kostassid Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Γεια σας, μολις απεκτησα ενα nokia6600 αλλα δεν ξερω απο που να κατεβασω εφαρμογες για το κινητο αυτο.Βεβαια αναφερομαι σε freeware, ειχα δει καποτε ενα προγραμμα που χρησιμοποιουσε το Irda του κινητου και το μετετρεπε σε τηλεχειριστηριο πχ. Αν εχει κανεισ καμια ιδεα για κανενα site ας πει κατι... Thanx
green_beret Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 http://www.aivanet.com/forum.php?sid=b9e26ab4666da4cfcb123766cc8484f4 Ειναι forum αλλα προσφερει download για ενα καρο applications,games και themes οχι μονο για symbian κινητα. Ο Πλουτος του ειναι τεραστιος και υπαρχουν αναλυτικες παρουσιασεις για τις εφαρμογες καθως και φωτογραφιες των εφαρμογων για να μπορεις να την δεις κιολας πριν την εγκαταστησεις. Το προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους.
silver_1982 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 θα βρεις πάρα πολλά στο irc στα κανάλια #aivanet kai #mediaplace με server efnet νομίζω.Επίσης και σε διάφορα yahoo groups
Akujin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 to aivanet.com perimena na exei perissotera pragmata gia to SX1. krima! ta perissotera site pou vriskw exoun g@m@tes efarmoges alla oles einai pay for.
j0j0gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 ektos apo to aivanet : http://www.aivanet.com/forum.php?c=3 uparxei mesw IRC k to kainourio #mobizone ( me EFNET panta oxi GRnet ) pou einai to palio #aivanet
OPC Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Θα βρείς πολλά και αν κάνεις ένα search στα briefcases του pathfinder.Εγώ έχω βρεί αρκετά πάντως.
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά κάτι διαφορετικό τώρα. Μπορούμε να αναβαθμήσουμε ένα κινητο μόνοι μας; Συγκεκριμένα έχω και εγώ το NOKIA 6600!!
Soulman Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά κάτι διαφορετικό τώρα. Μπορούμε να αναβαθμήσουμε ένα κινητο μόνοι μας;Συγκεκριμένα έχω και εγώ το NOKIA 6600!! Οχι δεν μπορείς.. Χρειάζεσαι συγκεκριμένο εξοπλισμό που είναι αρκετά ακριβός.
androu Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Να ρωτήσω και εγώ κάτι Επειδή .. θα το παρω αυτές τις μέρες. -παίζει amr σαν ήχους κλήσεις? ? - αν ειναι vodafone live θα λειτουργεί κάρτα cosmote ¨η Q ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.