phovos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 [[Όσο για βαθμολογίες στο 3d mark 2003:Φίλος μου με 3400 64άρη amd και 5700 nvidia 2900 πόντους,εγώ λαπτοπ 1,8 και 9700 ati 2960 πόντους και στο desktop με 3λιτρο nortwood και 5700 nvidia 2980 πόντους.Αυτό το είδα με τα μάτια μου,που είναι λοιπόν αυτές οι αξιοζήλευτες επιδόσεις της amd;]] Μεσα απ όλα αυτα που εγραψες μας λες ότι 2 nVidia 5700 εχουν τις ίδιες επιδόσεις και ότι ακομα και η mobile 9700 βγαζει καλυτερα αποτελεσματα απο τις μπανανες της σειρας 5χχχ!!! Ελπίζω να καταλαβαινεις που ειναι το λαθος σου στην όλη πρόταση... H dell ειναι Κολοσσος και η μόνη απο τις "μεγαλες" που υποστήριζε και προοθούσε συστηματικά την Intel...Εγω βλέπω ομως ότι όσο περνα ο καιρός ολο και περισσότερα συστήματα Dell με AMD inside;) θα κυκλοφορούν....
billpeppas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Βασικά η όλη βλακεία της ιδέας τρέχω 3D Mark03 και καταλήγω στο ότι ο Pentium 4 είναι καλύτερος είναι ότι ΤΟ 3D Mark03 Score εξαρτάται σχεδόν αποκλειστηκά από την κάρτα γραφικών. Απλά και χύμα μπας και το καταλάβουν κάποιοι.
georgeadams Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Αφού (ξανα)πώ για να μην παρεξηγηθώ, πως κι εγώ AMD-άκιας είμαι, θέλω να σας ρωτήσω: που ακριβώς τα είδατε τα συστήματα DELL με επεξεργαστή AMD?? Είναι πασίγνωστο πως η DELL είναι ο μεγαλύτερος συνεργάτης της Intel, αλλά ακόμα κι αν κάποιος δεν το ήξερε, μια απλή αναζήτηση στο site της είναι αρκετή...
georgeadams Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Θέλω ακόμα να σας παρακαλέσω να αποφύγετε τους χαρακτηρισμούς για τους άλλους στο μέλλον, γιατί το λουκέτο είναι κοντά...
georgeadams Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τοσα flames σε ένα τόπικ περι Intel 6xx. Αφού ξέρεις πως την έχουμε στο αίμα μας την κόντρα...
phovos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Θα το πω απλα! Η Dell ειχε στραβωσει πολύ ασχημα για τις πατατες που εκανε η intel με τους prescott τη προηγούμενη χρονιά αλλά παρόλα αυτα ο Rollins[Κακο χρόνο να χει:D] επιμενει να μη βαζει την AMD στο παιχνίδι λέγοντας ότι οι πελάτες της dell δεν ζητούν-απαιτουν επεξεργαστες AMD στα συστήματα τους...Υπάρχει βεβαια και η άλλη όψη του νομίσματος που η Intel παρακαλάει την DELL να μην περασει σε συμαχεια με την AMD προσφέροντας διαφορα ανταλάγματα[Καλυτερες συμφωνίες κτλ]! Αν συνεχίσουν έτσι τα πραγματα με την AMD να κρατα τη πρωτια στις επιδόσεις και μεσα στο 2005 πιθανότατα η DELL να "υποχρεωθει" να κανει τη συμφωνία με την AMD!! Προβλεψη-Προσωπική άποψη:Αρχες 2006 η DELL θα ανακοινωσει τη συνεργασία της με την AMD και απο τα μεσα του επομενου έτους θα δουμε τα πρωτα συστηματα DELL με επεξεργαστες AMD.... Υ.Γ Αφου εχει πλακα να μαλωνεις για τετοια πραγματα!!!!Χαλαρωνεις και γλιτωνεις και το εγκεφαλικο που μπορουν να σου προκαλεσουν τα πραγματικα προβλήματα που μπορει να εχεις....
salss Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Τα είπα και σε προηγούμενο ποστ και τα ξαναλέω: Δε μπα να λέτε ότι θέλετε για AMD!! Η Ιntel θα ναι μια ζωή ένα σκαλοπάτι παραπάνω σε αξιοπιστία και συμβατότητα! Όταν αγοράζω μια CPU δεν κοιτάω το αν είναι 10 η 20 ευρά χαμηλότερη από μια άλλη ούτε αν έπιασε στο Quake λίγα παραπάνω fps!! Έχω ως κριτήριο την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και τη ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ!! Μπορεί η Intel να με ξεφραγκιάζει κανονικά όταν αγοράζω CPU αλλά έχω το κεφάλι μου 101% ήσυχο ότι δεν θα έχω προβλήματα!! Και μην ξανακούσω μαμακίες του στυλ "Η Intel έκλεψε τα x86-64 της AMD"!! Τα είχε εδώ και πάρα πολύ καιρό στους Prescott αλλά ήταν σε idle μορφή!! Αν η AMD έχει CPU που μπορεί να διευθυνσιοδοτήσει 1 petabyte μνήμης (Itanium στην περίπτωση αυτή) ας μας τον δείξει!!!
billpeppas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Εγω από διάφορες πηγές έχω ακούσει για διάφορα "back-ass" συστηματάκια Opteron που διανέμει σε καλούς πελάτες η Dell από την πίσω πόρτα. Και αν ψάξετε σε μερικά tech sites , θα δείτε και επιβεβαιώσεις.
billpeppas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Salss Είσαι εκτός τόπου κ χρόνου man. Αυτά που αναφέρεις Δε μπα να λέτε ότι θέλετε για AMD!! Η Ιntel θα ναι μια ζωή ένα σκαλοπάτι παραπάνω σε αξιοπιστία και συμβατότητα! Όταν αγοράζω μια CPU δεν κοιτάω το αν είναι 10 η 20 ευρά χαμηλότερη από μια άλλη ούτε αν έπιασε στο Quake λίγα παραπάνω fps!! Έχω ως κριτήριο την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και τη ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ!! Μπορεί η Intel να με ξεφραγκιάζει κανονικά όταν αγοράζω CPU αλλά έχω το κεφάλι μου 101% ήσυχο ότι δεν θα έχω προβλήματα!! Και μην ξανακούσω μαμακίες του στυλ "Η Intel έκλεψε τα x86-64 της AMD"!! Τα είχε εδώ και πάρα πολύ καιρό στους Prescott αλλά ήταν σε idle μορφή!! Αν η AMD έχει CPU που μπορεί να διευθυνσιοδοτήσει 1 petabyte μνήμης (Itanium στην περίπτωση αυτή) ας μας τον δείξει!!! Δεν στέκουν. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ κ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ. MonsterLOL Τις x86-64 ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ AMD , ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΗΝ AMD ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Και η AMD buhahaha φυσικά δεν της έδωσε και ότι καλύτερο είχε βγάλει.
rafraf24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Τα είπα και σε προηγούμενο ποστ και τα ξαναλέω: Δε μπα να λέτε ότι θέλετε για AMD!! Η Ιntel θα ναι μια ζωή ένα σκαλοπάτι παραπάνω σε αξιοπιστία και συμβατότητα! Όταν αγοράζω μια CPU δεν κοιτάω το αν είναι 10 η 20 ευρά χαμηλότερη από μια άλλη ούτε αν έπιασε στο Quake λίγα παραπάνω fps!! Έχω ως κριτήριο την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και τη ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ!! Μπορεί η Intel να με ξεφραγκιάζει κανονικά όταν αγοράζω CPU αλλά έχω το κεφάλι μου 101% ήσυχο ότι δεν θα έχω προβλήματα!! Και μην ξανακούσω μαμακίες του στυλ "Η Intel έκλεψε τα x86-64 της AMD"!! Τα είχε εδώ και πάρα πολύ καιρό στους Prescott αλλά ήταν σε idle μορφή!! Αν η AMD έχει CPU που μπορεί να διευθυνσιοδοτήσει 1 petabyte μνήμης (Itanium στην περίπτωση αυτή) ας μας τον δείξει!!! Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου/. Παντα η intel θα ειναι πιο αξιοπιστη απο την amd και γιαυτο και θα την προτιμουν οι μεγαλοι κατασκευαστες. Δεν θελουν να πουλανε συστηματα που ενδεχομενος να "κολλησουν" στο μελλον ολως τυχαιος. Η αποψη μου ειναι και ας με κραξουν μερικοι, οτι οι amd εχουν πολυ δρομο ακομα για να φθασουν την intel σε επιπεδα σταθεροτητας και συμβατοτητας τους intel. Και ενταξει, στο κατω κατω αν θελει καποιος να παρει amd ΜΟΝΟ για παιχνιδια ας περιμενει να παρει κανα Playstation 3... Ολοι οι intel ειναι για ΣΟΒΑΡΕΣ δουλειες....Αυτα.
billpeppas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Καλά rafraf γράφεις man. Γράφεις... oops shit! Είμαι στο AMD System μου... damn! μου πέταξε blue screen όταν έκανα post τώρα... damn! ούτε τον εκτυπωτή μου δεν βρίσκει. Πάλι ασυμβατότητα ρε κωλό-AMD.
salss Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Είναι γεγονός πως μόλις απαντάει κάποιος με επιχειρήματα τότε ο Billpeppas σπευδει να του πει πως αυτά δεν στέκουν!! Γιατί μήπως η ΑΜD δεν τα έσκασε για να πάρει τα MMX , SSE και λοιπά; Αν αγόραζε πάλι "σκάρτο" πράμα η Intel από την ΑΜD τότε μάλλον θα ήταν στα δικαστήρια μιας και το σετ EMT-64 δεν θα έπαιζε σωστά!!
BillDask Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Και μην ξανακούσω μαμακίες του στυλ "Η Intel έκλεψε τα x86-64 της AMD"!! LoL το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; :grin: Δεν είπε κανείς ότι τα έκλεψε………τα αγόρασε. ;-)
billpeppas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Για δείξε μου τα επιχειρήματα ρε Salss? 1ον) Αξιοπιστία.Για κοίτα το Stability test του Intel-fan Tom [ http://www.tomshardware ] Για δες , και μετά περιμένω τι εξυπνάδα θα ακούσω πάλι. 2ον) ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ: Έχει ρόλο η CPU στην συμβατότητα με τα Peripherals ε? Γ**ώ το μυαλό μου γ**ώ, τόσες μ******ς που ακούω κάθε μέρα θα με χτυπήσει κανά εγκεφαλικό.
salss Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Αν υπήρχε πρόβλημα μεταξύ cpu amd και peripherals τότε όλοι θα είχαν πρόβλημα!! Κατασκευαστικά βέβαια η Intel είναι πιο αξιόπιστη, από άποψη συμβατότητας software δεν το συζητάμε ... Intel δαγκωτό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.