MariaTs. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Τελικά το Final Fantasy είναι το καλύτερο rpg;
theoritikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Στo psx στανταρ είναι το καλύτερο rpg η σειρά των final fantasy, και ο καλύτερος λόγος για να αγοράσει κανείς ενα psx όταν κυκλοφόρησαν. Ποιο tomb raider είπες οτι ήθελες? Στο game center στην Στουρνάρη έχουν το 2 κάπου 15 €! Επίσης, ξέρετε που θα βρώ κάνα μεταχειρισμένο psx ή psone?
MariaTs. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Στo psx στανταρ είναι το καλύτερο rpg η σειρά των final fantasy' date=' και ο καλύτερος λόγος για να αγοράσει κανείς ενα psx όταν κυκλοφόρησαν. Ποιο tomb raider είπες οτι ήθελες? Στο game center στην Στουρνάρη έχουν το 2 κάπου 15 ?! Επίσης, ξέρετε που θα βρώ κάνα μεταχειρισμένο psx ή psone?[/quote'] Το 1ο Tomb Raider. Βασικά δεν τίθεται πρόβλημα για να το βρω. Το βρίσκω και στην περιοχή μου. Το θέμα είναι να βρω τα αρχειάκια του ήχου, για να φτιάξω το ήδη υπάρχον δισκάκι με το παιχνίδι. Τι ζητάω τώρα, ε;
MariaTs. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Γνωρίζεται ότι έχει κυκλοφορήσει Warcraft και για psx, πριν λίγο καιρό; Μιλάμε για πατάτα όμως! Καμία σχέση με αυτό στον υπολογιστή! Όπως είχαν βγάλει πρόπερσι το "Heroes Of Might And Magic" για το ps2 που και αυτό αποδείχθηκε πατάτα!!!
MariaTs. Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Προς Final Fantasy maniacs! Παιδιά έχω κολλήσει στο Final Fantasy 7. Πρέπει να βρω και τα 4 Huge Materia. Μέχρι στιγμής βρήκα τα 3! (Πονηρά μυαλά)! Την αποστολή με το τρένο την ολοκλήρωσα δυστυχώς ανεπιτυχώς και αναγκάστηκα να σκάσω 50000 gil για να μου δώσουν στο North Corel το Ultima Materia. Το δε Huge Materia που βρισκόταν στο τρένο το πήραν οι άνθρωποι της Shinra. Πήγα στο Junon έβγαλα εις πέρας την αποστολή με το υποβρύχιο επιτυχώς πήρα από εκεί το Huge Materia και όταν πήγα στο πλανητάριο του Cosmo Canyon διαπίστωσα πως είχα διασώσει μόνο τα 3 Huge Materia. Το 4ο που βρίσκεται βρε παιδιά! Αν θυμάστε πως βρήκατε αυτή την 4άδα, ή έστω τις περιοχές θα με βοηθήσετε!
theoritikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 MariaTs. σε ποια καταστήματα έχεις ψάξει? Ψάχνω και εγώ να βρώ μερικά παιχνίδια τα οποία δεν έχω καταφέρει να βρώ στο Παγκράτι, είτε είναι κονσολάδικο είτε είναι video club!
MariaTs. Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2005 MariaTs. σε ποια καταστήματα έχεις ψάξει? Ψάχνω και εγώ να βρώ μερικά παιχνίδια τα οποία δεν έχω καταφέρει να βρώ στο Παγκράτι, είτε είναι κονσολάδικο είτε είναι video club! Αντίγραφο είναι αυτό που έχω. Αν θες αυθεντικά παιχνίδια κοίτα εδώ .
MariaTs. Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2005 Oso gia to fidaki sto resi 1 apla to pirobolas kai prospatheis na apofigeis tis epitheseis tou. Αχ! Δεν μου είπες όμως όλες τις λοιπές λεπτομέρειες! Τελικά το κατάφερα το άτιμο! Φόρτωσα το bazooka με acid rounds, έτρεχα πίσω απ'την ουρά του και το πυροβολούσα με την πρώτη ευκαρία. 5 βολές χρειάστηκαν και πάρ'το κάτω! Εξαερώθηκε! :grin: :grin: :grin: Επιτέλους μετά από κάτι χρόνια θα δω τη συνέχεια του παιχνιδιού! :grin:
TANASI Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 mariats,eimai allo ena porwmeno pou efage kollhma me th seira ff sto psx.To 7 poly kalo,to 8 teleio,to 9 kalo.Gia to 7:einai alh8eia oti yparxoun kryfoi xarakthres kai oti mporeis na anasthseis thn Aeris? To 8 to kseskisa,4 fores mhdenisthke h synolikh diarkeia paixnidiou.ligo prin to kastro den anteksa kai koitaksa odhgo.den mporesa na parw 2 kartes mono.Φτανει με τους λατινικους χαρακτηρες.Με το 9 δεν ασχοληθηκα πολυ.μου την εσπασε που για βασικο χαρακτηρα ειχε ενα πιθηκι.Η ολη φαση ηταν παιδικη κωμωδια.τα βιντεο του ομως ηταν ολα τα λεφτα.ο τελικος αρχηγος τραβελι.μεχρι τελευταια στιγμη αναρωτιομουν αν ειναι αντρας η γυναικα.ff8 forever!
MariaTs. Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Και πως επανέρχεται η Aeris; Ποιο είναι το μυστικό για να την ανάσταση της;
TANASI Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Ακου τωρα τι παπαριες ελεγε στο περιοδικο:''κατ'αρχην πρεπει να εχετε στην κατοχη σας το underwater materia.πρεπει να βρειτε ενα απο τα ghost ships μεσα στο τουνελ του αντιδραστηρα στο Yunon και να του κανετε morph μερικες φορες μεχρι να πεταχτει ο μεγαλος τομος που αναζητατε''.αντε βγαλε ακρη τωρα εσυ απ'αυτο.ειχα δοκιμασει τα παντα,δε γινοταν τιποτα.αλλη μια φημη ισως;και κατι ακομα να γελασουμε:στο ιδιο περιοδικο λεει το προωθητικο μηχανημα στο tomb raider iii μπορει να πεταξει.ειναι το playstation magazine τευχος δεκεμβριου 1999 με εξωφυλλο τη lara με ασπρο μαγιο,ενα τευχος πριν τον οδηγο του silent hill.
MariaTs. Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Τόσο καλά! Το ff7 ήταν η 3η φορά και τελευταία που το έπαιξα. Αρχικά ως πρωτάρα δεν ήξερα που παν τα 4, δεν ήξερα τη λειτουργία του παιχνιδιού. Ήταν και η πρώτη φορά που έπαιζα ένα τέτοιο παιχνίδι (η αλήθεια είναι ότι ούτε που το σκεφτόμουν να το αγοράσω, αλλά ήρθε βολικό όταν αγόρασα το psx από αγγελία από ιδιώτη και έδινε και τα παιχνίδια). Τη 2η φορά το ξανάπιασα το παιχνίδι και δεν ήξερα που πήγαινα. Έψαχνα να βρω τις πόλεις. Ευτυχώς στο ff8 μπορούσες να δεις τα ονόματα των περιοχών στον χάρτη. Τις ψιλοέμαθα και τελικά κάπου είχα κολλήσει, δεν θυμάμαι που. Και τώρα πρόσφατα το ξανάπιασα, το πήρα απ'την αρχή το παιχνίδι, με οδηγό από δίπλα και το τελείωσα. Η αλήθεια είναι ότι οι οδηγοί που βρήκα (walkthroughs) δεν ανέφεραν καμία 'ανάσταση' της Aeris. Το τεύχος του playstation το έχω κι εγώ, θα το ψάξω να δω τι βλακείες λέει! Που καμιά φορά δεν είναι και βλακείες! :grin: :grin: :grin:
JXID Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 @epote : gia kane mia erothsh sto Power Games ths Petroypolhs.DEn xero an eisai apo Athina.To thlefono einai 210 5059896.Exei megalh sylogh apo paixnidia original gia PSX.
21century Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2005 Loipon exo ton emulator gia to ps2 to PSCX2 alla mou leipei to arxeio gia to bios giati den paizei tipota. Pou mporo na to bro na to katebaso,...dokimasa se ksena site alla mono ton emu brika...to exete anazitisei/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.