epote Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Προσωπικά άρχισα να παίζω το Final Fantasy 7 για να δω τι σόι παιχνίδι είναι, μιας και όλα τα περιοδικά το εκθείαζαν. Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας αυτό το καρτουνίστικο στυλάκι δεν μου πολυάρεσε, αλλά όσο το προχωρούσα και έβλεπα την όλη ιστορία και τα ωραία videos, κόλλησα. Τώρα το ξαναπαίζω! Είχα κολλήσει σε κάποιο σημείο, βρήκα το walkthrough και προχωράω! Το δε 8 άλλη ιστορία! Ούτε αυτό έχω τελειώσει, γιατί τα τελικά boss έχουν απίστευτη δύναμη. Θα το ξαναπαίξω να δω πως μπορώ να βελτιώσω περισσότερο τους ήρωες και ελπίζω να δω το τέλος. Τη δε συνέχεια στο ps2 δεν το συζητάω: απίστευτα γραφικά και ωραία ιστορία! to final fantasy 7 einai isos to kalitero paixnidi pou exo paiksei pote mou bar none. Oi kakoi tou 8 einai dinatoi? lol kai pou na polemiseis ta ruby kai emerald weapons 1.000.000 hp kai epitheseis pou kanoun 9999 zimia sou lene tipota? knights of the round table + maxed mime=tEh good stuff youl need that:P btw, to 10 den htan toso kalo oso to 7 oute oso to 8 imho, alla apsogo non the less vasika me tsatizei ayto to grid system apisteyta, alla ti na ginei....
MariaTs. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Πάντως να πω την αλήθεια βρήκα και άλλα παιχνίδια με παρόμοιο τρόπο παιξίματος, αλλά δεν ήταν Final Fantasy. Με εξαίρεση το Vagrant Story, που είναι της ίδιας εταιρείας (Squaresoft) και είναι κρίμα που δεν έβγαλε δεύτερη συνέχεια.
evansdimo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Αληθεια epote καταφερες ποτε να κερδισεις το emerald? Eγω ξεσκιστηκα καμποση ωρα για το ruby αλλα αυτο το fu...ing emerald δεν καταφερα να το κερδισω ποτε και ειχα βαλει Knights of the round 4x Final attact κλπ.
epote Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Αληθεια epote καταφερες ποτε να κερδισεις το emerald? Eγω ξεσκιστηκα καμποση ωρα για το ruby αλλα αυτο το fu...ing emerald δεν καταφερα να το κερδισω ποτε και ειχα βαλει Knights of the round 4x Final attact κλπ. αμε, απλα ηθελες το ΚotR με mime και δυο χαρακτηρες που να εχουν mime ωστε να βγαζει 4 KotR το γυρο και καλο θα ηταν να ειχες και ενα φουλ phoenix για να σε σωζει οταν σε τσακιζε το κωλοπραμα. Μου φανηκε καπως πιο ευκολο απο το ruby though γιατι δεν ειχε τα πλοκαμια να σου ριχνουν απο πισω
Exoskeletor Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 re pedia, ena teras sto final fantasy 8 den to ebgala pote. ena teras pou htan sthn bash ths skalas ston teleyteo pirgo tou paixnidiou, pou htan mia skonh kai xtypages nomizo mia kampana gia na emfanisth. tha to ksanapekso to paixnidi kai ayto to ar...di tha to skiso. ton exei skotosei kaneis?
MariaTs. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Το δε Tomb Raider; Που το πάτε; Εκεί να δείτε κόλλημα. Την πρώτη φορά λοιπόν που βρέθηκε η κονσόλα στα χέρια μου, άρχισα με το Medievil (μου άρεσε εκείνος ο κοκκαλιάρης τύπος που ξέκανε όλα τα ζόμπι και όλα τα ενοχλητικά ζωύφια) και μετά αφού το πήρα ζεστά το θέμα ο αδερφός μου μου έκανε δώρο την τελευταία -τότε- περιπέτεια της Λάρα Κροφτ: Tomb Raider' The Last Revelation. Άσχετη τελείως εγώ, προσπαθούσα να βρω τις κινήσεις της και όποτε ανακάλυπτα μία νέα κίνηση ήταν σαν να έκανα την ανακάλυψη του αιώνα! Και αφού μετά από 2 μήνες κατάφερα να τελειώσω την περιπέτεια, τότε αγόρασα και τις 3 προηγούμενες. Να πω την αλήθεια μόνο το 3ο μέρος δεν έχω τελειώσει. Αλλά και στο 2ο δεν κατάφερα να σκοτώσω τον δράκο στο τέλος (τελικό boss) και έτσι δεν έχω δει το βίντεο τέλους. Θα το ξαναπαίξω όμως, γιατί το 2ο Tomb Raider είναι ωραία περιπέτεια!
MariaTs. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 re pedia' date=' ena teras sto final fantasy 8 den to ebgala pote. ena teras pou htan sthn bash ths skalas ston teleyteo pirgo tou paixnidiou, pou htan mia skonh kai xtypages nomizo mia kampana gia na emfanisth.tha to ksanapekso to paixnidi kai ayto to ar...di tha to skiso. ton exei skotosei kaneis?[/quote'] Αν θυμάμαι καλά δεν είναι στο τέλος του παιχνιδιού! Μην νομίζεις ότι ήταν εύκολο για μένα. Με τον οδηγό στο πλάι προσπαθούσα να βγάλω άκρη. Και το ξέκανα. Μόνο που δεν θυμάμαι πως λέγεται η περιοχή. Αν έχεις κάνει save και το έχεις φυλάξει για κοίτα το και πες μας να βοηθήσουμε!
epote Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 exoskeletor: les to omega weapon, to pio diskolo teras tou paixnidiou, moiazei emfanisiaka me to ultimate weapon vasika thes thn rinoa, me to angel wing, haste sto speed gia na to anaivaseis, kai to mono offensive ksorki tis na einai to meteor. If all goes well tha tou kanei peri tis 200.000 zimia/sec
sleepy_head Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 1.000.000 hp kai epitheseis pou kanoun 9999 zimia sou lene tipota? knights of the round table + maxed mime=tEh good stuff kala tora ti mou thumises..ateleiotes ores brosta apo tin tileorasi ta agapimena paixnidia einai: resident evil (oli i seira) dino crisis 1 final fantasy 7 kai 9 ..gia to pc psaxno ta final fantasy se video club gia na ta noikiaso alla tipota
MariaTs. Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Έχω demo του Final Fantasy 8 και δυστυχώς δεν παίζει! Μπορεί να αλλάζω την συμβατότητα αλλά δεν... και πάλι τίποτα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παίξω το FF8 του psx στον υπολογιστή με τον εξομοιωτή' τα γραφικά είναι πολύ καλύτερα απ'ότι στην οθόνη της τηλεόρασης!
Exoskeletor Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 popo mporouses na dialekseis mono 1 offensive ksorki? den to iksera. ayto prospathousa na tou kano kai ego alla den pethene to rimadi. tha to fao omos
evansdimo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 To Final Fantasy 8 to εχω εγω για PC αλλα μου βγαζει λιγο κακη εικονα στο game. Aληθεια μοναστηρακι παιζει να εχουν τιποτα μεταχειρισμενα games για psx? epote το emerald ειχε ομως κατι ακτινες που σου αλλαζανε τα πετρελαια!
MariaTs. Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 To Final Fantasy 8 to εχω εγω για PC αλλα μου βγαζει λιγο κακη εικονα στο game.Aληθεια μοναστηρακι παιζει να εχουν τιποτα μεταχειρισμενα games για psx? epote το emerald ειχε ομως κατι ακτινες που σου αλλαζανε τα πετρελαια! Αν το παίζεις σε windows xp σκέφτηκες ν'αλλάξεις τη συμβατότητα σε windows 95/98 μπας και δεις καμιά διαφορά;
evansdimo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Εννοεις να το τρεξω με compatibility για windows 98? Moυ βγαζει κατι γραμμες ασχετες. Θα το δοκιμασω παντως thanks.
MariaTs. Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2005 Πάντως άλλη αξία έχει να παίζεις το FF8 στο playstation!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.