marios007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Έχει κανένας συνδρομή ADSL απο Τ.Ε.Ε. (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας); Επειδή η εξάμηνη συνδρομή βγαίνει 27 euro ο μήνας (για τα μέλη του όμως μόνο)!!! Αλλά απο ταχύτητες τι λέει; Μπορεί κανένας να βοηθήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigbrother Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Mhpos ektos apo th syndromh 8a dineis kai alla tosa ston OTE???? Dose kana sxetiko link apo to TEE na to analysoume kalutera... BB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Φυσικα δινεις και στον Οτε... σχετικο link εδω http://portal.tee.gr/portal/page?_pageid=44,5276001&_dad=portal&_schema=PORTAL92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tds Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 το τεε προσφερει μαζυ με οποιαδηποτε συνδρομη σε αυτο και δωρεαν πρασβαση στην τραπεζα πληροφοριων του καθως και νομοθεσιες κλπ.... απο download εως 30κkbps αθροιστικα ενω προπληρωνεις 6 μήνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ceidkeeper Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά μήπως είναι εντελώς ανούσια η όλη υπόθεση?Γιατί αν προσθέσεις το κόστος της dsl του οτε και τό κόστος της σύνδεσης που παρέχει το τεε τότε πας στο γνωστό κόστος των 50+ ευρώ που είναι πσιλοαπαράδεκτο,βασισμένος στο ότι η vivodi δίνει την 384 μόνο με 49.32 με φπα και όλα τα παρελκόμενα,αν και τώρα ίσως το έχει ρίξει κ άλλο!!!! πχ για μια 384/128 είναι 19.90+(138/6)=42.90 με φπα 18% μας δίνει 50.622 θα μου πείτε είναι 3 ευρώ υπόθεση,πάντως για μένα προτιμώ να δίνω τα 3 ευρώ μου για καφέ παρά στον οτέ!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Αυτές τις μέρες θα λείξει η 6μηνη 384/128 σύνδεση που έχω με forthnet. Είμαι μέλος ΤΕΕ και σκέφτομαι και εγώ να βάλω σύνδεση 384/128 από ΤΕΕ κυρίως για τη δωρεάν πρόσβαση στη τράπεζα πληροφοριών. Ήθελα να ξέρω : 1. Το ΤΕΕ χρησιμοποιεί δική του υποδομή ή απλά έχει αγοράσει μαζικά συνδέσεις από κάποιον ISP και τις μοιράζει στα μέλη του 2. tds : Τι εννοείς "απο download εως 30κkbps αθροιστικα" ? Δε καταλαβαίνω 3. Έχει κάποιος εμπειρία από ΤΕΕ σε θέματα σταθερότητας, υποστήριξης και άλλων τακτικών (πχ σε θέματα p2p και άλλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZauZ Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2005 Για πείτε !!!! Με ενδιαφέρει και εμένα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neco Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2005 paidia epeidh exw xronia twra dialup sto TEE, parallhla me thn adsl (apo tellas) to TEE S-E-R-N-E-T-A-I! Kai kyriws sthn eparxia, sthn A8hna einai kalutera ta pragmata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2005 me tee edw sta xania ya na mpw pezei na kanw 10-30 klisis ya dial up panta omws Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.