Προς το περιεχόμενο

Τι λάθος μπορεί να έκανα? DVD δεν παίζει

laktzag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα μια ταινία με το DVD copy tools στον δίσκο και την έγραψα με το ίδιο πρόγραμμα σε ένα dvd.

Στον υπολογιστή παίζει κανονικά αλλά στο επιτραπέζιο πηδάει, παίζει γρήγορα και γενικά δεν βλέπεται.

Το δισκάκι το έχω και παίζει κανονικά στο pc-τι μπορώ να κάνω να παίξει στο επιτραπέζιο?

Το cloneDVD2 και το DVDshrink δεν βλέπουν πρόβλημα στο δισκάκι.

Υπάρχει τρόπος να σωθεί?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
ΛΑΘΟΣ!!!

Το cloneDVD2 και το DVDshrink ΒΛΕΠΟΥΝ πρόβλημα στο δισκάκι.

Καλησπέρα .

Δοκίμασε να το κατεβάσεις στον σκληρό δίσκο με το DVD Decrypτer σαν ISO ( MODE / ISO / READ ) και μετά γράψτο με την επιλογή Write ISO απο το Decrypter .

P.S. Εάν σου χτυπάει λάθη μπορείς να δοκιμάσεις να το κατεβάσεις με το BAD COPY .

Δημοσ.

Ευχαριστώ ρε παιδιά,θα τα παλέψω.

Το decrypter όταν του ζητήσω .iso μου κάνει τρία αρχεία : ι00 , ιο1 και mds νομίζω.

Δημοσ.
Ευχαριστώ ρε παιδιά' date='θα τα παλέψω.

Το decrypter όταν του ζητήσω .iso μου κάνει τρία αρχεία : ι00 , ιο1 και mds νομίζω.[/quote']

Δες λίγο τις ρυθμίσεις της καρτέλας ISO Read. Το File Splitting είναι auto?

Αν όχι, γύρισέ το, κανονικά θα βγάλει ένα (τιτλος).mds κι ένα (τιτλος).iso. Στην εγγραφή επιλέγεις το mds και προχωράς κανονικά.

Αν δεν πιάσει αυτό, καλύτερα γύρνα τις επιλογές σε default. (Κάποιες αλλαγές έχουν προταθεί σε παλιότερα posts, αν δεν τις βρείς, εδώ είμαστε).

Εν τούτοις: Αφού το DVD copy tools έβγαλε προβληματικό αποτέλεσμα, θα πρότεινα μια πιό αργή, αλλά και πιό ασφαλή διαδικασία:

1. Αντίγραψέ το στο δίσκο με το Decrypter (3.5.2.0 - είναι σημαντικό) σε File Mode.

2. Ανοιξε με το IFOEdit το VIDEO_TS.IFO και εκτέλεσε την εντολή Get VTS Sectors

3. Κάνε ένα πέρασμα από το DVDShrink (3.2). Αν χρειάζεται συμπίεση, είναι αυτονόητο. Αν όχι, θα κάνει ένα πολύ γρήγορο πέρασμα και θα καταλάβεις άν υπάρχει πρόβλημα στα αρχεία που δημιούργησε το Decrypter.

4. Κάνε την εγγραφή με όποιο τρόπο θεωρείς καλύτερο, χωρίς να δώσεις μεγάλο βάρος στην ταχύτητα. Η διαφορά ανάμεσα στην 4χ και την 8χ δεν είναι ούτε 5 λεπτά.

Καλη Τύχη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...