KROUD Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Ηθελα να ρωτησω το εξης.Εχω μια ISDN γραμμη αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος.Αν την καταργησω και βαλω απλη γραμμη PSTN και ζητησω μια συνδεση ASDL θα μπορω οταν μπαινω στο internet να μιλαω και στο τηλεφωνο?
JoKo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Ναι, φυσικά... Η τεχνολογία ADSL χρησιμοποιεί άλλες συχνότητες από αυτές που χρησιμοποιούνται για την τηλεφωνική ομιλία, οπότε μπορείς να χρησιμοποιείς το τηλέφωνό σου και να είσαι στο internet.
Icecut Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 To splitter pou dinoune mazi me tis syndeseis diaxwrizei tis syxnothtes gia fwnh apo autes pou einai gia data,epomenws exeis kai internet kai thlefwno mazi,kalo?!poly..!!!
andrip Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Ηθελα να ρωτησω το εξης.Εχω μια ISDN γραμμη αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος.Αν την καταργησω και βαλω απλη γραμμη PSTN και ζητησω μια συνδεση ASDL θα μπορω οταν μπαινω στο internet να μιλαω και στο τηλεφωνο? Καλό αυτό γλιτώνεις και κάποια ευρουλάκια exeis kai internet kai thlefwno mazi,kalo?!poly... και με το ISDN τα χεις αυτα
WaVe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Ηθελα να ρωτησω το εξης.Εχω μια ISDN γραμμη αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος.Αν την καταργησω και βαλω απλη γραμμη PSTN και ζητησω μια συνδεση ASDL θα μπορω οταν μπαινω στο internet να μιλαω και στο τηλεφωνο? Distixos omws exw akousei atoma pou o pOTE den ekane dekto to aitima tous gia metatropi se PSTN. Ama exei 2 grames sto spiti tote tha sto kanei sigoura.
KROUD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Εκανα αιτηση για να το επαναφερω σε PSTN και το δεχτηκανε. Αλλα δεν την γλιτωνεισ ανωδυνα.Πρεπει να δωσεις 29 ευρω για την απενεργοποιηση του ISDN και ερχονται οι τεχνικοι να σου παρουν το modem. Αυτα....
WaVe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Εκανα αιτηση για να το επαναφερω σε PSTN και το δεχτηκανε.Αλλα δεν την γλιτωνεισ ανωδυνα.Πρεπει να δωσεις 29 ευρω για την απενεργοποιηση του ISDN και ερχονται οι τεχνικοι να σου παρουν το modem. Αυτα.... Kala auta einai dedomena. Xanei lefta o pOTE ?!
georgeadams Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Distixos omws exw akousei atoma pou o pOTE den ekane dekto to aitima tous gia metatropi se PSTN. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην τη δέχτηκε. Με ποιό δικαίωμα? Οποιαδήποτε στιγμή δεν θέλεις την ISDN μπορείς να την ξανακάνεις PSTN ή και να καταργήσεις τη γραμμή εντελώς!
WaVe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 adslgr.com ekei to exw diavasei an thimamai kala k eixa akousei arketa parapona!
ALEX2K Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 ΕΓΩ κανα μετατροπη απο isdn σε pstn (βεβαια πληρωσα και τα 30 ευρω) και εβαλα και adsl τωρα ολα καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.