Προς το περιεχόμενο

άλλο ένα ανούσιο intel vs amd thread... :(

billpeppas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lipon exoume ksefigi ligo apo to thema .To simperasma gia ton filo pou anoikse to post einai oti ayti ti stigmi APODEDIGMENA kai den dexome antirisi apo kanenan giayto einai oti oi AMD 64 bit einai oi kalyteri epeksergastes pou yparxoun sto emporio. Na to po kai ligo laika ..kanoun ta panta kai sinferoun... O filos pou anoikse to topic ap'oti fenete den einai epagelmatias kai den theli na kani real time rendering se kapio kainourgio matrix .As afisoume ta anousia post lipon ...

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

"koitaxte ligo kai tin istoria ton 2 eterion alla kai tin dinamiki tous kai min eiste apolitoi"

Θυμάμαι 3 φορές που η AMD "βίασε" την Intel.

Δεν ανοίγουν οι EM64T σε όλους τους Pentium 4 5xx.

Δημοσ.

Καποιοι με κατηγορουν οτι ειμαι κολλημενος με intel. Χμμ.,Αυτος που το λεει ας ξανακοιταξει τα post που εκανα, και κυριως την υπογρφη μου. Και αυτος που με κατηγορει ειναι πραγματικα "κολλημενος" αλλα με την amd. Εγω τουλαχιστον ειπα απο την αρχη πως οτι κανει καλυτερα την δουλεια μου αυτον επιλεγω. Ετσι απλα. Ειτε αυτος ειναι amd ειτε intel. Και επισης ας μαθει οτι ως τωρα εχω κανει απειρες αναβαθμισεις και παρακολουθω πολυ καλα την εξελιξη της τεχνολογιας. Ονοματ δεν λεμε..απλως δεν το συνεχιζω αλλο το θεμα. Το κακο ειναι οτι μερικοι δεν ακουν και φανατιζονται.cool... 2 εταιριες ειναι. Ας μη φτανουμε στα ακρα.. Οι ακροτητες ειναι κακο πραγμα

Δημοσ.

Άσε τις ηθικολογίες και γράφε επιχειρήματα!ΟΛΑ όσα είπες μέχρι τώρα ήταν αοριστίες και ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ απόψεις κάτι που το παραδέχτηκες!Εγώ μίλησα σε πολλά συγκεκριμένα!Αν θες μπορώ να σου παραθέσω μέχρι και sites με διάφορα ΓΕΓΟΝΟΤΑ και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ!Άσε ακόμα που δεν απάντησες σε τίποτα που έγραψα άρα.....αυτό σημαίνει πολλά!

Κάτι ακόμα.....κολλημένος δεν είμαι!Αν κάποια στιγμή η Intel σταματήσει να κοροϊδεύει πελάτες,ανταγωνίστριες εταιρείες κ.α. και βγάλει έναν επεξεργαστή της προκοπής όπως έβγαζε και παλιότερα τότε θα την υποστηρίξω!!Από τότε που η AMD πρωτοέβγαλε τους Κ7 είχε αρχίσει η κοροϊδία και η πτώση σε σημαντικό βαθμό της Intel!Ελπίζω να ανέβει ξανά για να έχουμε μεγαλύτερο ανταγωνισμό γιατί σε μένα το μάρκετινγκ δεν κάνει την αξιόπιστη εταιρεία αλλά τα αποτελέσματα!

Δημοσ.

Επειδής δεν γουστάρω να είμαι fun κανενός intel ή amd επειχήρησα 3 φορές να το γυρίσω από intel σε amd.Τις 2 πρώτες μου κάηκαν 2 amd και την τρίτη πήρα λαπτοπ με 3700 64άρη amd μιας και άκουγα επιδόσεις για την δουλειά που κάνω πιο πολύ στα pc:Φιλμάκια κατέβασμα από το νετ και κάψιμο σε dvd.Ο amd χεζόταν πάνω του στην μετατροπή με το nero και οι 2 ανεμιστήρες δεν φτάνανε να ψύξουν την θερμοκρασία που ανέβαζε το γόητρο της amd στο 754 sockel και το έστειλα πίσω και πήρα centrino 1,8 και την δουλειά μου την κάνω πιο γρήγορα σε χρόνο και με ένα ανεμιστηράκι.Όσο για βαθμολογίες στο 3d mark 2003:Φίλος μου με 3400 64άρη amd και 5700 nvidia 2900 πόντους,εγώ λαπτοπ 1,8 και 9700 ati 2960 πόντους και στο desktop με 3λιτρο nortwood και 5700 nvidia 2980 πόντους.Αυτό το είδα με τα μάτια μου,που είναι λοιπόν αυτές οι αξιοζήλευτες επιδόσεις της amd;

• Super Moderators
Δημοσ.

allo nvidia 5700 kai allo ati 9700 :P

twra gia to an sou kahkan oi cpu mporei na ftaiei h mobo to trofodotiko akoma kai h DEH...den leei tpt auto...oso gia ton Centrino anamenetai o Turion 64 apo thn Amd... :)

Δημοσ.

'Αλλο nvidia desktop και άλλο 9700 mobile θέλεις να πεις που καμία σχέση με desktop.Όσο για πλατίνες και ΔΕΗ μια χαρά είναι καμία σχέση και όσο για το τι θα έρθει λογικό είναι να έρθει κάτι καλύτερο από τον ανταγωνιστή και όχι κάτι χειρότερο,αλλά μιλάμε για τώρα τι είδα.Και για τον nortwood με τον 3400 και με το ίδιο τσιπάκι γραφικών τι έχεις να πεις;Τέλος πάντων την άλλη βδομάδα θα τον παραγγείλω τον νεό intel να δούμε τι λέει.Αναμένουμε....

Δημοσ.

palawiaris , δεν έχεις σωστά μέτρα σύγκρισης , και δεν παρουσιάζεις την παραμικρή αντικειμενικότητα επί του θέματος.

Τώρα μάλλον θα με βρίσεις χωρίς λόγο όπως έκανες και σε άλλο thread.

• Super Moderators
Δημοσ.

h seira fx ths nvidia einai (htan) gia ta mpaza...epipleon to oti exeis idio cpu kai vga den leei tpt...akoma kai h mobo kai h ram allazoun tis epidoseis...akoma kai oi drivers...

Δημοσ.

Oι fx το ξέρω ότι είναι ξεπερασμένες αλλά και οι 2 τις ίδιες έχουμε αλλά κανονικά ο amd σαν πιο καινούργια τεχνολογία δεν έπρεπε να τον πατήσει τον δικό μου;Ε δεν έγινε και έφαγε πατάτα και μην ψάχνετε προσποιήσεις τώρα λόγω drivers,mobo κτλ.Μπορεί αυτός να είχε καλύτερες μνήμες και πλατίνα από μένα,δεν το ξέρω.Eγώ την πλατίνα μου την έχω 2 χρόνια και αυτός 3 μήνες φρέσκια φρέσκια.Πάντως δεν το μετάνιωσα ειλικρινά καθόλου που έδωσα τον amd και πήρα intel.Λυπάμαι μόνο που δεν έχω χειροπιαστές αποδείξεις για τις μετρήσεις-όσο ερασιτεχνικά και αν έγιναν-.

Δημοσ.

Όταν θέλουμε να συγκρίνουμε επεξεργαστές, συγκρίνουμε με μετροπρογράμματα που μετρούν τις επιδόσεις των ίδιων των επεξεργαστών, και όχι με προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί ώσυε να μετράνε τις επιδόσεις των καρτών γραφικών...

Διαφορές ακόμα και στην συχνότητα της μνήμης της κάρτας μπορεί να δώσουν τέτοιες και ποολύ μεγαλύτερες διαφορές.

Και μια ερώτηση. Τι είναι η πλατίνα;

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Αν και Intel έχω, στα παιχνίδια ο Α64 είναι κορυφή, ότι και να λέει ο φίλος παραπάνω για τη σύγκριση που έκανε με Laptop κλπ. Είναι κοινά παραδεκτό σε όλο το διαδύκτιο.

Βέβαια μιλάμε για συστήματα σωστά στημένα, και με γρήγορα chipset μητρικών και σωστούς drivers κάρτας και Agp. Θυμάμαι κάποτε σε ένα Via με 3άρη P4 σερνόταν και δεν μπορούσα να βρω τον λόγω, η αναβάθμιση του AGP driver έδωσε λύση.

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους.

Αν και Intel έχω' date=' στα παιχνίδια ο Α64 είναι κορυφή, ότι και να λέει ο φίλος παραπάνω για τη σύγκριση που έκανε με Laptop κλπ. Είναι κοινά παραδεκτό σε όλο το διαδύκτιο.

Βέβαια μιλάμε για συστήματα σωστά στημένα, και με γρήγορα chipset μητρικών και σωστούς drivers κάρτας και Agp. Θυμάμαι κάποτε σε ένα Via με 3άρη P4 σερνόταν και δεν μπορούσα να βρω τον λόγω, η αναβάθμιση του AGP driver έδωσε λύση.[/quote']

Μεχρι η AMD να βγαλει chipset για τα cpu της δεν θα υπαρχουν σωστα συστηματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...