Προς το περιεχόμενο

Playstation (Psx)

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

;-) Μήπως να θυμηθούμε την παλιά αγαπημένη κονσόλα και τα παιχνίδια της που ώρες ατελείωτες περνούσαμε και περνάμε παίζοντας; Αλήθεια υπάρχει κανείς που να ασχολείτε με το psx; Αγαπημένα παιχνίδια;

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάθος με την σειρά 'Tomb Raider',

Κόλλημα με την σειρά 'Resident Evil' & 'Silent Hill'

και ξεκολλημό δεν έχω με τα 'Final Fantasy 7,8 & 9'.

Δημοσ.

Σε αυτά τα games που πραγματικά είχα λιώσει ήταν τα εξής

Resident Evil 1(1 εβδομάδα)

Resident Evil 2(1 εβδομάδα)

Τomb Raider 2 (3 ημέρες)(το 1 το είχα στο saturn)

Τekken 2 Πολύ καλό!!

Crash

Iss(πολύ πολύ καλό για την εποχή του το είχα βέβαια ιαπωνικό και αντι για σημαίες είχα κάτι αρκουδάκια)!

Μetal Gear Solid (3 ημέρες +1μήνα γιατι το είχα ιαπωνικό και δεν δούλευε το 2 cd)

GT (αμέτρητες ώρες για μια εβδομάδα περίπου 1.000.000 μετρητά και να παίζω μόνο σε 3-4 πίστες αν θυμάμαι καλά με την κάθε νίκη 3.000-4.000 βλέπετε δεν ήξερα τίποτα για άδειες)

Συμπέρασμα δεν ξαναπήρα game ιαπωνικό...

Δημοσ.

Μα καλά ψάχνεις το Final Fantasy 8 και δεν μπορείς να το βρεις 'epote'; Αυθεντικό το θες; Γιατί αν είναι για αυθεντικό, κομματάκι δύσκολο είναι να το βρεις. Μόνο σε καμιά αγγελία στα γνωστά περιοδικά για παιχνίδια. Διαφορετικά, αντίγραφα σίγουρα θα βρεις στα καταστήματα τα ανάλογα. Για ρώτα!

Δημοσ.

Resident Evil 1 σε μια βδομάδα; Είναι το μοναδικό που δεν έχω τελειώσει. Κι αυτό εξαιτίας του κολλήματος μου στην αίθουσα του πιάνου που βγαίνει το φίδι! Τρώει του κόσμου τα πυρομαχικά και δεν λέει να τα κακαρώσει! Τι έκανες και το εξόντωσες. Για βοήθα κι μένα, μπας και δω επιτέλους το τέλος!

Σε αυτά τα games που πραγματικά είχα λιώσει ήταν τα εξής

Resident Evil 1(1 εβδομάδα)

Resident Evil 2(1 εβδομάδα)

Τomb Raider 2 (3 ημέρες)(το 1 το είχα στο saturn)

Τekken 2 Πολύ καλό!!

Crash

Iss(πολύ πολύ καλό για την εποχή του το είχα βέβαια ιαπωνικό και αντι για σημαίες είχα κάτι αρκουδάκια)!

Μetal Gear Solid (3 ημέρες +1μήνα γιατι το είχα ιαπωνικό και δεν δούλευε το 2 cd)

GT (αμέτρητες ώρες για μια εβδομάδα περίπου 1.000.000 μετρητά και να παίζω μόνο σε 3-4 πίστες αν θυμάμαι καλά με την κάθε νίκη 3.000-4.000 βλέπετε δεν ήξερα τίποτα για άδειες)

Συμπέρασμα δεν ξαναπήρα game ιαπωνικό...

Δημοσ.

Περιοδικά για το psx δεν αγόραζες; Πως ενημερωνόσουν για το τι καινούριο υπάρχει; Εκεί μέσα λοιπόν υπάρχουν ολόκληρες σελίδες διαφημιστικές καταστημάτων που πωλούν ψιλομεταχειρισμένους παλιούς τίτλους παιχνιδιών για σχεδόν όλες τις κονσόλες. Δεν ρίχνεις μια ματιά; Αν είσαι Αθήνα σίγουρα μπορείς να περάσεις απ'αυτά τα καταστήματα, αν πάλι είσαι από αλλού μπορείς να τους τηλεφωνήσεις (στέλνουν αντικαταβολικά ότι σε ενδιαφέρει). Για αυθεντικά παιχνίδια μιλάμε πάντα!

Δημοσ.
Περιοδικά για το psx δεν αγόραζες;

γιατι το λες με τοση προφανεια? οχι δεν αγοραζα περιοδικα για psx ειναι ολα ανεξαιρετος σκουπιδαριο γραμμενα απο αταλαντα παιδαρελια που μου σπανε τα νευρα με τον ηλιθιο τροπο γραφης τους

αν εχεις τηλ για καποιο τετοιο μαγαζι πες μου σε παρακαλω

Δημοσ.

Resident Evil 1

Resident Evil 2

Resident Evil 3

Gran Tourismo

Gran Tourismo 2

Metal Gear Solid

Oso gia to fidaki sto resi 1 apla to pirobolas kai prospatheis na apofigeis tis epitheseis tou.

Δημοσ.

Αχ! Αυτό το φιδάκι... Μέχρι να το πυροβολήσει η Τζιλ γίνεται σαλαμάκι! Ποιος έυκολος είναι ο Nemesis στο 3 παρά το... φιδάκι το ανακόντα!

Δημοσ.

'epote' δεν παρεξηγώ ότι δεν αγόραζες αυτά τα περιοδικά. Ούτε κι εγώ τα έπαιρνα. Ο αδερφός μου τα αγόραζε κι εγώ απλά τα έχω κρατήσει για τους οδηγούς στρατηγικής. Θα ψάξω να βρω τηλέφωνα και θα σε ενημερώσω σύντομα.

Δημοσ.

Λοιπόν δεν χρειάζεται να ψάξω για τηλέφωνα μιας και ένα διαφημιζόμενο κατάστημα έχει ιστοσελίδα στο διαδίκτυο και μπορείς να κάνεις παραγγέλια του FFVIII στη τιμή των 35 ευρώ. (Στο περιοδικό δίνουν το 80011-767676 για πληροφορίες). Κοίτα εδώ:

http://www.redline.gr/

γιατι το λες με τοση προφανεια? οχι δεν αγοραζα περιοδικα για psx ειναι ολα ανεξαιρετος σκουπιδαριο γραμμενα απο αταλαντα παιδαρελια που μου σπανε τα νευρα με τον ηλιθιο τροπο γραφης τους

αν εχεις τηλ για καποιο τετοιο μαγαζι πες μου σε παρακαλω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...