Προς το περιεχόμενο

Agora kartas Grafikwn Help!!!!

Kost@s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

opws eipa den 8elw na kanw poly extreme pragmata me thn karta!aplws 8elw na paizw kapoia paixnidia me aksioprepei tropo!

An energopoieisw kai ta alla 4 pipelines den 8a paizei kallhtera?

Apo oti eida edw sto forum pazei ena topic me sygriseis kartwn kai exei thn 9800se 128mb sta 126bit ligo pio panw sthn katataksh apo thn 9600pro 128mb! H arxikh mou skepsi htan h 9600pro sta 256mb alla sthn synexeia proekypse h 9800se! Anyway pariggeila twra thn 9800se 256mb 128bit!

Na balei to xeri tou o 8eos (kai oxi o babilhs) na douleuei kalla!

Sas eyxaristw pantos olous gia thn boh8eia!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Exeis dikio Nikoskon alla opos eipa eixa kollhsei se ayth thn karta!H arxikh mou skepsi htan h 9600 kai psaxnwntas katelhksa se ayth twra gia to an 8a einai kalh epilogh 8a diksei... Den kserw oso kai na einai omws ta 256mb as yparxoun kai na mhn xreiastoyn pote!Pantos se eyxaristw proswpika gia thn boh8eia!;)

Εγώ απλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί μπήκες στον κόπο να μας ρωτήσεις από τη στιγμή που είχες ήδη αποφασίσει...

Καθόμαστε να γράφουμε και να αιτιολογούμε για να βοηθήσουμε, και εσύ μετά κάνεις του κεφαλιού σου... Τι να πω...

Καμιά φορά (όλο και συχνότερα δυστυχώς) αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο...

Εγώ απλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί μπήκες στον κόπο να μας ρωτήσεις από τη στιγμή που είχες ήδη αποφασίσει...

Καθόμαστε να γράφουμε και να αιτιολογούμε για να βοηθήσουμε' date=' και εσύ μετά κάνεις του κεφαλιού σου... Τι να πω...

Καμιά φορά (όλο και συχνότερα δυστυχώς) αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο...[/quote']

Η αλήθεια είναι ότι δικά του είναι τα λεφτά και ότι θέλει τα κάνει. Καταλαβαίνω τι εννοείς και πόσο ενοχλητικό μπορεί να γίνει, αλλά αν έχεις πρόθεση να βοηθήσεις το κάνεις απλά επειδή γουστάρεις, κι ας κάνει μετά από κει και πέρα ο καθένας ότι θέλει.

Στην τελική ο καθένας δεν είναι άξιος της τύχης του όπως συνηθίζεται να λέγεται, αλλά άξιος των αποφάσεων και επιλογών του.

Η αλήθεια είναι ότι δικά του είναι τα λεφτά και ότι θέλει τα κάνει. Καταλαβαίνω τι εννοείς και πόσο ενοχλητικό μπορεί να γίνει' date=' αλλά αν έχεις πρόθεση να βοηθήσεις το κάνεις απλά επειδή γουστάρεις, κι ας κάνει μετά από κει και πέρα ο καθένας ότι θέλει.

Στην τελική ο καθένας δεν είναι άξιος της τύχης του όπως συνηθίζεται να λέγεται, αλλά άξιος των αποφάσεων και επιλογών του.[/quote']

Φωτιά βάζει και τα καίει άμα γουστάρει...

Το θέμα είναι ότι όσο μεγαλώνει το insomnia βλέπω τέτοια φαινόμενα, βλέπω φαινόμενα να πας να βοηθήσεις και να σου την λενε και από πάνω, κτλ...

Είναι και ο στρατός στη μέση τώρα, αλλά και από πιο πρίν είχα ψιλοκόψει τις απαντήσεις μου...

KWSN_Men μην τρελαίνεσαι.

Εσύ είπες/εξήγησες/τεκμηρίωσες το σωστό.

Από εκεί και πέρα ο καθείς αποφασίζει.

Το παλικάρι ήθελε 9800SE 128bit 256MB και όχι 256bit 128MB.

Ας νομίζει πως πήρε την καλύτερη κάρτα του κόσμου.

Άλλωστε ο ίδιος είπε πως κόλλησε στην συγκεκριμένη κάρτα.

Ασχέτως από την αγορά αυτό που θα έπρεπε να καταλάβει και δεν κατάλαβε,

είναι τα περί ποσότητας μνήμης.Τεσπα.

Μην τρελαινόμαστε παίδες...

Loipon paidia epeidh den 8elw na antiparatw8w me kanenan sas!

1)Oi sebastoi filoi Nikoskon kai o KWSN Men eipate thn apopsi kai sas kai htan apolytws sebasth apo meros mou!

2)Opws eipa kai pio panw gia alh karta ksekinhsa na agorasw kai allh katekhksa na parw! H gnwmh sas me boh8hse eilikrina!

3)Den kserw an o filos KWSN Men exei kapoio sxetiko problhma me thn karta! An file mou eixes ontos problhma na to para8etes apo thn arxh na to syzhtoysame!

4)Den me noiazoun kai toso oi extreme apodwseis aplws na paizw merika paixnidia kai tipota allo!

5)To e-shop den anafairei o oti h sygkekrimanh karta einai 128bit h 256bit apo monos mou to ype8esa... Otan thn paralabw 8a to ma8w!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510406

Sas eyxaristw gia ton kopo pou kanate oloi sas kai asxolh8hkate me to 8ema mou!

Το θέμα είναι ότι όσο μεγαλώνει το insomnia βλέπω τέτοια φαινόμενα' date=' βλέπω φαινόμενα να πας να βοηθήσεις και να σου την λενε και από πάνω, κτλ...

Είναι και ο στρατός στη μέση τώρα, αλλά και από πιο πρίν είχα ψιλοκόψει τις απαντήσεις μου...[/quote']

΄Οσο περνάνε τα χρόνια παθαίνεις ανοσία πίστεψέ με. Συγκριτικά με άλλα site του εξωτερικού το insomnia είναι αρκετά πολιτισμένο.

Kost@s H κάρτα με 128bit/256MB μνήμη θα είναι σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις πιο αργή από αυτήν με 256bit/128MB μνήμη. Σε όλα τα παιχνίδια, σε όλες τις αναλύσεις, σε όλες τις ρυθμίσεις. Αν δεν το βλέιπεις εσύ σαν πρόβλημα πάω πάσο. Το να πέρνεις μια τέτοια κάρτα με 256ΜΒ μνήμης είναι σαν να πέρνεις αυτοκίνητο με τελική 120km/h με μια φτερούγα μεγέθους EVO VIII και να περιμένεις ότι θα δεις διαφορά στο κράτημα. Δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει σε ταχύτητα που να παίζει ρόλο. Απλά μάλλον τα 120 θα σου τα κάνει 115km/h.

Ailuros, να ο λόγος που ήμουν lurker και όχι poster. Τώρα δεν τίθεται θέμα, είμαι στρατό βλέπεις...

Ailuros, να ο λόγος που ήμουν lurker και όχι poster. Τώρα δεν τίθεται θέμα, είμαι στρατό βλέπεις...

Μην είσαι αχάριστος ;) ΄Οταν μερικοί από εμάς πριν αρκετά χρόνια πήγαμε φαντάροι, δεν υπήρχαν ούτε κινητά, ούτε Η/Υ και η θητεία ήταν πολύ λιγότερο "κολλέγιο" από ότι είναι σήμερα. Δες το από την θετική του πλευρά.

Μην αφήνεις τέτοιες μικρότητες να σε επηρεάζουν. Ξέρεις τι σου γίνεται όσων αφορά αυτά τα θέματα και απλά υποστήριξε την άποψή σου, είτε θέλουν να την ασπαστούν είτε όχι. Κερδισμένος είσαι, να το θυμάσαι. Προυπόθεση βέβαια να το κάνεις γιατί γουστάρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...