Προς το περιεχόμενο

ADSL απο Τ.Ε.Ε.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανένας συνδρομή ADSL απο Τ.Ε.Ε. (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας);

Επειδή η εξάμηνη συνδρομή βγαίνει 27 euro ο μήνας (για τα μέλη του όμως μόνο)!!!

Αλλά απο ταχύτητες τι λέει;

Μπορεί κανένας να βοηθήσει;

Δημοσ.

το τεε προσφερει μαζυ με οποιαδηποτε συνδρομη σε αυτο και δωρεαν πρασβαση στην τραπεζα πληροφοριων του καθως και νομοθεσιες κλπ.... απο download εως 30κkbps αθροιστικα ενω προπληρωνεις 6 μήνες...

Δημοσ.

διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά μήπως είναι εντελώς ανούσια η όλη υπόθεση?Γιατί αν προσθέσεις το κόστος της dsl του οτε και τό κόστος της σύνδεσης που παρέχει το τεε τότε πας στο γνωστό κόστος των 50+ ευρώ που είναι πσιλοαπαράδεκτο,βασισμένος στο ότι η vivodi δίνει την 384 μόνο με 49.32 με φπα και όλα τα παρελκόμενα,αν και τώρα ίσως το έχει ρίξει κ άλλο!!!!

πχ για μια 384/128 είναι 19.90+(138/6)=42.90 με φπα 18% μας δίνει 50.622

θα μου πείτε είναι 3 ευρώ υπόθεση,πάντως για μένα προτιμώ να δίνω τα 3 ευρώ μου για καφέ παρά στον οτέ!!!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αυτές τις μέρες θα λείξει η 6μηνη 384/128 σύνδεση που έχω με forthnet. Είμαι μέλος ΤΕΕ και σκέφτομαι και εγώ να βάλω σύνδεση 384/128 από ΤΕΕ κυρίως για τη δωρεάν πρόσβαση στη τράπεζα πληροφοριών. Ήθελα να ξέρω :

1. Το ΤΕΕ χρησιμοποιεί δική του υποδομή ή απλά έχει αγοράσει μαζικά συνδέσεις από κάποιον ISP και τις μοιράζει στα μέλη του

2. tds : Τι εννοείς "απο download εως 30κkbps αθροιστικα" ? Δε καταλαβαίνω

3. Έχει κάποιος εμπειρία από ΤΕΕ σε θέματα σταθερότητας, υποστήριξης και άλλων τακτικών (πχ σε θέματα p2p και άλλα)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

paidia epeidh exw xronia twra dialup sto TEE, parallhla me thn adsl (apo tellas) to TEE S-E-R-N-E-T-A-I!

Kai kyriws sthn eparxia, sthn A8hna einai kalutera ta pragmata

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...