Mafia_Omerta Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Απαγορεύεται η αναζήτηση & δημοσίευση warez, cracks, serial, torrent αρχείων και sites Υπενθυμίζουμε το τι έχετε συμφωνήσει κατα την εγγραφή σας στο forum της Insomnia Οποιοδήποτε μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικούν (Crack, Serial, Key Generator) καθώς και σύνδεσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο. Στην απαγόρευση αυτή περιλαμβάνονται και σύνδεσμοι (links) για αρχεία .torrent τα οποία αναφέρονται σε εμπορικά προγράμματα ή σε παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας Σε αντίθετη περίπτωση είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε στην οριστική διακοπή πρόσβασης σας στα fora της Insomnia. To link pou edoses leei afta pou eides tora ta torrent file den mporo na katalabo allo an les gia to topic pou dimiourgisa ego. An les gia afto totetha eprepe na ksereis pos den apagoreuete na doseis kapoio programma alla apagoreuonte ta parapano apo oti eides sto link pou mas eferes kai akoma edo den anefere kanenas kai tipota gia tenies, oute programmata oute tipote paranomo. Ta dika mou logia mallon an oxi sigoura tha ta akousei berese kai gi' afto as erthei kanenas mod na tou eksigisei ki an ego kano lathos kai ontos einai paranomo perimeno to ban kai to lock tou thematos.
OVERLORD Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 xaarrr xarrrr οι ναυτες εχουν καιρο να βγουν στη στερια.............. το προηγουμενο post μου αναφερεται αποκλειστικα στο παλικαρι που εδωσε το link για το torrent site, TO ΟΠΟΙΟ torrent site EINAI FULL απο torrent arxeia για παρανομο υλικο. το post σου MafiaOmerta αφορα τα χαρακτηριστικα και τη λειτουργια torrent clients που τιποτα το απαγορευμενο και παρανομο δεν εχουν πανω τους. Συνεπαγεται (.....ουφ) δεν υφισταται λογος για ban στο προσωπο σου αλλα ουτε και για σβυσιμο - κλειδωμα- ολου του post. ο παλικαρι δεν ειχε προσεξει τον περιορισμο, το link σβυστηκε αρα......Τελος το θεμα. xarrr xarrr...................
OVERLORD Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Ta dika mou logia mallon an oxi sigoura tha ta akousei berese kai gi' afto as erthei kanenas mod na tou eksigisei δεν φταιει κανες αλλα εγω που καθομαι και ασχολουμαι...................πραγματικα ειναι κουραστικο να μιλας σε αυτο το επιπεδο ας ειναι.........
Mafia_Omerta Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 E tote stribe kai min ksanartheis na miliseis se topic diko mou. To link pou edose to palikari sbistike an den to eides. Oute ki ego alla oute kanenas den thelei na milaei me kapoion pou leitourgei o eggefalos tou misi ora argotera.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Παρακαλώ να λήξει η άσκοπη αντιπαράθεση εδώ. Και τα δύο μέλη (OVERLORD και Mafia_Omerta) προσπαθήσατε επιτυχημένα να εξηγήσετε γιατί σβήστηκε ένα post που περιείχε torrent links. Υπάρχει λόγος να επιτίθεστε ο ένας στον άλλο; :?: Το παρόν topic δεν παραβιάζει κανέναν κανονισμό εκτός αν αρχίσουν να δίνονται links με torrent files, τα οποία σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του forum, θεωρούνται warez και ως εκ τούτου απαγορεύονται.
OVERLORD Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 "o tempora o mores" θεωρω τον εαυτο μου ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ θιγμενος απο την απαραδεκτη αδικαιολογητη και υβριστικη συμπεριφορα του MafiaOmerta. Πραγματικα αμφιβαλω αν εχει παρατηρηθει ξανα τετοιο φαινομενο στο forum και καλω τους moderators αν μη τι αλλο να κανουν μια αυστηρη συσταση στον ως ανω υπενθυμιζοντας του οτι τα posts ειναι δημοσια και δεν τηρουν υπο το ιδιοκτησιακο καθεστως κανενος. Επισης αναρωτιεμαι αν καταλαβε καθολου κατι απο αυτα που του εγραψα σε πνευμα συνεργασιας ως insomniak. Υπενθυμιζω ακομα οτι ΔΕΝ γραφουμε greeklish.
stranger_77x Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 tha thela na rotisw kati sxetika me ta torrents epeidi prosfata ebala dsl 384 den eixa ksanaxrisimoipoihsei torrents kai ta dokimasa simera gia prwti fora..einai fysiologiko na mou kanoun upload me megalytero rate apo oti kanw egw download? epeisis to download rate pou exw poso tha eprepe na einai? giati akouw synexeia gia poly kales taxytites alla emena na katebazw me 5 kai me 10 kb/s den mou fainetai kai poly kalo me to kazza lite toulaxiston aftes tis meres epiana kai ta 30..mipws kanw egw kati lathos? Tha to ektimousa an kapoios pio empeiros epi ttou thematos tha mporouse na mou eksigisei..
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 tha thela na rotisw kati sxetika me ta torrents epeidi prosfata ebala dsl 384 den eixa ksanaxrisimoipoihsei torrents kai ta dokimasa simera gia prwti fora..einai fysiologiko na mou kanoun upload me megalytero rate apo oti kanw egw download? epeisis to download rate pou exw poso tha eprepe na einai? giati akouw synexeia gia poly kales taxytites alla emena na katebazw me 5 kai me 10 kb/s den mou fainetai kai poly kalo me to kazza lite toulaxiston aftes tis meres epiana kai ta 30..mipws kanw egw kati lathos? Tha to ektimousa an kapoios pio empeiros epi ttou thematos tha mporouse na mou eksigisei.. Και μένα τα ίδια μου κάνει με Forthnet 256.
dali13gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Καλησπέρα Ναι είναι λογικό να ανεβάζεις με μεγαλύτερο rate από ότι κατεβάζεις. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτό που κατεβάζεις έχει περισσότερους leechers από seeders. Δηλαδή αυτοί που κατεβάζουν το αρχείο, είναι περισσότεροι από αυτούς που το μοιράζουν. Αν βρεις κατεβάζεις κάτι άλλο στο οποίο συμβαίνει το αντίθετο, θα έχεις καλές ταχύτητες. Βέβαια θέλει και λίγο υπομονή ε; Μην διακόψεις αμέσως το κατέβασμα επειδή δεν έχεις καλή ταχύτητα. Άφησε το και πιθανότατα θα δεις καλές ταχύτητες. Φιλικά
Mafia_Omerta Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 "o tempora o mores"θεωρω τον εαυτο μου ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ θιγμενος απο την απαραδεκτη αδικαιολογητη και υβριστικη συμπεριφορα του MafiaOmerta. Πραγματικα αμφιβαλω αν εχει παρατηρηθει ξανα τετοιο φαινομενο στο forum και καλω τους moderators αν μη τι αλλο να κανουν μια αυστηρη συσταση στον ως ανω υπενθυμιζοντας του οτι τα posts ειναι δημοσια και δεν τηρουν υπο το ιδιοκτησιακο καθεστως κανενος. Επισης αναρωτιεμαι αν καταλαβε καθολου κατι απο αυτα που του εγραψα σε πνευμα συνεργασιας ως insomniak. Υπενθυμιζω ακομα οτι ΔΕΝ γραφουμε greeklish. Opa kai se fobithika re megale. Ego sta leo ekso apo ta dontia giati etsi exo mathei eno esy me tous kalous sou tropous to idio asxima me prosbaleis. An thelete na stamatisei i antiparathesi kante to lock giati oso grafei aftos o "kurios" edo den mporo kai ta perno sto kranio. Apla den m' arese katholou to ifaki tou kai ta pira, oxi tora epeidh irthe enas mod kai tha mas kanei ton kalo. Ego toulaxiston de masao. Kai tetoita fenomena exoun ksanasimbei se polles faseis tou forum kai ksanapodixneis pos eisai asxetos mesa sto forum. Sinebisan xari se atoma tou tupou sou kai distixos eliksan poli kala themata me ena lock h akoma xeirotera me ban.
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 BitComet παιδιά. Έχω azureus, DC++, και BitLord αλλά προτιμώ το BitComet!!!!!!!Εύχριστω και πολύ ελαφρή. Επίσης σου δίνει εύκολα και γρήγορα ότι πληροφορίες θέλεις!!!
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Α, επίσης μην τσακώνεστε. όλοι φιλαράκια είμαστε και προσπαθούμε να βοηθηθούμε κυρίως, έτσι;
Mafia_Omerta Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Συμφωνώ αλλά υπάρχουν και πονηρά μυαλά εδώ μέσα και χαλάνε την αρμονία που υπάρχει σε κάποιο θέμα. Εδώ όλα πήγαιναν ΟΚ μέχρι που ήρθε η πηγή του κακού. Αν θέλει να συνεχιστεί η φασαρία ας έρθει pm και όχι εδώ. Πιστεύω πως αυτό το θέμα θα βοηθήσει αρκετά άτομα και θα ήταν άδικο να γίνει lock για το χατίρι ενός...................δεν θα το πω, αν έρθει pm θα του το πω. Στο θέμα μας τώρα. Όσο δοκιμάζω το BitComet μένω όλο και περισσότερο ευχαριστημένος γιατί έχει και μεγαλύτερη ταχύτητα, είναι και πιο ελαφρύ αλλά πρώτο και καλύτερο μου ανοίγει περισσότερα torrents.
[email protected] Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Ρε παιδιά και εγώ το Αzureus έχω όμως δεν έχω δει συνολική ταχύτητα πάνω από 12.Επειδή το έχω απο χθές μήπως φταίει το χαμηλό ratio(0.870).Αν ναί πόσο πρέπει να είναι?Αν όχι τι άλλο μπορεί να φταίει?(Έχω το 2.4.2.0 version).Παρακαλώ πείτε μου τι να κάνω.
bansumi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω την εμπειρία μου γιατί μόλις έβαλα το bitcomet και αμέσως είδα διαφορά στο download, γενικά φαίνεται πολύ καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.