Προς το περιεχόμενο

πώς να φτιάξουμε προβολέα..

panasonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα το μονο προβλημα ειναι η διαρκεια ζωης της λαμπας του προβολεα διαφανειων για συνεχη χρηση μπορει να μας διαφωτισει κανεις?

post-20848-129062920132_thumb.gif

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσωπικά προτιμώ να έχω ένα στάνταρντ καροτσάκι που μπορώ να βγάζω και στο μπαλκόνι τα καλοκαίρια, παρά να κάνω κάθε φορά μόντες με κουτιά και οθόνες και τα ρέστα... Ειδικά με τους προβολείς της ριζούπολης να κάνουν την νύχτα μέρα, δεν βλέπω πως η μόντα με το κουτί θα με βοηθούσε...

Δημοσ.

ρε παιδιά ζήλευσα.... ΕΧΩ προτζέκτορα και δεν τον πολυχρησιμοποιώ λόγω ακριβής αντικατάστασης της λάμπας!

Η λίστα με τις tft του tom είναι με 15αρες, εγώ ενδιαφέρομαι με 17άρα για 1280Χ960 ανάλυση (κυκλοφόρησε η νέα υψηλής ανάλυσης βιντεοκάμερα της σονυ και από καλοκαίρι της πανασονικ και jvc, μην ξεχνάμε και τις υψηλής ανάλυσης ταινίες του Hollywood)

φίλε πανασόνικ και εγώ μέσα!!!!

Δημοσ.

Ασε ρε συ και εγώ που έψαξα λίγο την αγορά, δεν συμφέρει να βρεις 15άρα..... Ξέρει κανείς που θα βρούμε προτζέκτορα για 17άρα?????? ε?

Δημοσ.

paidia me 17ara de ginetai giati o overhead projector einai gia diastasi a4 de xoraei..to thema einai i lampa toy overhead poso krataei giati sto plaisio poy eida apogoiteytika...me ti leisegang de ksero ti paizei...

Δημοσ.

φίλε πανασονικ η κατσκευή κουτιού αλλά lumenlab δίνει καλύτερη εικόνα και μικρότερο μέγεθος από ότι με προτζέκτορα αλλά του τομ. Δώσε μου email σου να σου στείλω το guide του lumenlab ή το κατεβάζεις με emule

Δημοσ.
φίλε πανασονικ η κατσκευή κουτιού αλλά lumenlab δίνει καλύτερη εικόνα και μικρότερο μέγεθος από ότι με προτζέκτορα αλλά του τομ. Δώσε μου email σου να σου στείλω το guide του lumenlab ή το κατεβάζεις με emule

Mporis mipos na to stilis kai mia pros ta do? [email protected]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...