tsialiam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 pws mporw na balw sto suse 9.2 efarmoges pou uphrxan sto 8.2. px o emacs. Mporw na tis balw apo to dvd tou 8.2? Yparxoun sto dvd tou 9.2? na tis katebasw?
cronos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Ο Εmacs υπάρχει στην έκδοση 9.2. Αν ψάξεις λίγο στα CD/DVD θα το βρείς σίγουρα.
tsialiam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 to ksanakoitaksa kai den brika emacs. Exw dvd pou to exw katebasei apo to internet an paizei kapoio rolo auto. Brika pico , ena allo joe alla emacs den brika
cronos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μα έχει και το ίδιο το DVD τον Emacs, είναι από τα βασικά πακέτα. Να πώ ότι κατέβασε την personal edition, ok. Αλλά ολόκληρο DVD και να μη το έχει?
NoD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Επειδή το έχω κατεβάσει και εγώ αυτό το dvd και τα είχα βάλει τα suse 9.2,του λείπουν πολλά πακέτα,που στα 9.1 pro υπάρχουν.Ίσως να πρέπει να αγοράσεις τα 9.2,για να είναι πλήρες.
cronos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Πρώτη φορά το ακούω. Εχω το DVD του 9.1 από αγορασμένο πακέτο. (δε το αγόρασα εγώ)
tsialiam Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 epsaksa gia emacs kai gia xemacs alla den brika tpt. Yparxei periptwsh to DVD pou katebasa apo to internet na mhn einai olokliro kai na lipoun basika paketa? opws px o emacs? To katebasa apo to episimo site ths suse.
NoD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δεν ξέρω αν λείπουν βασικά πακέτα,το σίγουρο είναι ότι λείπουν αρκετά πακέτα,τα οποία βέβαια βρίσκεις από το site της suse.
cronos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Στο ftp του πολυτεχνείου (ftp.ntua.gr - δε θέλει κωδικό πατάς απλά enter) θα βρείς όλες τις διανομές linux σε iso images καθώς και όλα τα πακέτα. Ψάξε και εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.