Πέτρος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Το πέρασα πριν μια βδομάδα και πείραξα ελάχιστα (οχι οτι με έπαιρνε και πάρα πολύ) το χρονισμό της κάρτας γραφικών. Επειδή είναι το IGP του nForce2 σε μια MSI K7N2G-ILSR, και επειδή το πείραξα σε επίπεδο hardware και όχι οδηγών (τουλάχιστον σύμφωνα με ότι υποστηρίζει το πρόγραμμα) έχω 2 φόβους: (α) όσο παραμένω εκτός προειδοποιητικών θαυμαστικών (που εμφανίζει) είμαι σχετικά ασφαλής? (β) αν τελικά καεί κάτι, θα είναι το IGP ή θα φάω και τη Μ/Β οπότε σιγά σιγά να κόψω τις μλκς και να πάρω καμια κάρτα γραφικών? Ευχαριστώ...
freskas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Μετραει να μπεις http://www.techpowerup.com/atitool/ και να το κατεβασεις. Αν τρεχει στην καρτα σου, μπορεις να κανεις πιο ασφαλες overclock.
Πέτρος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μικρή διευκρίνιση: Το IGP είναι ένα gF-MX400 οπ'οτε το Ati Tool δε μου κάνει, εκτός κι αν υποστηρίζει και nVidia κάρτες...
giorgos th. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 sto ati tool tha sou trexei mono to test gia artifacts.apo kei kai pera den nomizo na exeis provlima efoson douleuei ki as einai pera ton orion..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.