Προς το περιεχόμενο

Pinnacle PCTVPro :: Problems

drX5pAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aφού δεν μπόρεσα να βρω την »Terratec Cinergy 1200« κατέληξα στην παλιά μου "αγαπημένη" PCTV. Πήρα λοιπόν μια PCTV Pro TV+Radio tuner αλλά αλλά αλλά... Έχω ολίγο απογοητευτεί θα έλεγα.

1. Ορισμένες φορές έχω προβλήματα ασυγχρονισμού εικόνας - ήχου. Αυτό το προσπερνώ...

2. Όταν βλέπω tv αλλάζω σε radio και γυρνάω ξανά tv... ήχος σε μαύρη οθόνη! Τους έστειλα email μου απάντησε ένα αυτόματο τους ξανάστειλα και περιμένω... (Η κάρτα συνοδεύεται από την έκδοση 5.9)

3. Το mouse pointer δεν εξαφανίζεται όπως στην έκδοση 5.5a που είχα παλιότερα στην πολύ καλή MIRO PCTV!!! Γι' αυτό δεν είπαν τίποτα. Τέλος...

4. Για την ενεργοποίηση του mpeg2 θέλουν λέει $5!!!. Καλά μας δουλεύουν. Γιατί δεν τα συμπεριέλαβαν στην αρχική τιμή; Που να βρω κάρτα για να πληρώσω; Και καλά λέω, θα κατεβάσω το VisionID.dll για να παίξω. Ε λοιπόν κατέβασα 5-6 για την έκδοση 5.9 έβαλα και το παλιό για την 5.5a που είχα και δεν παίζει κανένα :-(

Βοήθεια αδέλφια....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Dystyxws h polytikh ths Pinnacle gia ta palia PCTV proionta den einai kalh. Me SP2 den paizei kamia, mono h PCTV Stereo alla me tous drivers ths kainourias tous Mediacenter + h ypostirixh gia auta exafanistike apo tote pou evgale ta Mediacenter. Ta PCTV pou poulene sthn ellada einai auta pou tous exoun minei, h Pinnacle exei stamatisei plewn thn paragwgh tous.

η Pinnacle έχει τους χειρότερους drivers και το χειρότερο compatibility που υπάρχει στον κόσμο, δεν θα βγάλεις άκρη. Κατέβασε άλλο πρόγραμμα για να βλέπεις τηλεόραση όπως το ChrisTV ή το DScaler

Σειρά δοκίμασε το InterVideo winDVR 3....http://www.intervideo.com/jsp/WinDVR_Profile.jsp

Ειναι απλά κορυφή..

video desktop ολα τα λεφτά!!

Για ραδιόφωνο δοκίμασε Radiator http://www.flesko.cz/

Μην μιζερίαζεις αμέσως, ψάξε λίγο το θέμα

http://www.tv-cards.com/apps.php

παιξε μπάλα

No Pain No Gain!

Λοιπόν παιδιά ακούστε,

πήρα το response που ακολουθεί

Response (Maynard Ozario) - 03/02/2005 01:52 AM

Dear abc,

Please ensure you have the latest drivers for your graphics card. This is very important, as old drivers can seriously hinder the performance of an editing system. You can usually find these for download free of charge from the website of the manufacturer. Please reset your display settings to 16 bit high color, and make sure your screen resolution is no higher than 1024*768.

If you are running any active desktop content, such as realtime stock tickers or news updates, turn them off. Make sure your Windows taskbar is set to the default, single-row height.

(Note: If you are using a Matrox graphics card, use 24 bit color instead.

If you are using an nVidia-chipset-based graphics card, make sure to use the reference drivers from http://www.nvidia.com)

Kind regards,

Customer (xxx) - 03/01/2005 08:43 AM

Dear Sir,

I followed all of your steps but the black screen problem still remains. Also the mouse pointer issue it's something I would like to hear from you.

Βέβαια όλα αυτά που λένε είναι ok στον υπολογιστή μου. Άντε γύρισα και την ανάλυση, που μια τέτοια δέσμευση είναι τουλάχιστον αισχρή, αλλά τίποτα!!!

Για το mouse pointer ούτε φωνή ούτε ακρόαση...

Anyway το παρατάω το θέμα γιατί βλέπω ότι δεν βγαίνει άκρη δυστυχώς.

Κάτι άλλο τώρα,

κατέβασα το DScaler, το εγκατέστησα και μου λέει να διαλέξω tuner. Κοιτάω στο site της Pinnacle και βρίσκω ότι η κάρτα χρησιμοποιεί το Conexant CN878 TV-Tuner. Το DScaler δεν το έχει. Πατάω auto (μάλλον έτσι το λέει) για να το βρει μου βγάζει εκεί κάποιο, λέω άντε να δούμε, άλλα δεν... είδα!!! Το πρόγραμμα κόλλησε και χρειάστηκε να κάνω restart. Το ξανάτρεξα, το ίδια... Μετά θυμίθηκα και το reminder με τα κόκκινα γράμματα στην αρχή της εγκατάστασης, τρόμαξα λίγο και το παράτησα. Πάντως είναι καλό το είχα δοκιμάσει με το παλιό μου tuner Miro PCTV.

Το ChrisTV το έστησα αλλά είναι shareware και δεν θα ήθελα να το παίζω με cracked version.

Σίγουρα πάντως υπάρχουν λύσεις αλλά μου την σπάει όταν αγοράζω κάτι που σημαίνει ότι δίνω ΛΕΦΤΑ και δεν κάνω την δουλειά μου.

Ευχαριστώ πάντως για τα σχόλιά σας :grin:

Με το VisionID.dll δεν έχουμε τίποτα ε?

ρε μην ταλαιπωρήσε άδικα, τι dscaler, o σκοπός ειναι να βλέπεις Tv να γράφεις να έχεις και ενα timesifting και όλα αυτά με το το λιγότερο δυνατό Cpu Usage

Σου είπα τα προγράμματα,δοκίμασε κ θα με θυμηθείς

gia to oti exeis provlhmata sygrxonismou...einai provlhma tou norton apo oti 8ymamai apenergopoieeis thn prostasia gia tous messengers, kai einai ok

ontws yparxei megalo provlhma me tous drivers, kai dystyxws h etaireia den ekane kati gi auto....

katevase an antexeis tous drivers 5.5 oi opoioi einai gyrw sta 55+MB, kai den exoun provlhma me to mpeg2

kata ta alla einai entelws idioi me tous 5.9(ektos apo to kleidwma vevaia)

ρε μην ταλαιπωρήσε άδικα' date=' τι dscaler, o σκοπός ειναι να βλέπεις Tv να γράφεις να έχεις και ενα timesifting και όλα αυτά με το το λιγότερο δυνατό Cpu Usage

[b']Σ[/b]ου είπα τα προγράμματα,δοκίμασε κ θα με θυμηθείς

Δεν έχεις άδικο, συμφωνώ. Το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και όντως είναι πολύ καλό το InterVideo winDVR 3. Απλά κάτι φορές με πιάνει μια μανία, σαν κάτι να μου λέει ότι η κατασκευάστρια εταιρεία πάντοτε παρέχει το καταλληλότερο software για την διαχείριση του υλικού της. Γι' αυτό επιμένω και πιστεύω ότι δεν είμαι ο μοναδικός που το σκέφτεται έτσι. Βέβαια αυτό δεν συμβαίνει πάντα, δυστυχώς.

Λοιπόν για τον ασυγχρονισμό άλλαξα το priority σε high και τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα!!!

Για τους 5.5a drivers τους είχα κατεβάσει και τους χρησιμοποιούσα. Το ξέρω ότι αυτοί θα λύσουν όλα τα προβλήματα που έχω αλλά δεν υποστηρίζουν νομίζω stereo I+II το οποίο είναι πολύ κορυφή!!!

Όσο για το VisionID θα προσπαθήσω να σπάσω τον κωδικό και να τελειώνει η ιστορία :-)

Φιλαρακι αμα βγαλεις καμια ακρη πες μου και μενα τι παιζεται γιατι και εγω εχω την ιδια καρτα και μου εχουν σπασει τα νευρα.

Εμένα πάλι μου αρέσει να δοκιμάζω κάθε νέο προγραμμα για να πάρω το 100% απο κάθε hardware που έχω.

Τα προγράμματα της εκάστοτε εταιρίας ειναι για να πάρεις μια γεύση του τι μπορεις να κάνεις...απο κει και μετα s.e.a.r.c.h ...και ενίοτε destroy!! :)

Μπορει να είναι μαζοχισμός αλλα δεν είμαι τύπος playstation.

Φιλαρακι αμα βγαλεις καμια ακρη πες μου και μενα τι παιζεται γιατι και εγω εχω την ιδια καρτα και μου εχουν σπασει τα νευρα.

Τι άκρη να βγάλεις μωρέ, σήμερα το πρωί μου έστειλαν πάλι ένα "αυτόματο": "Είδαμε ότι δεν απαντήσατε... τι έγινε λύθηκε το πρόβλημα... ενημερώστε μας" και τέτοια χαζά. Δεν το συνεχίζω, τέλος. Αύριο μάλλον θα παλέψω λίγο τον κωδικό για το mpeg2 και βλέπουμε.

Κάτι άλλο, δοκίμασα το winDVD 3 και το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό :-( Καθόλου καλή εικόνα και προβλήματα στον ήχο όταν τον ρυθμίζεις για stereo auto.

Μετά το DScaler, το ChrisTV τώρα και το winDVD 3 θα έλεγα πως ΔΕΝ ενδείκνυνται για την κάρτα και τους drivers αυτούς (προσωπική άποψη πάντα).

Μπορει να είναι μαζοχισμός αλλα δεν είμαι τύπος playstation.

Μην υποτιμάς το forum :-) Κανείς από μας δεν είναι, διαφορετικά δεν θα τα λέγαμε τώρα εδώ. Έτσι δεν είναι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...