ecthelion79 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Έκανα ένα image ενός παιχνιδιού xbox μέσω Alcohol 120% σε mds/mdf format. Δυστυχώς όμως το Alcohol τρώει τρελό κόλλημα όταν προσπαθώ να γράψω το image σε δισκάκι. Συγκεκριμένα, κολλάνε τα πάντα και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι reset. Οπότε η μόνη λύση είναι να μετατρέψω το mdf σε iso ώστε να μπορέσω να το γράψω με το nero. Διάβασα σε κάποια fora ότι αρκεί να αλλάξω τη κατάληξη του mdf αρχείου σε iso. Ισχύει αυτό ή πρέπει να βρω κάποια εφαρμογή που να μετατρέπει mdf αρχεία σε iso?
reb00t Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Το mdf/mdf format περιλαμβάνει (αν υπάρχουν) τυχόν subchannel data. Με το να αλλάξεις την κατάληξη δε νομίζω ότι θα δουλέψει ... Μια γρήγορη λύση είναι να το κάνεις mount με τα daemon tools και μετά να κάνεις dvd copy από το nero ή να παίξεις με καμιά εφαρμογή όπως το UltraISO. Απλά να σημειώσω ότι δεν έχω παίξει ποτέ με image από Xbox, συνεπώς τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη ...
ecthelion79 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Thanx! Καλού κακού έκανα convert με το MagicISO και δούλεψε, αν και το αρχείο που μου έβγαλε είχε ακριβώς το ίδιο μέγεθος με το MDF.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.