wert Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 wert έχουμε το ίδιο σκάνερ. Το δικό σου το καημένο όμως είναι πολύ στριμωγμένο... Ωραία κατασκευή πάντως έχεις κάνει. Ναι πέφτει λιγάκι στρίμωγμα δεν λέω αλλά όπως είπα η κατασκευή είναι 0,5χ1μέτρο χ 2 και κάτι στο ύψος. Η θέση του σκάνερ είναι συρταρωτή. Άλωστε μου χρειάζετε μια φορά στους δύο μήνες περίπου οπότε δεν χρειάζετε να πιάνει και χώρο κάπου αλλού. Το πρόβλημα το είχε ο εκτυπωτής στην αλλαγή λαδιών(μελάνια) :-P Εκεί που είναι δεν μπορούσα να τον ανοίξω. Ετσι αν δείτε υπάρχει άλλο ένα συρταράκι από κάτω του και όταν χρειαστεί το τραβάω τον ανοίγω στα δύο και του το βάζω εκεί μέσα(το μελάνι ρε σείς :grin: ) Θα κοιτάξω να βρώ και καμιά φώτο από τα καλώδια που είναι πίσω από την κεντρική μονάδα. Πίστευω μόλις τα δείτε θα πάθετε πλάκα :? Απ'έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα που λένε :-P Ορίστε κύριοι και τώρα η αποκάλυψη :-P Προσοχή γιατί μπορεί να τρομάξετε γιατί αυτό που θα δείτε δεν είναι τίποτα άλλο από τα καλώδια μου :grin: Τα καλώδια μου
The Crow Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2005 Πω πω συμμάζεψέ τα λίγο ρε παιδί μου!!:razz:
phovos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 LoL!!!!!:D:D wert μην ακους κανεναν για τα καλωδια!!!Ειναι μια πολυ ομορφη εικαστική παρεμβαση στο χωρο....:)
ntsili Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 wert οχι και να γελάσουμε με το δικό σουhave a look at mine http://briefcase.pathfinder.gr/download/blk/18210/370342/0/room.jpg Αυτή είναι η έκδοση του δωματίου μου πριν καναδυό μήνες. Αύριο θα δελιτε και πως είναι τώρα. blk με τόσα monitor που έχεις βάλει, στο τέλος βλέπω να κάθεται στην καρέκλα σου κανένας printer!! Ωραίο το subject...μισό να φέρω τη φωτογραφική... (ευκαιρία να καθαρίσω κιόλας!!!)
phovos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Να και ο δικός μου προσωπικός χωρος....Το pc λογο καποιον εσωτερικων ανακαταταξεων δεν ειναι και στη καλυτερη κατασταση [Καλωδια κτλ...] Και εννοειται ότι επεσε τρελο συμαζεμα για να βγουν οι φωτογραφιες :D:D
MixalisX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 asxeto to sxolio alla exo kai ego ton idio ektipoti. Korifi!
MixalisX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 nai kai to diko mou sistima. Prosexte tin othoni Sorry gia to podi pou fainetai edo ;)
wert Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 asxeto to sxolio alla exo kai ego ton idio ektipoti. Korifi! Κι εγώ :razz: Φαίνεται άλλωστε στις my foto. Kαι οι τρείς το ίδιο mouse αν δεν απατώμαι. Αυτό δεν φαίνεται στις φωτογραφίες μου. :-?
phovos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Τον εκτυπωτη νομίζω τον ειχα παρει καμια 70.000 τελη 99' για την εποχή του ήταν κορυφή [Και ακομα καλα κρατιεται...] Το mouse ειναι της M$ black leather... Μπας κι εχουμε και ιδια οθόνη??? εμενα ειναι Hitachi CM615 την οποία περασα ενα χερακι χρωμα να ταιριαζει με τα υπολοιπα... MixalisX ακομα δεν την εκανες ενα edit τη φωτο??:D
MixalisX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 xaxa oxi re file bariemai..... les na exo kanena bitzio? Pantos to mouse mas einai to idio kai ego m!@!@$! black leather exo. Oso gia tin otoni einai mia philips 107T an sou leei kati. Kali einai more an kai tora me ta idia lefta pairno mia 17tft Ps: paidia ekana ena post gia na baloume tis epifanies ergasies mas mias kai blepo pos uparxei endiaferon. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=103528 Eipa na to diafimiso edo giati einai kai sxetiko kai epidi auto to post exei kai polous viewers
phovos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Αυτο ειναι το κουτι του MixalisX.....ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ!!!!! Και το mouse οντως ειναι μ@#$@#κια!!!!Το πλήρωσα και 60ευρω ο ηλίθιος....
MixalisX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 thanx men, alla 60 gia to mouse??? ego 45 to pira kai eimai polu euxaristimenos
phovos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Αμα περιμενα 1-2 βδομαδες κι εγω 45 θα το επερνα!!!Για τα 60 που ειχα δωσει δεν εμεινα ευχαριστημενος....Αν το ειχα παρει 45 τοτε κι εγω θα ελεγα ότι ειναι μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.