kyriakos_22 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Για σας παιδιά, έχω και εγώ την pinnacle pctvpro και μου έχει βγάλει τα ίδια προβλήματα με εσάς. Τώρα τελευταία και μάλιστα μετά από το πρόσφατο format που έκανα στο pc μου, κατέβασα και πέρασα την έκδοση 5.50, αλλά στα settings και συγκεκριμένα στο καρτέλα του capture έχει απενεργοποιημένη την αριστερή στήλη του video Capture που λέει (VCD, SVCD, DVD longplay, DVD και Custom) και στην επιλογή του Compression μου έχει μονό δύο επιλογές (MPEG 1 AVI και mvro XL). Ξέρει κανείς τι γίνετε και πώς μπορώ να ενεργοποιήσω αυτές τις επιλογές; Γιατί πρέπει να μετατρέψω κάτι κασσετούλες σε DVD!!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niodadd Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 ρε παιδια και εγω την συγκεκριμενη καρτουλα εχω αλλα δεν καταφερα ακομη να κανω οταν γραφω καποιο τηλεοπτικο προγραμα δεν μου γραφει ηχο δεν ξερω πως να γραψω τον ηχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakos_22 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Για πειραματίσου στα settings και συγκεκριμένα στην καρτέλα audio. Άλλαξε το κουτάκι που γράφει Sound recording input και βάλε Analog Mix έτσι το έχω εγώ και γράφει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakos_22 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Mέσα σε αυτό το θέμα είδα κάποιον να έχει εκδόση λογισμικού 5.9 εγώ έχω την 5.50 και ξέρω ότι έχει βγει η 5.50a. Η 5.9 είναι παλεότερη της 5.50a; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
quom Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Για σας παιδιά' date=' έχω και εγώ την pinnacle pctvpro και μου έχει βγάλει τα ίδια προβλήματα με εσάς. Τώρα τελευταία και μάλιστα μετά από το πρόσφατο format που έκανα στο pc μου, κατέβασα και πέρασα την έκδοση 5.50, αλλά στα settings και συγκεκριμένα στο καρτέλα του capture έχει απενεργοποιημένη την αριστερή στήλη του video Capture που λέει (VCD, SVCD, DVD longplay, DVD και Custom) και στην επιλογή του Compression μου έχει μονό δύο επιλογές (MPEG 1 AVI και mvro XL). Ξέρει κανείς τι γίνετε και πώς μπορώ να ενεργοποιήσω αυτές τις επιλογές; Γιατί πρέπει να μετατρέψω κάτι κασσετούλες σε DVD!!!Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.[/quote'] epidi mou to kanei kai mena stin dikia mou karta exw vrei ena tropo pou mporei na to diorthoni alla einai ligo mamiseta idika an silogistis oti ta progz tis pinnacle einai asta na pane!!! loipon an exeis tous drivers pou eixe sinodeutika me tin karta, kane setup apo kei gia arxi opos sou leei stin eggatastasi kai meta vale tin 5.50 opos sou leei to programa akomi kai an xreiastei na kanei uninstall tin palia ekdosi. aposo exw katalavei i ekodosi 5.50 den exei ta plugins twn codecs mpeg1,2 klp para mono to prog kai tous drivers, opote kaneis setup tin palia wste na kanei setup kai ta plugin elpizw na voithisa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakos_22 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2005 Oκ θα το δωκιμάσω αύριο και θα σας πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AxelK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Geia sas paides... eimai kainoyrios sto paixnidi me ta tv-tuners kai ua ithela thn boitheia sas.Simera agorasa tin pctv pro ths Pinnacle kai antimetvpizw ena problhma me ton hxo.Enw kanei kanonika egkatastash toys wdm drivers(video&audio) kai briskei ola ta kanalia,o hxos den paizei.Epsaksa oles(thewrw!!) tis rythmiseis kai to koyfo einai oti otan kanw eggrafi o hxos paizei kanonika.Mipws kapoios exei to idio problima kai kserei tin lysh?As moy tin pei. BOH8EIAAAAA....!!!!! Exw : AthlonXP 2000+,WinXP me SP2,640MB RAM,GeForce4 Ti 4200 128MB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaxoys Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δεν πιστεύω να έχεις το line -in mute? -Τσέκαρε και αν έχεις norton antivirus υπάρχει ένα bug με τον ήχο όταν έχεις ενεργοποιήσει τον έλεγχο του messenger -κάνε ένα search ,έχει ειπωθεί & παλιότερα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drX5pAce Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Καλησπέρα στο thread ;-) Απ' ότι διαβάζω πολλά προβλήματα έχει ο κόσμος με την PCTV όμως απόψε εγώ είμαι χαρούμενος γιατί έλυσα το δικό μου και ελπίζω και ορισμένων από εσάς. Πριν όμως περάσω στο θέμα μου θέλω να απαντήσω σε δύο από τις απορίες. Η έκδοση 5.9 build 168 είναι η τελευταία που έχει βγάλει η PINNACLE. Βέβαια στο site της βρίσκει κανείς την 5.5 και το patch για 5.5a Αυτές οι εκδόσεις είναι παλιότερες Φίλε kyriakos_22 αν είναι καινούργια η κάρτα με τους 5.9 drivers τότε συνέχισε να διαβάζεις εδώ, διαφορετικά ψάξε να βρεις το VisionID.dll στο Internet και τελείωσες. Λοιπόν και τώρα στο θέμα μας... Κατάφερα να σπάσω το pixietool που κάνεις το registration για το MPEG-2 και να φτιάξω valid κωδικό. Για περισσότερες λεπτομέρειες και δοκιμή όποιος ενδιαφέρεται θα του στείλω τα απαραίτητα αρχεία μέσω e-mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 pantws nomizw oti pera apo thn ekdosh o driver ths kartas pou kanei ta restart kai ta provlhmata den exei peirax8ei ka8olou sthn nea ekdosh oi drivers 5.9 den yparxoun sto site giati h etaireia tous poulaei! meta apo kapoio xroniko diasthma 8a tous dia8esei free online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakos_22 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Φίλε drX5pAce υπάρχει περίπτωση να μου στείλεις εσύ μέσω email αν έχεις αυτο το αρχείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mafia_Omerta Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2005 drX5pAce, θα ήθελα το αρχείο για να ανοίξω το MPEG2. Έχεις pm με το e-mail μου. Αν μπορείς στείλτο μου. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mafia_Omerta Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Ένα έχω να πώ για το αρχείο που μου έστειλες. Απλά τέλειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drX5pAce Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Ένα έχω να πώ για το αρχείο που μου έστειλες.Απλά τέλειο. Δεν ξέρεις πόσο με φτιάχνεις τώρα :grin: Η αλήθεια είναι ότι είχα τις αμφιβολίες μου για το αν θα έπαιζε σε άλλον ΗΥ γιατί... άλλα τι σημασία έχει πλέον... Chears λοιπόν... που λένε και κάποιοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2005 καμία βελτίωση σε σχέση με τους 5.50 υπάρχει εκτός από την διαφορά στην ταχύτητα εναλλαγής των καναλιών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.