nikoskon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Ήμουν κάτοχος ενός Thermaltake PurePower 410W το οποίο 3 μήνες μετά την αγορά πήγε στα θυμαράκια.Το επιστρέφω στο μαγαζί για αντικατάσταση,αλλά δεν είχαν παρόμοιο και έτσι μου ζήτησα πιστωτικό για να αγοράσω άλλο. Ήθελα λοιπόν ένα τροφοδοτικό από 400W+ με 12άρι ανεμιστήρι. Το μαγάζι είχε μάρκες όπως: Bluestorm,Heroichi,AKASA και μιά άλλα "μ'έκαψες". Στα watt που ήθελα και με βάση τα χρήματα που διέθετα προτίμησα το AKASA για τους εξής λόγους: 1 ) 460 Watts 2 ) Active PFC 3 ) 12cm 2xball bearing longlife fan 4 ) Ήσυχο (18dB normal use) 5 ) over power protection 6 ) over current protection 7 ) over voltage protection 8 ) short circuit protection σε κά8ε κανάλι 9 ) Dual 12 Volt rails 10) ATX 2.0 Ποιά είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο τροφοδοτικό; Το έχει κανείς σας; Ήταν καλή επιλογή;(Αν και δεν υπήρχαν άλλες λόγο κόστους αλλα και διαθεσιμότητος του καταστήματος)
madsc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Από αυτές τις μάρκες Heroichi θα πρότεινα σαν την πιο αξιόπιστη. /sc
tzoykas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 9a sumfwnhsw me ton mod. H Akasa mporei na akougetai kai na prospa9ei na apokthsei onoma sthn agora alla de mporw na th 9ewrhsw akoma a3iopisth. Makari bebaia na sou bgei kalo. Edw 9a mou peis bebaia kahke to Thermaltake ... ti na peis.
madsc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Αλλοίμονο αν θεωρείται η Τhermaltake αξιόπιστη εταιρεία σε καίρια parts του pc όπως psu. Μέχρι στιγμής έχει δείξει πολλά φρου-φρου κ αρώματα, αντιγραφές προϊόντων κ μέτρια εώς κακή ποιότητα. (Πού είσαι βρε KWSN να τα πεις; ) Για εντυπωσιακά (δαχτυλοδειχτούμενα) cases μια χαρά είναι. Seven77 αρκετά Tagan έχουν κρατήσει μια χαρά, αρκετές παρτίδες "πέφταν σαν τα κοκόρια" (clopyrighted by LL Neo). Σαν ποιότητα κατασκευής την θεωρώ μέτρια με αρκετά rma. /sc
LL_NEO Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Για εντυπωσιακά (δαχτυλοδειχτούμενα) cases μια χαρά είναι. Αναδιατυπώνω: Για να παίρνει απο Ασιάτες κάποια αξιοπρεπή κουτάκια (βλέπε ομοιότητες(sic) των Xaser με τα Casetek και τα Chenming) και να τα μεταμορφώνει σε καρνάβαλους με 150 φωτάκια, παρδαλά χρώματα και αμφιβόλου αισθητικής σχέδια μια χαρά (και δυο τρομάρες) είναι Το Tagan rev 1.0 που έχω είναι ανοιχτό εδώ και 9 μήνες 24/7 και σχεδόν πάντα ο υπολογιστής είναι σε full load χωρίς κανένα prob. Όπως όμως ανέφερε και ο madsc έχουμε ξαναπεί ότι στην πορεία κάπου την σκάτερψε τη συνταγή... ΥΓ: Για να μη μιλήσω για τα heatsinks της Thermaltake που νομίζουν ότι το lapping είναι χωρίο στη Μοζαμβίκη
maqqis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Έχω το Silent Purepower 410w.Πάω να πάρω ευλογίες απο τον πάτερ για την ευδόκιμη και απρόσκοπη λειτουργία υμών και λοιπών εξαρτημάτων του αυτού τροφοδοτικού!Αμήν..
nikoskon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2005 Πάντως από specs δεν τα πάει άσχημα το PaxPower.Right? Από ότι βλέπω δεν το έχει χρησιμοποιήσει κανείς. Ίσως πάρω κανά πολύμετρο να μετρήσω ακριβείς τάσει,ρεύματα και να κάνω ένα μικρό review.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.