Προς το περιεχόμενο

άλλο ένα ανούσιο intel vs amd thread... :(

billpeppas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

nai alla autoi pou asxolountai me video einai ena mikro pososto twn synolikwn users...tespa akoma kai o proedros ths Intel na er8ei na sou pei pare amd einai kalyteroi den prokeitai na alla3eis gnwmh...stamataw kourasthka...

Δημοσ.

Ένα μόνο έχω να πω για κάποιους εδώ που λένε κάτι κουφά επιχειρήματα για να στηρίξουν τους Intel επεξεργαστές οι οποίπο έχουν ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ακόμη και αυτούς που τους υποστήριζαν επειδή τα "έπαιρναν" κανονικότατα.....

Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ!

Δημοσ.

Βεβαίως και έχουνε Intel...

αφού οι AMD όταν κάνεις Video Encoding / Processing , βαράνε 30 reboot & 20 blue screens...

Άδικα posts κάνουμε μου φαίνεται...

Δημοσ.
Ένα μόνο έχω να πω για κάποιους εδώ που λένε κάτι κουφά επιχειρήματα για να στηρίξουν τους Intel επεξεργαστές οι οποίπο έχουν ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ακόμη και αυτούς που τους υποστήριζαν επειδή τα "έπαιρναν" κανονικότατα.....

Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ!

Υπονοεις κατι runner1? Εγω οτι λεω το λεω με επιχειρηματα. Τωρα αν εσυ μου λες κατι για ημιμαθεια πρεπει να σου πω πως με το βιντεο και την φωτογραφια ασχολουμε επαγγελματικα εδω και 7 χρονια περιπου. Και εξακολουθω να σου λεω οτι πιστευω οτι οι amd ειναι καλυτεροι στις περισσοτρες εφαρμογες, αλλα ΟΧΙ στο video,audio. Τοσο κακο ειναι αυτο?

Δημοσ.

Ναι RafRaf υπάρχουν αρκετά reviews των EM64T Enabled [ 6xx series ] cpus.

Και δεν πρόκειται για νέο επεξεργαστή.

Όλη η σειρά Pentium 4 πρόκειται για έναν "ανανεωμένο κατά μέρη" Pentium 3.

Δημοσ.
Μπορείς να μας το εξηγήσεις αυτό και σε εμάς τους αμόρφωτους BillDask ?

Οι πωλήσεις Intel επεξεργαστών πέφτουν σε αντίθεση με τους AMD οπότε μήπως κάποια στιγμή στο μέλλον αγοράζουμε Intel μονό από συμπόνια….;;;

Και να θυμίσω ότι η Intel είχε κάνει reverse engineering στους AMD.. γιατί λοιπόν να πάρω ένα ‘αντίγραφο του AMD’ και μάλιστα ακριβότερο; :mad:

AMD for ever

Δημοσ.

Η Dell πλέον χρησιμοποιεί περισσότερο AMD.

Γιατί π.χ. τα καταστήματα της Ελλάδας π.χ. διαφημίζουν μόνο Intel..

Γιατί η αμάθεια του κόσμου, που νομίζει ότι Pentium λέγεται το PC , κλπ κλπ

Δημοσ.
Και να θυμίσω ότι η Intel είχε κάνει reverse engineering στους AMD.. γιατί λοιπόν να πάρω ένα ‘αντίγραφο του AMD’ και μάλιστα ακριβότερο;

Οι εντολές EM64T της intel δεν είναι παράνομο αντίγραφο των AMD64 της amd. Τις έχει πάρει κατόπιν αδείας της AMD (όπως η AMD έχει πάρει τις SSE, SSE2 & SSE3), και απλά έχει αλλάξει το όνομα.

Πάντως, μου κάνει εντύπωση που - κατά κάποιον τρόπο - τσακώνεστε, ενώ στην ουσία έχετε όλοι την ίδια γνώμη :)

Δημοσ.

Αν υπονοώ κάτι rafraf24;Στο λέω ευθέως....!Στο έλεγα και σε άλλο topic αυτό που ήταν στα νέα!!!Αν και τώρα δεν αναφερόμουν μόνο σε σένα γιατί και άλλοι υιοθέτησαν τις απόψεις σου για αυτό και μίλησα γενικά!Αλλά....!

Αν παρατηρήσεις και εκεί τα posts τα δικά σου και των άλλων παιδιών θα δεις ότι έχουμε σε κάποια πράγματα αλλάγη άποψης από μέρους σου η οποία δεν φαίνεται απευθείας!!!!Άσε που πέφτεις από την μία αντίφαση στην άλλη!Μία μου λες ότι είσαι επαγγελματίας 7 χρόνια πάνω σε video/audio editing(άλλο να ξέρεις να χειρίζεσαι ένα πρόγραμμα απέξω και ανακατωτά και άλλο να γνωρίζεις κάποια πράγματα για καινούριες τεχνολογίες κ.α.!),άρα χρειάζεσαι εξειδικευμένο υπολογιστή μόνο για αυτό και άρα με αυτή την λογική MAC θα έπαιρνες όπως κάνουν όλοι οι επεγγελματίες!Μετά μου λες ότι θες να χρησιμοποιείς και άλλες εφαρμογές για αυτό παίρνεις Ρ4 ενώ από την στιγμή που το κάνεις αυτό η καλύτερη λύση είναι να πάρεις AMD αφού ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ λες ότι σε όλα τα υπόλοιπα είναι με διαφορά η καλύτερη!!!

Μετά μου λες για αξιοπιστία και ασυμβατότητα!Αξιόπιστα για σένα είναι τα προϊόντα που ανεβάζουν τρελές θερμοκρασίες σε σχέση με κάτι άλλα;Αξιόπιστα είναι τα προϊόντα που κάνουν "φτηνές αντιγραφές" τεχνολογίας η οποία πολλές φορές έχει κάκιστη υλοποίηση;Ασυμβατότητα.........αυτό με την Matrox στο έχω τονίζει σε άλλο post μου στην κεντρική σελίδα!Δεν θα το ξαναγράψω!Να μην ξεχάσω να αναφέρω και ασυμβατότητες στην "Intel σου" έτσι όπως θες να μας την παρουσιάσεις!Στην αρχή τουλάχιστον γιατί σιγά σιγά αφού ακούς επιχειρήματα άλλων κάπως μας τα γυρνάς!!!

Δημοσ.

οι FANBOYS* ξαναχτυπούν :mrgreen:

*Fanboy is a derogatory term used to describe someone who is utterly devoted to a hobby or a subject, to the point where it becomes an obsession. Fanboys are often experts on minor details regarding their hobbies, and they take these details extremely seriously.

The term is usually applied to people in their teens or 20s. Probably because of the age, common objects of deference for fanboys are TV shows, movies, game consoles, computer games, operating systems and software companies.

Fanboys often find it necessary to defend the object of their affection against real or perceived attacks. They also take very seriously comparisions with competition. Even rational arguments and valid critique of the subject is often met with emotional attacks, affirming the subject's superiority.

Wikipedia: http://www.answers.com/topic/fanboy

Δημοσ.
Και αν κρασάρει το σύστημα στη μέση του video encoding λόγω υπερβολικής θερμοκρασίας; Δε μετράει αυτο;

Για αυτο υπάρχει και το thermal throtlling ;)

Και είναι καλό τώρα αυτό; :razz: Λέω εγώ τώρα.... :-P

Μιλάμε για τεχνολογία που σου κόβει τις επιδόσεις όταν τις χρειάζεσαι......Φοβερή τεχνολογία! :)

Πώς το Cool n Quiet τις αυξάνει μόνο όταν τις χρειάζεσαι.....Ε.....ακριβώς το αντίθετο! :razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...