Προς το περιεχόμενο

πώς να φτιάξουμε προβολέα..

panasonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η κατασκευή του lumenlab έχει καλύτερη εικόνα, αν μπείτε στο φορουμ του θα δείτε πολλούς που το έφτιαξαν, έχουν ανεβάσει και φωτό

Δημοσ.
η κατασκευή του lumenlab έχει καλύτερη εικόνα, αν μπείτε στο φορουμ του θα δείτε πολλούς που το έφτιαξαν, έχουν ανεβάσει και φωτό

Τί έχουν κάνει παραπάνω και έχει καλύτερη εικόνα; Κοίταξα, αλλά δεν βρήκα λεπτομέρειες...

Δημοσ.

του τομ χάνει σε φωτεινότητα και ευκρίνεια. Από το lumenlab μπορείς να παραγγείλεις καλύτερο φακό. Το ψάχνω γιατί θέλω να φτιάξω και εγώ αλλά με 17 ιντσών lcd για να έχω 1280 ανάλυση

Δημοσ.

το βίντεο που κατέβασα απ το tomshardware ειναι εντυπωσιακό!(δε ξέρω βέβαια αν είναι αληθινό).και το κόστος είναι πολύ μικρο!βέβαια φοβάμαι να ξεκινήσω να το φτιάξω.η κατασκευή πρέπει να γίνει με 15 άρα οθόνη αλλιώς τι νόημα έχει με μεγαλύτερη πως θα χωρέσει άσε που ξεφεύγουμε μετά..πάντως μου κάνει εντύπωση να μην υπάρχει κάποιος που να μην το χει δοκιμάσει...για ν αγοράσεις καλό προβολέα θέλεις πάνω από 2000 ευρώ και βάλε και 500-700 ευρώ τη λάμπα κάθε δυο χρόνια!δε μας βοηθάει κανένας ηλεκτρονικός να το φτιάξουμε?

Δημοσ.

αν δε το φτιάξουμε εδώ μου φαίνεται θα καταλήξουμε...

2. Sanyo PLC-SW 30

Sanyo PLC-SW 30

Versandfertig in 24 Stunden

Preis: 668,68 EUR

Δημοσ.

Paidia, auto tou tomshardware to 8ewrw teleiws mpakalikh lysh gia na exeis projector...

Opoios endiaferetai sovara gia projector se kalh timh mporei na koitaksei sto ebay.de. Ekei yparxoun projectores me 600-800 euro + gyrw sta 40 euro metafora... 8ewrw oti a3izoun poly perissotero apo oti h sygkekrimenh patenta....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...