Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Knoppel Live CD!

hugelacky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Knoppel Live CD 3.4 και δεν μπορώ με τίποτα να σετάρω την κάρτα ήχου. Έχω την SoundBlaster Live 5.1. Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω για τον ήχο?

Να διευκρινήσω οτι είμαι τελείως άσχετος από Linux αλλά είπα κι εγώ με την σειρά μου να ασχοληθώ. Υπάρχει μήπως κανένα καλό και free tutorial για εντελώς αρχάριους? Από διανομές έχω τις: Suse 9.1, Red Hat 9, Mandrake 9.2, και διάφορα live CD.

Thanks!

Δημοσ.

paliotera eixa dokimasei diafores version knoppel kai knoppix kai doulebe kanonika o hxos me sb 5.1.prin liges meres dokimasa thn gamers version tou knoppix me sb audigy 1 kai epa8a to idio me esena.den ebriske thn karta hxou me tipota.den se boh8hsa bebaia...

Δημοσ.
Έχω το Knoppel Live CD 3.4 και δεν μπορώ με τίποτα να σετάρω την κάρτα ήχου. Έχω την SoundBlaster Live 5.1. Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω για τον ήχο?

Να διευκρινήσω οτι είμαι τελείως άσχετος από Linux αλλά είπα κι εγώ με την σειρά μου να ασχοληθώ. Υπάρχει μήπως κανένα καλό και free tutorial για εντελώς αρχάριους? Από διανομές έχω τις: Suse 9.1' date=' Red Hat 9, Mandrake 9.2, και διάφορα live CD.

Thanks![/quote']

kata thn enarksi den tha pathseis enter amesw alla tha grapseis prwta : knoppix alsa

kai meta enter

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...