Προς το περιεχόμενο

Φώς στο Τούνελ:Aναζητείται 6800GT PCIe..

Gabriel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχετε ψάξει να βρείτε τη συγκεκριμένη κάρτα?Όπου και να ρωτώ,δεν υπάρχει.

Πήρα το E-shop και μου είπαν ότι από το τέλος της άλλης εβδομάδος και αν φέρουν.

Το πλαίσιο τα ίδια,μια λένε θα φέρουν 6800 Ultra με 650 ευρώ μόνο,μία ότι δε θα φέρουν κ.ο.κ.

Έχει κάνει κανείς έρευνα αγοράς για να δεί αν υπάρχει να τη βάλω στο PC και να κλείσω και το κουτάκι?

Δημοσ.

Προς το παρών είναι ακόμα τρομερά δυσεύρετες στην Ελλάδα. ΄Ισως αν πήγαινες στο pricewatch και αναζητήσεις κάποια εταιρία που να πουλάει σε παγκόσμια βάση, να έβρισκες λύση. Η εταιρία θα τηρήσει σαφώς τις μέρες που θα σου πει για την αποστολή. Για τους κόπανους στο εγχώριο τελωνείο δεν είμαι σίγουρος....

Δημοσ.

Αν συμφωνήσει η εταιρεία να γράψει ότι είναι commercial sample (με αξία μεν, αλλά μηδενική χρέωση), δεν τίθεται θέμα τελωνείου...

Δημοσ.
Αν συμφωνήσει η εταιρεία να γράψει ότι είναι commercial sample (με αξία μεν, αλλά μηδενική χρέωση), δεν τίθεται θέμα τελωνείου...

Τότε ναι. Το θέμα είναι να το δεχτεί η εταιρία.

Δημοσ.

Στο ebay την έχει ένας 230 λίρες από Ιρλανδία αλλά είναι bulk,δεν έχει κάν το PCIe 6pin power cable και είναι no-logo nVidia Reference card.

Το σκέφτομαι αλλά δε μου εμπνέει εμπιστοσύνη...

Ούτε το καλώδιο ρε γμτ?

Σκέφτομαι:

Είτε να βγώ στη Στουρνάρη να ψάξω.

Είτε να πάω για X800XL PCIe (αυτή τι λέει?Γίνεται ΧΤ?)

Offtopic:Κwsn_Men καλή θητεία φίλε,και εγώ Μυτιλήνη ήμουν 98 Τυλπεθ στο ΣΥΝΥΠΕΘ,Κάτω Τρίτος.

Πως είναι τα πράγματα?

Δημοσ.

Εγώ λέω κάνε αυτό που έκανα και εγώ. Ψάξε στο ebay.com για σοβαρούς πωλητές και πριν κάνεις κάτι επικοινώνησε μαζί τους για το τι μπορεί να γίνει. Πήρα πολύ καλό hardware έτσι (SCSI disks & controllers, XP Mobile)

[offtopic]

Τώρα είμαι σπίτι με αναρρωτική, έκανα εγχείρηση κιρσού. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερα, αλλά και χειρότερα. Το μόνο + βασικά ότι Διοικητής και κάποιοι από τους Αξιωματικούς το παλεύουνε λίγο...

[/offtopic]

Δημοσ.

Mάλλον θα τη κάνω από ebay αλλά από κάνα online shop στη Γερμανία,όλοι εδώ από βδομάδα σε βδομάδα πάνε.

Offtopic:Περαστικά φίλε και καλή επανοδο.

Δημοσ.

Ego pantos thn eixa parei apo multirama sthn stournarh..

Den ksero an exoun alles.

Den xaneis tpt na deis kai ekei.

Bebaia den eixe oute emena 6pino adaptora mesa sto paketo opote alaksa kai trofodotiko me thn eukaireia.. :)

Δημοσ.

Μόνο 6800Ultra PCX έχει με 580 ευρώ τα οποία είναι πάρα πολλά...

Έκλεισα μια 6800GΤ από Γερμανία με 380 ευρώ με τα μεταφορικά,άντε να δούμε...

Δημοσ.

Βασικά 17 ευρώ είναι με έμβασμα. Η μαλακία είναι ότι οι Ελληνικές Τράπεζες δεν έχουν κάνει διαθέσιμη την μεταφορά χρημάτων online σε ξένες Τράπεζες για να σε αναγκάζουν να πληρώνεις τα κερατιάτικα. Οι online συναλλαγες είναι τσάμπα.

Δημοσ.

Koita me 1175 se 8etikes aksiologiseis de nomizw na sou tin kanei ti mamakia...Alla ta 35 gia to embasma einai ontws polla ..kleftes trapezites!

X8es imoun Monaxo kai oute ekei brika 6800gt PCIe pantws...exoun eksafanistei. Twra eimai Londino, an den exei kai edw paidia e exoun eksafanistei! :D

Den psaxnw gia mena, egw pira mia 6600gt kai perimenw tis nees parousiaseis apo ATI k NV gia na dw ti 8a parw. Apla apo periergeia!

Δημοσ.

Auth thn karta akribos exo pantos kai ego thn Point of view kai dustixos den eixe adaptora gia to 6pino power kalodio..

Opote an thn epernes 8a epsaxnes kai gia adaptora or allo trofodotiko..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...