Προς το περιεχόμενο

Νέος Ελληνικός Server για Pro Evolution Soccer 4 - **DSL only** !!

ntsili

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το PES Launcher εδώ και 10 μέρες είναι στην έκδοση 2.55 με πολλά

καινούργια και ενδιαφέροντα πραγματάκια. Τώρα μόλις έλαβα mail στο

οποίο αναφέρεται ότι βγήκε η έκδοση 2.55b. Αυτός είναι ο λόγος που

όσοι έχουν κάποια από τις προηγούμενες εκδόσεις δεν μπορούν να

συνδεθούν.

Για να την κατεβάσετε κάντε click εδώ (4.7 ΜB).

Σε ό,τι αφορά τον κόσμο που βρίσκεται μέσα στον "GREECE_DSL ONLY SERVER"

απλά θα πω ότι από τα logs που κοιτάω κάθε μέρα, βλέπω ότι ο αριθμός

ολοένα και αυξάνεται. Χτες μπήκαν 26 διαφορετικά άτομα, ενώ τις πρώτες

μέρες μέρες πολύ πιο λίγοι. Άντε να μαζευτούμε περισσότεροι μπας και

οργανωθεί κανένα online ελληνικό πρωτάθλημα.

Εάν δεν είμαι away μπορείτε να μου κάνετε όποια ερώτηση θέλετε. Δεν γίνεται

για πρακτικούς, όμως, λόγους να είμαι συνέχεια μπροστά στον υπολογιστή. :rolleyes:

Και μια τελευταία σημείωση: αν δεν έχετε τουλάχιστον DSL μην προσπαθήσετε

να παίξετε, είναι άδικος κόπος.

Pes4Launcher v2.55 Features:

~ Full time score filter. You can now filter the list to show only full time results if needed

~ Huge changes to the videprinter, with a much clearer interface and disconnection detection

~ You can now host, by clicking an icon on the launcher taskbar

~ Name list is much cleaner

~ The videprinter now detects if a player gets a red card

~ Completely new room system that will fix firewall problems, and speed up initial connection time

~ Automatic selection of pes4 hosts roster option

~ new server menu system, server sends its own custom menu to people who enter the room.(i will send instructions for this soon)

~ New Module Add-On (by Chiz) which will allow leagues and ladders to link directly to any pages within their websites (e.g: a direct link to their reporting page)

~ A special roster file specially designed by Crock for ladder players. "PES United" are now a ladder allstars team

Δημοσ.

Εάν έχεις έκδοση 2.55 κάνε update στην 2.55b! Τώρα μόλις μου ήρθε σχετικό

mail. link.

Αυτός είναι ο λόγος που η λίστα με τους servers ΔΕΝ είναι πλήρης.

**Επειδή υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα το οποίο είναι κεντρικό (και όχι

δικό μου), όταν ζητάτε τη λίστα κάντε refresh αρκετές φορές, στην περίπτωση

όπου ΔΕΝ εμφανίζεται με την μία ο server. Αυτό το πρόβλημα θα διορθωθεί

σύντομα από τους προγραμματιστές.**

Δημοσ.

Αν κάποιος έχει εγκαταστήσει το ελληνικό patch του PES, θα μπορεί να παίξει με τον launcher στον ελληνικό server?

Άκυρο, μόλις είδα το Post στο post για το patch του PES4. Πάντως λίγο πριν που προσπάθησα να συνδεθώ με τον ελληνικό server δεν τα κατάφερα, ενώ τώρα δεν εμφανίζεται καν ο ελληνικός server στη λίστα.

Δημοσ.

Όταν κάνετε connect, προσέξτε μήπως βγάλει μήνυμα που να λέει "unable to retrieve

the server list". Τότε θέλει refresh. Πάντως, έχει διορθωθεί το πρόβλημα από ό,τι έχω

δει...

Δημοσ.

Όσον αφορά την απορία που είχαμε για το αν κάποιος μπορεί να παίξει εναντίον κάποιου άλλου που έχει διαφορετικό patch (π.χ. αν ένας έχει το greek patch και άλλος αυτό του wolf), στο FAQ του PES4 launcher αναφέρονται τα εξής:

"Rosters are the online stats of a team, you should ensure that you have the same roster file as your opponent to ensure fair play! Pes4Launcher will check before you begin a game that your roster file matches that of the host's, and if it doesn't you will be informed of this and asked if you want to select the same roster file as the host. If you are in any doubts, just ask which roster file your opponent is using."

Απ' ότι κατάλαβα λοιπόν, μπορείς να παίξεις με κάποιον ο οποίος έχει διαφορετικό patch από σένα.

Δημοσ.

Akoma to multiplayer den exei option gia manual h auto ston controller??? pws boreite kai pezete me auto den katalavenw...einai san na pezeis lotto adi gia bala....pragmatikh apogohteush....makari na kanw lathos kai na exei hdh diorthwthei afto...

Δημοσ.

Σε ένα forum, ο wolf (o τύπος που φτιάχνει ή καλύτερα "συνθέτει" τα γνωστά patches για PES και WE) έγραψε ότι το WE8 τα πάει πολύ καλύτερα από το PES4 όσον αφορά το lag. Εγώ έχω το WE8 αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα online. Πάντως ακόμα και με Έλληνα που έπαιξα, το lag του το είχε το PES4 (έχω εγκατεστημένα και τα δύο).

Δημοσ.

ρε παιδιά μονίμως όταν μπαινω 1 αντε το πολυ 2 άτομα είναι μέσα και away :(

ερώτηση τώρα: Μόνο εγω δε μπορώ να παίξω σαν client? Έχει lag, ενώ όταν παίζω σα host παίζω μια χαρά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...