G_Zisis Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω μια κάρτα τηλεόρασης με chipset ΒΤ848/ΒΤ878 μπας και καταφέρω να δω Filmnet, Supersport, κτλ. Έψαξα και βρήκα ότι η Pinnacle PCTV Pro έχει αυτό το chipset που θέλω. Έχω διαβάσει πως είναι πολύ καλή. Τι λέτε, μου προτείνετε να την πάρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drX5pAce Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Eimai kai egw katoxos mias STUDIO PC TV PRO...format twra prosfata kai exw mia diafora fasis eikona me ixo.de bariesai.... emeis na maste kala Dokimase Settings -> Special -> Priority :: High Se mena me tous 5.9 drivers estrwse pantws! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shumi_m Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 drx5pace Eimaste 3 filarakia me 2 pctv pro kai mia rave kai stous 3 xreiazetai diaforetiko version drivers/software gia na doulepsoun swsta. Palaiotera pou to eixa psaksei kai me allous xrhstes apo to forum ths pinnacle,eixame katalhksei sto gegonos oti pleon o ka8e driver pou vgazei h pinnacle einai gia to teleytaio version/pcb ths kartas. Epishs diapistwsa oti ta provlhmata me tous drivers/software ths pinnacle einai asxeto me to ypoloipo hardware tou pc,opws motherboard-cpu. Giayto leo na postaroume pcb version + kalyterous symbatous drivers. Egw pantws ayrio 8a postarw kai opios 8elei akolou8ei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drX5pAce Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω μια κάρτα τηλεόρασης με chipset ΒΤ848/ΒΤ878 μπας και καταφέρω να δω Filmnet, Supersport, κτλ. Έψαξα και βρήκα ότι η Pinnacle PCTV Pro έχει αυτό το chipset που θέλω. Έχω διαβάσει πως είναι πολύ καλή. Τι λέτε, μου προτείνετε να την πάρω? Καταρχάς από μένα δες αυτό. Δεν ξέρω τι και πως αλλά αρνείται πεισματικά Κατά τ' άλλα θα έλεγα ότι είναι καλή κάρτα σε ότι αφορά την σύλληψη video αλλά δυστυχώς τα καλά της μάλλον σταματάνε εκεί! Πολλά προβλήματα εξού και ο τίτλος του topic. Με την ευκαιρία ας αναφέρω και ένα "υποψήφιο" πρόβλημα... Η εικόνα της tv έχει ένα ψιλό "δίχτυ" όπως μου είπε ένας φίλος ηλεκτρονικός. Αυτό λέει ωφείλεται σε τάση ρεύματος... ή κάτι τέτοιο δεν το θυμάμαι ακριβώς. Μπορεί να φταίει η κεραία (έχω βάλει μια λογαριθμική) μπορεί όμως να είναι και πρόβλημα;......... της κάρτας! Θα δοκιμάσω με μια εσωτερική κεραία την Δευτέρα και βλέπουμε... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Δεν θα σε συμβούλευα να πάρεις την κάρτα αυτή :neutral: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drX5pAce Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 drx5pace... Egw pantws ayrio 8a postarw kai opios 8elei akolou8ei. Περιμένω με ανυπομονησία... μάλλον επειδή δεν έχω καταλάβει και την ορολογία σου ... να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MpOuZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Dokimase Settings -> Special -> Priority :: HighSe mena me tous 5.9 drivers estrwse pantws! to exw dokimasei, alla epeidh to pc pou exw twra einai ligo palio (athlon 800), sernetai to sympan. alla....... se 1 bdomada 8a exw kainourio :smile: :smile: :smile: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shumi_m Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Loipon PCB:R0B2D-51009464-4.0 TUNER: PHILIPS FM1216 Monadikoi Drivers pou douleyoun aprovlimatista:PCTV 2.65->DRIVERS 5.20 Gia tia alles 2 molis pesoun sta xeria mou 8a postarw.Pantws h deyterh pro douleyei mono me tous 5.5 kai h rave me tous 5.10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 μήπως ξέρετε πως συνδέουμε την κάρτα ώστε ο ήχος να περνάει εσωτερικά στην κάρτα ήχου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drX5pAce Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 μήπως ξέρετε πως συνδέουμε την κάρτα ώστε ο ήχος να περνάει εσωτερικά στην κάρτα ήχου?? Θα πρέπει να έχει η κάρτα ήχου πάνω της είσοδο όπως ήταν αυτή που συνδέαμε "παλιά" το cd και η κάρτα tv μια τέτοια αντίστοιχη έξοδο. Παλιά με μια SB 128PCI και την πρώτη μου MIRO PCTV το έκανα αυτό! Μετά πήρα την SB Audigy 2 Platinum Ex και τέτοια είσοδο εσωτερική δεν υπήρχε! Αναγκαστικά το πάω σε line-in λοιπόν. Όσο αφορά την καινούργια Pinnacle PCTV Pro που πήρα νομίζω ότι ούτε αυτή έχει την έξοδο αυτή εσωτερικά πλέον, αλλά χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evansdimo Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Oxi h PCTV exei exodo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 εάν την συνδέσω εσωτερικά υπάρχει περίπτωση να ακούω τον ήχο μέσω ακουστικών usb?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drX5pAce Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 εάν την συνδέσω εσωτερικά υπάρχει περίπτωση να ακούω τον ήχο μέσω ακουστικών usb?? Εμπρός λοιπόν δοκίμασέ το να μας πεις και εμάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 το θέμα είναι π συνδέω το καλώδιο προσπαθώ να βρώ άκρη από την εταιρεία...ελπίζω να έχω κατι νεότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukiamaria2568 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 τη σχέση έχει πως θα την συνδέσης στην κάρτα ήχου με το αν θα ακούς από τα usb ακουστικά σου;; γιατί μας ψιλοκούφανες ρε φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 πρόσεξε να δείς τι παθαίνω ακούω ήχο από όλες τις εφαρμογές εκτός από την κάρτα TV, η οποία συνδέετε μέσω καλωδίου στην line in...όμως για να μπορέσω να ακούσω ήχο από τα ακουστικά πρέπει να να επιλέξω παντού μέσα από το Control panel->sounds.... και από το πρόγραμμα, παραδόξως και σωστά όλοι οι ήχοι περνάνε από την κάρτα ήχου εκτός από του line in, έλεγα μήπως με εσωτερική σύνδεση δουλέψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.