pc...Θα έβαζα κάτι άλλο αλλά επειδή είμαι σε εταιρία δεν γίνεται να αλλάξω... Κατεβάζω ένα kaspersky τώρα να βάλω δοκιμαστικά μήπως και υπάρχει τελικά κανένας ιός στο pc...
Dakoro Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Πήγαινε start->run και γράψε regedit.Από αριστερά μαύρισε το My_Computer και πήγαινε edit->find και γράψε norton ή symantec. (αν δεν έχεις άλλο προγραμμα της symantec σβήσε και ότι έχει σχέση με symantec).Ότι εγγραφές βρεί σε σχέση με το Norton_Antivirus σβήσε τις. Mε F3 παει στην επόμενη εύρεση. Έτσι μπορείς να καθαρίσεις το Registry από την παλιά εγκατάσταση και να κάνεις καινούρια. Το ίδιο για όλα τα προγράμματα που δεν μπορούν να εγκατασταθούν μετά από μία κακή εγκατασταση ή ημιτελης απεγκατάσταση. ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ DELETE...να είναι σίγουρα εγγραφή του εν λόγω προγράμματος. hope it helps....
Jikail Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Φίλε μου το σκέφτηκα αλλά έχει χίλιες δύο εγγραφές... Να τις σβήσω όλες... Αν δεν βρω ακρή εντός ολίγου θα το κάνω και αυτό... Ευχαριστώ...
michalakis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 πήγαινε στο site της symantec υπάρχουν κάποια αρχεία που δίνει για να σου βγάλουν τελείως την εγκατάσταση (rnav και rnis)
universe Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 exeis dokimasei na ka8ariseis thn registry apo ola ayta me kana programataki tou typou registry cleaner klp?eixa norton alla telika to petaksa kai evala to zone alarm security suite to opoio einai arketa pio elafry kai kanei kalh douleia.Ayto pou 8elw na pe einai oti akoma kai meta ena xrono evriska arxeia kai fakelous tou norton.Gi ana ta ka8arisw xrhsimopoihsa diafora tetoia.Elpizw na se voh8hsoun.
Jikail Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 To rnav υπάρχει φίλε μου μέχρι το Norton Antivirus 2003 και όχι για το 2005 που θέλω εγώ... Θα κοιτάξω να καθαρίσω τη registry...
Jikail Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Τελικά η λύση ήταν να σβήσω μόνο το σημείο όπου αναφέρεται το serial της εγκατάστασης στη registry... Και ως δια μαγείας τρέχοντας το αρχείο εγκατάστασης δεν με αγνόησε αλλά έτρεξε κανονικά... Σας ευχαριστώ όλους...
Dark-Shadow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 To serial key gia Norton AntiVirus se poio meros tou registry to vrikes kai to diegrapses?
Jikail Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Τώρα δεν 8υμάμαι... Έκανα search για το serial αυτό και μου το βρήκε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.