Mafia_Omerta Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Κατά την γνώμη μου το καλύτερο είναι το Azureus αλλά κάπου κάπου κάνει κάτι τσαλιμάκια. Εσείς αν χρησιμοποιείτε κάποιο άλλο καλύτερο παρακαλώ κάντε κανένα post μπας και δούμε καμιά πεντακάθαρη μέρα. Ακούω...........
michalakis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Όπως και με τα antivirus ο καθένας θα σου πει το μακρύ του και το κοντό του...καλύτερο είναι αυτό που ταιριάζει σε εσένα. και εγώ τον Αζορ έχω, το ξέρω είναι βαρύς αλλά μου αρέσει και είναι εύχρηστος
OVERLORD Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 παλι την ιδια κουβεντα.......................τα εχουμε πει τοσες φορες. κανε λιγο ακρη το azureus και δοκιμασε http://www.bitlord.com ή http://www.bitcomet.com kai τα δυο ειναι ουσιαστικα το ιδιο πραγμα
Mafia_Omerta Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Για να μην λέει ο καθένας τον μακρύ του και τον κοντό του θα σας παρακαλούσα να δώσετε και κάποια επιχειρήματα. Ας πούμε εγώ χρησιμοποιώ το Azureus γιατί είναι εύκολο στον χειρισμό του, μπορώ να ανοίγω τα αρχεία και να βλέπω μέσα από ένα zip τι έχει κατεβάσει και τι όχι, αλλά ψάχνομαι γιατί δεν έχω υψηλές ταχύτητες.
Slay Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Oi taxythtes soy exartontai apo to ti katebazeis kai oxi apo to azureus, an toy anoixeis thn mia kai monadikh porta poy xreiazetai tote den exeis problhma taxythtas, mallon ta torrents poy ferneis exoyn problhma taxythtas, oyte bebaia ftaiei to oti einai bary giayto etsi? sthn doyleia moy to trexo se ena pentium 3 sta 666, me debian kai KDE, kai otan mpei torrent apo kalo site h 512 termatizei se 2 lepta.
Fan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Edo mpainei i alli aporoia: Giati vre anthrope asxoleise me ta torrents? Vale to rmDC++ na vreis tin igeia sou. Pes mono ena pragma pou exoun kalitero ta torrents apo DC++. Mono ena
Slay Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 ektos toy oti apo thn stigmh poy tha ta baleis arxizoyn kai katebainoyn , me terma taxythta? (OTE epitrepontos panta)
predator Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 bitcomet file, apla to kalytero. de xreiazetai na to aitiologhsw, doulepse to kai 8a katalabeis.
dali13gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Bitcomet κι εδώ. Μπορείς να δεις summary, tracker, files που κατεβαίνουν, peers, statistics μέσα από ένα και μόνο παράθυρο, είναι πολύ εύχρηστο και βέβαια πολύ ελαφρύ. Φιλικά
Mafia_Omerta Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 OK katebasa to bitcomet kai oxi mono sikothike i taxutita tou download alla auksithike kai i taxitita tou PC. Prepei na einai poio elafri etsi? Tora giati den bazo DC++. Eixa balei prin 2 meres alla xoria tou oti den mou mpenei se ola ta hubs alla kai otan mpenei den me bazei se olous tous xristes gia na kano download. Akoma me to DC++ den exo brei pos tha kano search. Mia xara eimai me ta torrents kai me to limewire pou einai san to kazaa alla poli grigorotero kai prostateumeno apo kathe io. Thanks gia to bitcomet.
OVERLORD Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Edo mpainei i alli aporoia: Giati vre anthrope asxoleise me ta torrents? Vale to rmDC++ na vreis tin igeia sou. Pes mono ena pragma pou exoun kalitero ta torrents apo DC++. Mono ena Ετσι για παραδειγμα η εκφραση "zero day release" δεν σου λεει τιποτα??? το καθε p2p εχει τα καλα του. προσωπικα χρησιμοποιω 5 διαφορετικα p2p αναλογα με το τι και ποτε το ψαχνω, μεταξυ αυτων και τα dc++ και bit torrent. ποτε δεν μιλω απαξιoτικα για καποιο p2p μονο και μονο γιατι δεν γνωριζω τη λειτουργια και τη χρησιμοτητα του και θα συνιστουσα το ιδιο ως γενικη αντιμετωπιση του θεματος. Επισημαινω οτι 1) χρησιμοποιουμε τα p2p μονο για τα αγαπημενα μας open sousce και freeware programs και 2) συμφωνα με τον κανονισμο λειτουργιας του insomnia ΔΕΝ δινουμε torrent links (ποσο μαλλον αυτα που δεν περιεχουν αποκλειστικα free periexomeno) για αυτο το λογο παρακαλω να διαγραφει το link.
Mafia_Omerta Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Etsi ki allios den leitourgei. Alla opos eipes ki esu to forum exei kapoious kanones kai prepeina tous tirisoume.
loukiamaria2568 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 συγνώμη παιδιά δεν το γνώριζα, απαγορεύεται γενικώς να δίνουμε links εδώ μέσα; γιατί εμένα δεν μου φαίνεται παράνομο το site που σας έδωσα, ποιός καθορίζει αν είναι παράνομο η όχι; (μια απορία..)
Mafia_Omerta Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Για να σβήστηκε πρέπει να ήταν παράνομο.
OVERLORD Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 http://insomnia.gr/vb3/announcement.php?f=14&announcementid=10 το συγκεκριμενο site ειναι full με torrent files για σπασμενα προγραμματα και ταινιες. μαλλον κατι το παρανομο θα εχει ετσι? (μην αρχισουμε να λεμε περι πνευματικης ιδιοκτησιας, προτροπη στην τελεση ποινικα κολασιμης πραξης κτλ γιατι θα παει μακρια η κουβεντα.) τωρα το γνωριζεις οποτε..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.