patrickdrd Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Αληθεύει παίδες ότι τα flash usb δεν "παίζουν" σε Windows NT; Έτσι μου είπε κάποιος φίλος, βέβαια δεν τον ρώτησα λεπτομέρειες, δηλαδή τι εννοούσε, αλλά ήταν κατηγορηματικός! Τα Flash USB στικάκια ΔΕΝ ΠΑιΖΟΥΝ σε ΝΤ! Αληθεύει; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
pssp Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Γενικά φίλε μου το USB δεν υποστηριζεται απο τα ΝΤ. Οπότε μαλλον θα πρέπει να αλλάξεις λειτουργικό
iccon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Ta WinNT den ipistirizoun ta usb stikakia. Mono me patentes kai an.... kai apo Win 98 prwti ver einai poli diskolo na doulepsoun. H Win98SE den exei provlima.
lefterhs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Γενικά φίλε μου το USB δεν υποστηριζεται απο τα ΝΤ. Αυτο.... Τα ΝΤ δεν υποστηριζουν USB καθολου, οχι μονο τα sticks...
random Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Aν ψαξεις καλα στο νετ υπάρχουν drivers usb για win NT 4, αν και -ισως δεν εψαξα καλα- δεν εχω βρεί τέτοιους δωρεάν. αλλοι ειναι generic drivers -για τη θυρα usb- και αν θα συνεργαστουν με τη συσκευη παίζεται, και αλλοι ειναι για συγκεκριμένες συσκευες. Παρεπιπτόντως, η μαμά του OS έχει ήδη "πάρει μέτρα", και απλα περιμένουμε να τελείώσει ο λάκος http://www.betanews.com/article/Microsoft_to_Pull_NT_4_Life_Support_Plug/1102103770
nemos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 *ΑΚΡΙΒΩΣ* το ίδιο πρόβλημα είχα στην δουλειά πριν αλλάξω PC/ΟS: DSL σύνδεση για να κατεβάζω & "βάλε-βγάλε" δίσκο για να παίρνω αρχεία στο σπίτι... Ακρη βρήκα στο http://knoppel.sourceforge.net/modules/news/ - με το liveCD ανέβαζα γραφικό περιβάλλον που υποστηρίζει κανονικά usb 1.1/2.0, αντέγραφα τα δεδομένα μου είτε σε usb-stick είτε σε εξωτερικό usb-δίσκο, reboot και γειά σας! - πάλι στα ΝΤ χωρίς κανένα πρόβλημα! *Yπόψη*: υπάρχουν πολλά Linux liveCD's αλλά το μόνο που έχω βρει με *πλήρη* υποστήριξη αρχείων με ελληνικά ονόματα είναι το Knoppel 0.4 - κάνε μία δοκιμή και δεν θα χάσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.