Προς το περιεχόμενο

Playstation (Psx)

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aληθεια μοναστηρακι παιζει να εχουν τιποτα μεταχειρισμενα games για psx?

Εγω όσο και να έχω ψάξει να βρω μεταχείρισμένα παιχνίδια δεν εχω βρεί ΤΙΠΟΤΑ!! ΜΟΝΟ κόπιες βρίσκω..

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μεταχειρισμένα παιχνίδια συνήθως βρίσκεις στα καταστήματα που κάνουν και τα αντίγραφα! Κι αν είναι και στο τσακίρ κέφι ίσως να τα πάρεις και σε προνομιακή τιμή. Εγώ κάποτε την πάτησα και ήταν σαν να αγόραζα καινούριο! Το θέμα βέβαια είναι ότι χτυπούν τις τιμές σε παιχνίδια που δύσκολα τα βρίσκεις και σε αντίγραφα. Για παράδειγμα έχω αυθεντικό το πρώτο μέρος της σειράς 'Alone in the dark' και δεν το βρίσκεις στην αγορά ούτε με σφαίρες! Και αυτό ήταν από τέτοια αγορά! Ένα άλλο που δεν βρίσκω ούτε καν αντίγραφο είναι το 'Pandemonium'. Γενικό συμπέρασμα: Πόδια και όρεξη για ψάξιμο να βρεις, και κάτι θα ανακαλύψεις!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με το πρώτο παιχνίδι του Tomb Raider. Όπου ακούγεται μουσική, εγώ ακούω ένα δυνατό φύσημα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να δίνει αρχεία από παιχνίδια playstation, ούτως ώστε να φτιάξω το cd;

Mods μη με κλειδώσετε απ' έξω! :neutral:

Δημοσ.

Ποτέ δεν είναι αργά όμως να ξαναθυμηθείτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και κυρίως αν χρησιμοποιήσετε εξομοιωτή για να τα παίξετε στον υπολογιστή. Ειλικρινά σας λέω, με το που έβαλα Tomb Raider είδα και την αξία του παιχνιδιού. Αν για playstation το παιχνίδι, τα γραφικά είναι απίστευτα που δυστυχώς στην οθόνη της τηλεόρασης δεν φαίνονται! Βέβαια δεν είναι το ίδιο για όλα τα παιχνίδια. Να όπως το Dino Crisis 2 τα γραφικά δεν δείχνουν τόσο καλά στην οθόνη του υπολογιστή όσο στην τηλεόραση! Πάντως το κόλλημα είναι κόλλημα! :-D

Δημοσ.

Τελικά βρήκα walkththrough για εκείνο το Kula World στο gamefaqs!

Θυμήθικα και άλλα παιχνίδια που έπαιζα σε emulators (τώρα δανείστηκα ενα ps απο φίλο και τα παίζω στην τηλεόραση!). Wipeout 2097 και 3, ridge racer revolution και ridge racer type 4, medal of honor και άλλα..

Δημοσ.

Oti kai na peite .. kanena game tou ps dn suggrinetai me to FFVII

mono kai mono gia auto to pire kai meta kollisa pali me to gran tourismo ..

Giati na 8elei kaneis metaxeirismena ?? To Irc einai full apo analoga isos (gia backup pada)

Δημοσ.

mono oti to ena pairnei kai lcd o8oni .. krima .. giati psaxnw gia ena psone ..

kala e twra pou to vrika .. exw ena korufaio dcaki .. crash bandicoot OLA se ena !!

tromero kollima kai me auta ...

Δημοσ.

Γιατί δεν βάζεις μια αγγελία, αφού έχει τη δυνατότητα αυτή το Insomnia; Ίσως σταθείς τυχερός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...