FELIX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 den yparxei ci gia thn ss2 mono h ss1 pernei ci,ayto pou exeis.haupauge exeis esy (nexus-s) h skystar 1?
rafraf24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Ναι, hauppauge εχω. Ξερεις αν το ci της ss1 κανει και για την hauappauge?
FELIX Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 xwris na eimai sigouros apo tis fwtografies fainonte ta idia.kai egw thn nexus-s exw kai thn exw dokimasei kai me drivers tt(ss1) kai doulevei to idio
nasmania Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Καλησπερα σε ολο το forum.. Ανοιγω αυτο το τοπικ για να παραθεσω ενα πραγματικα "περιεργο" προβλημα που συνεβη χθες με τον υπολογιστη μου.. Η Συνθεση του μηχανηματος ειναι αυτη που φαινεται στο sign, επιπλεον αναφερω οτι εχω τροφοδοτικο herolchi 550w και 2 ups mge premieum ellipse 1200va. Ενω λοιπον χθες ημουν στο internet και σερφαριζα (Χρησιμοποιω δορυφορικο internet, μεσω της opensky, Αν και δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθήσω με το προβλημα σου,μήπως σου είναι ευκολο να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες με την Opensky ? Στείλε μου p.m. αν θές η να ανοίξουμε καποιο thread σχετικό μιας και ίσως ενδιαφέρει και άλλους. Σε ευχαριστώ, Νάσος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.