theoritikos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Το redline είναι γνωστό μαγαζί, αλλά έχει αρκετά τσιμπιμένες τιμές θα έλεγα. Όσο για τα περιοδικά, έχει δίκιο ο epote. Αν και δεν είχα psx τα διαβαζα μερικές φορές. Το επίσημο περιοδικό ήταν απο τις χειρότερες περιπτώσεις, μιας και βάζαν καλούς βαθμούς μόνο σε εμπορικούς τίτλους πολύ γνωστών εταιριών, ή γιατί ήταν της μόδας. Απο την άλλη στο playstation power, θυμάμαι έναν τύπο που τους έστειλε γράμμα και τους έκραζε για τις βλακίες που λέγαν για το dreamcast, και δεν ήξεραν τι να του απαντήσουν! Μην ξεχνάτε βέβαια και τα 13χρονια πιτσιρίκια που κάναν τις στήλες της αληλογραφίας στήλη ανεύρεσης cheats για όλλα τα αντιγραμένα τους παιχνίδια...
MariaTs. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Κοίτα 35 ευρώ που δίνει το FFVIII δεν είναι ακριβό για 4 δισκάκια και το βιβλιαράκι μέσα. Μιλάμε για αυθεντικό παιχνίδι κι όχι αντίγραφο. Εγώ για να το αγοράσω αντίγραφο το παιχνίδι θα μου κοστίσει 25 ευρώ. Οπότε; Τι λύκος να σε φάει, τι αρκούδα! Έτσι λέει η παροιμία. Όσον αφορά τα περιοδικά. Δεν αγοράζω κι ούτε ποτέ αγόρασα' είναι κι ακριβά, αυτό που το πας! Ο αδερφός μου τα αγόραζε, μόνο και μόνο για να ενημερωθεί για τα νέα ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Τα φόρτωσε μετά σε μένα. Δεν είναι κακό, γιατί έχω έτσι τους οδηγούς των παιχνιδιών. Διάβαζα την αλληλογραφία στα περιοδικά αυτά και δεν ήταν ένας, αλλά πολλοί αυτοί που τους έκραζαν για τις ανοησίες που έγραφαν! Τα δε 13χρονα είχαν ανοίξει μάχη για το πιο παιχνίδι ξύλου είναι το καλύτερο. Βρεγμένη σανίδα που'θελαν!
MariaTs. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2005 Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα! eyxaristo ta mala:)
theoritikos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Θυμήθικα ένα παιχνίδι που έπαιζα σε emulator. Λεγόταν kula world. Ήταν ενα puzzle οπου χειριζόσουν μια μπάλα θαλλάσης. Σκοπός του παιχνιδιού ήταν να μαζεύεις κλειδιά για να περνάς στο επόμενο επίπεδο. Μετά απο ένα σημείο όμως το παιχνίδι ήταν ΠΟΛΥ δύσκολο. Το θυμάται κανένας σας? Στο νετ που το έψαξα δεν είναι πολύ γνωστό, ενώ το gamefaqs δεν έχει καν ενα walkthrough! Εγω πάντως είχα κολλήσει με αυτό το παιχνίδι!
Bourdoulas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 ti konsola kai ayti!8imamai otan protopai3a to resident evil eixa meinei me anoixto to stoma.ta videos eidika itan ola ta lefta.
thefirestarta Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Pro Evolution Soccer Crash Team Racing Απλά τέλεια...
MariaTs. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Μέχρι στιγμής βρήκα μόνο αυτό: Extra levels Beat all 150 regular levels, then select "1 Player" from the main menu. Then, select "The Final" option that appears to play the extra levels. Οι υπόλοιποι κωδικοί που δίνονται είναι για gameshark. Θυμήθικα ένα παιχνίδι που έπαιζα σε emulator. Λεγόταν kula world. Ήταν ενα puzzle οπου χειριζόσουν μια μπάλα θαλλάσης. Σκοπός του παιχνιδιού ήταν να μαζεύεις κλειδιά για να περνάς στο επόμενο επίπεδο. Μετά απο ένα σημείο όμως το παιχνίδι ήταν ΠΟΛΥ δύσκολο. Το θυμάται κανένας σας? Στο νετ που το έψαξα δεν είναι πολύ γνωστό, ενώ το gamefaqs δεν έχει καν ενα walkthrough! Εγω πάντως είχα κολλήσει με αυτό το παιχνίδι!
hexenlord Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 des edo: http://search.ebay.co.uk/final-fantasy-8_Games_W0QQa10244ZQ2d24QQa14ZQ2d24QQa15964ZQ2d24QQa15965ZQ2d10QQalistZa14Q2ca15964Q2ca15965Q2ca10244Q2ca3801QQcatrefZC3QQcoactionZcompareQQcoentrypageZsearchQQcopagenumZ1QQfromZR2QQfsooZ1QQfsopZ1QQftrtZ1QQftrvZ1QQgcsZ1135QQpfidZ1632QQpfmodeZ1QQreqtypeZ2QQsacatZ15120QQsadisZ200QQsbrftogZ1QQsofocusZbs des edo....me 10Euro afthediko
MariaTs. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 des edo: http://search.ebay.co.uk/final-fantasy-8_Games_W0QQa10244ZQ2d24QQa14ZQ2d24QQa15964ZQ2d24QQa15965ZQ2d10QQalistZa14Q2ca15964Q2ca15965Q2ca10244Q2ca3801QQcatrefZC3QQcoactionZcompareQQcoentrypageZsearchQQcopagenumZ1QQfromZR2QQfsooZ1QQfsopZ1QQftrtZ1QQftrvZ1QQgcsZ1135QQpfidZ1632QQpfmodeZ1QQreqtypeZ2QQsacatZ15120QQsadisZ200QQsbrftogZ1QQsofocusZbs des edo....me 10Euro afthediko Δεν είναι 10 ευρώ, αλλά 10 λίρες (να μην ξεχνάμε πως η μόνη χώρα της Ε.Ε. που παραμένει με το παλαιό νόμισμα είναι η Αγγλία). Κι αν προσθέσεις και τα έξοδα αποστολής... Και αν τελικά αποδειχθεί το προιόν πατάτα σε ποιον θα τρέχεις για να βρεις το δίκιο σου; Βγάζεις άκρη με το e-Bay?
Fotografos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Kula world Crash team racing Final fantasy 7 Crash bandicoot
Greg7vas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Final Fantasy 7 Final Fantasy 7 Final Fantasy 7 Final Fantasy 7 Final Fantasy 7 Final Fantasy 7 Final Fantasy 7 Final Fantasy 7 Final Fantasy 7 Final Fantasy 7 Final Fantasy 7 Final Fantasy 7 Final Fantasy 7 Final Fantasy 7 Final Fantasy 7 Final Fantasy 7 Final Fantasy 7 Final Fantasy 7
chriskar Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 πηρα psx για το FF7, μετα επαιξα το 8 μετα το 9 μετά παλι το 7 και μετα πήρα ps2 για να συνεχισω... αναμεσα επαιζα και κανα pro
MariaTs. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Προσωπικά άρχισα να παίζω το Final Fantasy 7 για να δω τι σόι παιχνίδι είναι, μιας και όλα τα περιοδικά το εκθείαζαν. Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας αυτό το καρτουνίστικο στυλάκι δεν μου πολυάρεσε, αλλά όσο το προχωρούσα και έβλεπα την όλη ιστορία και τα ωραία videos, κόλλησα. Τώρα το ξαναπαίζω! Είχα κολλήσει σε κάποιο σημείο, βρήκα το walkthrough και προχωράω! Το δε 8 άλλη ιστορία! Ούτε αυτό έχω τελειώσει, γιατί τα τελικά boss έχουν απίστευτη δύναμη. Θα το ξαναπαίξω να δω πως μπορώ να βελτιώσω περισσότερο τους ήρωες και ελπίζω να δω το τέλος. Τη δε συνέχεια στο ps2 δεν το συζητάω: απίστευτα γραφικά και ωραία ιστορία!
theoritikos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Αποτι βλέπω και ο fotografos είχε κολλήσει με το ίδιο παιχνίδι όπως και εγώ! Με την ευκαιρία, εδω και λίγο καιρό ψάχνω να βρώ κανα μεταχειρισμένο ps, επειδή οι emulators σε συνδιασμό με το πληκτρολόγιο δεν είναι καλή ιδέα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.