jstamelos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 paidia ithela na rotiso ti diafores mporoun na exoun oi idies kartes grafikon diaforetikon eterion. pio sugekrimena pira prosfata tin oem 9600xt 256mb. ektos apo timi ti diafora mporei na exei apo tis alles eteries??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDBOUL Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Polles diafores, apo toys xronismoys ths gpu,sto ti mnhmes foraei kathe karta,(yparxei kai sxetiko thread gia ayto) ara kai diaforetikoys xronismoys,sto systma psiksis(symperilamvanei kai ta epipeda thorivoy),kai h eggyhssh poy soy deinei kathe etairia... Me liga logia oti plhrwneis perneis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jstamelos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 thanks! tha to psakso gia na do kai ti epilogi ekana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red30 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 redboul μιας και το εχεις ψάξει να σε ρωτήσω γιατι ψάχνω να αγοράσω: μηπως ξέρεις ποιες εταιρίες , που να διαθέτουν προιόντα εδω στην Ελλαδα παντα , ειναι "οκ" και ποιες "να φεύγεις μακριά"; πχ. Albatron τι λένε; PixelView; σ'αυτες δηλαδη τις πιο φτηνές αν υπάρχει διαφορά ή ολες ειναι χμμ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDBOUL Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Mpoy?Poy lene kai oi Italoi..Einai sxetika ypokeimeniko.. Egw Proswpika tis vlepw kapws etsi: ASUS,MSI>GIGABYTE,SAPPHIRE,HIS>PROLINK>POWERCOLOR>ALBATRON>CLUB3D>MANLI>OTHER OEMS A, PROLINK h alliws Pixelview Twra ola ayta einai sxetika,kathws opws exei ypothei kai edw sto insomnia (an den kanw lathos) h sapphire oson afora tis ati h idia tis ftiaxnei gia polles etairies akoma kai tis built by ati.. Meta eksartate kai apo ta lefta pou thes na diatheseis..,oi diafores sta lefta einai megales,pantws kalytera (gia mena proswpika) na pas se pixelview para se albatron oi alles oem.. Telos kalo tha htan otan kataleikseis se kapoies na kaneis ena mikro search ston theio googli psaxnontas ayta poy exoyn proanaferthei (xronismoys,montelo mnhmhs klp,dynatothta oc klp) se synarthsh panta kai me ta lefta poy thes na dwseis kai na apofasiseis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red30 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 φιλε μου εισαι αψογος πολυ ολοκληρωμένο ποστ και ΧΡΗΣΙΜΟTATO, σ'ευχαριστω πολυ ! Αρχικά ειμαι στο 2ο -3ο level, δλδ. gigabyte ως prolink , αναλογα με το τσιπ που θα βρω να υπάρχει και στην αγορα. Ψάχνω φυσικά και στο google αλλα ειχα αυτη την απορία για τους κατασκευαστές μιας και το κόστος της κάρτας θα ειναι ~200-250ε , μη μπλέξουμε με θορυβώδη ανεμιστήρα ή ασχημο TVOUT που εχω δει σε πολυ φτηνά μοντέλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 ASUS,MSI>GIGABYTE,SAPPHIRE,HIS>PROLINK>POWERCOLOR>ALBATRON>CLUB3D>MANLI>OTHER OEMS Με ποιά λογική; Η Albatron βγαίνει σαφώς αδικημένη μιας και ποιοτικά ανήκει στην ανώτερη κατηγορία και δεύτερον όσων αφορά τις Radeon (από την 9700 και μετά) για την Powercolor κατασκευάζει η Sapphire. Oι ΑΤΙ συνεχίζει να κατασκευάζει η ιδία περιορισμένο αριθμό καρτών. Την κατασκευή R430/480 έχει αναλάβει εξ΄ολοκλήρου η Sapphire για την ATI. Powercolor, Club3D κλπ. μεταξύ άλλων είναι υποδιαιρέσεις της CPtech (cp for colorpower) που ουσιαστικά είναι ένας κατασκευαστής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDBOUL Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Με ποιά λογική; Η Albatron βγαίνει σαφώς αδικημένη μιας και ποιοτικά ανήκει στην ανώτερη κατηγορία και δεύτερον όσων αφορά τις Radeon (από την 9700 και μετά) για την Powercolor κατασκευάζει η Sapphire. Oι ΑΤΙ συνεχίζει να κατασκευάζει η ιδία περιορισμένο αριθμό καρτών. Την κατασκευή R430/480 έχει αναλάβει εξ΄ολοκλήρου η Sapphire για την ATI. Powercolor' date=' Club3D κλπ. μεταξύ άλλων είναι υποδιαιρέσεις της CPtech (cp for colorpower) που ουσιαστικά είναι ένας κατασκευαστής.[/quote'] Katarxin opws eipa kai prin einai Proswpikes apopsis,ta liga poy vlepw sthn agora,pws exw diamorfwsei thn apopsi moy...2on aneferw kai panw kai to gegonos gia tis Ati oti h Sapphire einai kataskeyastria etairia,se kathe periptwsh omws an thes thn apopsi moy den tha mporoysa na dexthw mia Albatron=me mia Asus i Msi ,isws sto telos ths 2hs katigorias... Pantws ola ayta einai ypokeimenika kai exoyn na kanoyn me to "onoma" poy diamorfwnei kathe etairia sthn agora..Kai eksartate kai apo ta lefta poy thes na dwseis...Egw proswpika exw mia (oem) Xelo Fx 5600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red30 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Τελικά μου φαίνεται οτι δεν υπάρχει "τυφλοσούρτης" ετσι; Δηλαδη παίζει και ανάλογα τα μοντέλα και τα τσιπ (ati/nvidia) κτλ Παντως αυτες οι Albatron πολυ μου "γυαλιζουν" για καλούτσικες κάρτες (πηγα και ειδα απο κοντά τελικά!) και δεν ξέρω αν ειναι γιαλαντζι ή οντως καλες; Αμα δεν τις βάλεις πάνω πως να ξέρεις κιολας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 ...ta liga poy vlepw sthn agora,pws exw diamorfwsei thn apopsi moy... Αυτά τα "λίγα" δεν είναι αρκετά τότε. se kathe periptwsh omws an thes thn apopsi moy den tha mporoysa na dexthw mia Albatron=me mia Asus i Msi ,isws sto telos ths 2hs katigorias... Πόσες Albatron χρησιμοποίησες πρόσφατα ή πούλησες ή εγκατέστησες σε συστήματα τρίτων και είχες σοβαρά προβλήματα; Παντως αυτες οι Albatron πολυ μου "γυαλιζουν" για καλούτσικες κάρτες (πηγα και ειδα απο κοντά τελικά!) και δεν ξέρω αν ειναι γιαλαντζι ή οντως καλες; Αμα δεν τις βάλεις πάνω πως να ξέρεις κιολας..... Προς το παρών δεν έχω συναντήσει κάτι το μεμπτό στα προιόντα τους γενικά, ίσα ίσα που έχουν αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής, δεν ανήκουν στις φτηνές λύσεις και στις μεγάλες κάρτες τους δίνουν 3-ετή εγγύηση (όπως και κανονικά αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red30 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 .......και στις μεγάλες κάρτες τους δίνουν 3-ετή εγγύηση (όπως και κανονικά αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις). Ομορφο αυτο! δεν το είχα προσέξει καθόλου και ειναι σημαντικός παράγοντας, αρα κάτι ξέρουν (ας πούμε ετσι) και τους δίνουν "προίκα" 3 χρόνια. Αν τελικά καταλήξω σε albatron κι οχι σε gigabyte θα σας ενημερώσω και εδω στο τοπικ για τις εντυπώσεις μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDBOUL Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Αυτά τα "λίγα" δεν είναι αρκετά τότε. Πόσες Albatron χρησιμοποίησες πρόσφατα ή πούλησες ή εγκατέστησες σε συστήματα τρίτων και είχες σοβαρά προβλήματα; Προς το παρών δεν έχω συναντήσει κάτι το μεμπτό στα προιόντα τους γενικά' date=' ίσα ίσα που έχουν αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής, δεν ανήκουν στις φτηνές λύσεις και στις μεγάλες κάρτες τους δίνουν 3-ετή εγγύηση (όπως και κανονικά αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις).[/quote'] Egw de kserw se poion kosmo zeis esy poy epeimeneis oti mia Asus = me mia Albatron...... Sovara provlimata?Ayto dld einai to kritirio?H milame gia epidwseis kai aksiopistia kataskeyasti?Tzampa bghke 2h xronia h asus kalyterh etaia kataskeyhs kartwn grafikwn apo tom's Hardware?Den exw dei ti thesh phre h Albatron.. Telos oson afora thn 3eth eggyhssh einai thetiko(oi alles mirkoteres sta kala montela dinoyn 2 xronia) ,alla proswpika den einai kati poy me endiaferei afoy egw den nomizw na krathsw kati sto pc moy 3 xronia tha to exw poylhsei sigoyra apo poio prin... PS Thes na proxwrisoyme kai thn koyventa stis mitrikes Albatron ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Tom's Hardware.... LOL!!! Τοm's Hardware + Asus = LOLOLOLOLOL Είναι σαν να μου λες ότι ο Ριζοσπάστης λέει ότι καλύτερο κόμμα στην στην Ελλάδα είναι το ΚΚΕ. Οι Asus είναι πολύ καλές κάρτες, πιθανόν και οι καλύτερες, αλλά η διαφορά τους με άλλες καλές εταιρείες δεν είναι τοοόσο μεγάλη που να δικαιολογεί και την διαφορά που έχουν σε τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red30 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 ωχ! ρε παιδες μου γκρεμίσατε το στανταρ!! Δηλαδη το tom's hardware δεν ειναι αξιόπιστο;; ή απλως εχει ΚΑΙ ανακρίβειες ή κάποια "κολλήματα" σε μάρκες;;; Για δώστε σας παρακαλω περισσότερα στοιχεία ή/και καποιο άλλο site ==αξιόπιστο== για τεχνικά reviews! Συμπλήρωμα: Ισχυει οτι τα ASUS γενικά του ΠΛΑΙΣΙΟΥ (ή μηπως και αλλων ειναι refurbished προιόντα, με μικρότερη ή καθόλου εγγύηση; Μη μπλέξουμε τσάμπα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDBOUL Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Tom's Hardware.... LOL!!! Τοm's Hardware + Asus = LOLOLOLOLOL Είναι σαν να μου λες ότι ο Ριζοσπάστης λέει ότι καλύτερο κόμμα στην στην Ελλάδα είναι το ΚΚΕ. Οι Asus είναι πολύ καλές κάρτες' date=' πιθανόν και οι καλύτερες, αλλά η διαφορά τους με άλλες καλές εταιρείες δεν είναι τοοόσο μεγάλη που να δικαιολογεί και την διαφορά που έχουν σε τιμή.[/quote'] Ayto poy les den to gnwrizw... 1) Ayto poy kserw einai oti einai to 1o site ston kosmo gia hardware 2) An mpeis sto site diafimish ths msi vlepeis 3) Aposo gnwrizw oi psifofories aytes ginonte apo toys anagnwstes toy oxi apo to idio... 4) Oson afora gia thn diafora ths timis symfwnoyme apolyta...,opws symfwnoyme kai sto oti einai oi kalyteres...Polloi omws den exoyn provlima na dwsoyn ayta ta lefta,kai an ta xoyn amitiallo Asus tha paroyn oxi Albatron akoma kai an exoyn kai oi 2 3 xronia eggyhssh... EDIT: Gia na to ksekatharisw: H katataksi poy egine sthn arxi,einai PROSWPIKH moy apopsi kai exei na kanei me thn poiothta twn kartwn kai OXI me thn vathmologish se sygkrish proion/timh ,lamvanontas ypopsis oles tis alles parametroys (kataskeyastis Sapphire klp).Apo kei kai pera o katheis psaxneis sygkekrimena gia kapoio modelo analogaa me ta lefta poy exei poio ton symferei(me anazhthseis klp).Opws eipa egw exw mia oem Fx 5600 Xelo.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.