nick_gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 καμία βελτίωση σε σχέση με τους 5.50 υπάρχει εκτός από την διαφορά στην ταχύτητα εναλλαγής των καναλιών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drX5pAce Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Δεν θυμάμαι, οι 5.5 υποστήριζαν Stereo I+II; Αν ναι τότε θα πάω πίσω σ'αυτούς γιατί κατά τα άλλα οι 5.90 έχουν κόμπλεξ, αυτά που λέω στην αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 ti ennoeis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 to thema exei ksanaanalithei... ego exo tin rave (klafta xaralampe dld) ALLA! den exo tous official drivers! den exo to programma tis pinnacle! kai grafo se mpg2... psakse ligo... btwdmdrvinstaller5.3.8.zip legetai o driuver pou exo... kai fisika to winDVR gia na vlepeis tv kai oxi i mlk tis pinnacle AAAA exo SP2 kai doulevei mia xara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Εγώ πάλι γράφω τα video σε DV και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ούτε divx, ούτε Mpeg που σε αυτά παρατηρώ dropped frames. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drX5pAce Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Άλλο και τούτο πάλι, χθες εγκατέστησα το Cable Decrypter για Filmnet. Ενώ με την παλιά μου κάρτα έπαιζε κανονικά τώρα με την PCTV Pro δεν κατάφερα να βρω κάποιον τύπο chipset που να δουλεύει Δεν έχω δει του Ronny τι κάνει... Αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι ας βοηθήσει λιγουλάκι! kai fisika to winDVR gia na vlepeis tv kai oxi i mlk tis pinnacle Παιδιά, για το winDVR και την κάρτα PCTV Pro νομίζω πως ήμουν σαφής. Δεν συνεργάζονται σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 emena to btwdmdrvinstaller5.3.8.zip meta apo apeires prospa8ies prin apo kairo isws se kapoia palaioterh ekdosh den katafera na to kanw na doulepsei! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mafia_Omerta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 drX5pAce, θα σου ήταν εύκολο να μου ξαναστείλεις τα αρχεία; Θα σου ξαναδώσω το e-mail μου με pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mafia_Omerta Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2005 Thanks again............... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δυσεντερικός Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Όποιος έχει το αρχείο ας μου στείλει ένα pm για να του δώσω το e-mail μου. Το θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δυσεντερικός Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Ευχαριστώ Mafia_Omerta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shumi_m Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Re paidia egw leo na kanoume edw ena database me to pcb version ths ka8e kartas kai tous drivers me tous opoious douleyei kalytera. ti lete? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drX5pAce Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2005 Τέτοιες ιδέες μόνο ευπρόσδεκτες μπορεί να είναι. Εγώ λέω... ΝΑΙ!!! Πες μας μόνο πως το έχεις σκεφτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MpOuZ Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Eimai kai egw katoxos mias STUDIO PC TV PRO. H karta einai aristh, alla pasxei poly se drivers. mou pire 1 vdomada gia na paiksei swsta (mazi me tis litanies & tis proseuxes pou ekana ). ekana format twra prosfata kai exw mia diafora fasis eikona me ixo. de bariesai.... emeis na maste kala Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrobeis Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Paidia i karta einai diskoli sto na ksekinisi alla einai para ma para poli kali. ego tin exo kai exo parei sbarna oles tis kasetes mou kai tis grafo se dvd meso tis kartas. oso gia grafiko................opoios tin exei me anoixto to MPEG4 tha me katalabei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.