Προς το περιεχόμενο

Format Plz!!!!

GeorgeEco82

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε DVD θα τα στέλνω κατευθείαν Γιάννη γιατί όπως είπα και πιο πάνω κανείς δεν μου εγγυάται ότι ο σκληρός μου δεν θα τα παίξει αύριο οπότε σε όποιο partition να τα βάλω θα την φάω την πατάτα...

Από την άλλη βέβαια θα μου πεις ότι κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα παίζει και το DVD που θα τα γράψεις αλλά τι να κάνουμε' date=' έτσι είναι αυτά τα μαραφέτια για να χαλάνε...

Άτιμη κοινωνία!!!!!![/quote']

Ετσι ειναι...Ισως ειμαι λιγο υπερβολικος αλλα κραταω backup το image και στο δισκο και σε ενα dvdrw !!!!!Και τα ανανεωνω σε τακτα χρονικα διαστηματα οταν το pc ειναι σε καλη κατασταση απο επιδοσεις κλπ... :) :) :)

• Members
Δημοσ.

Δηλαδή, αν κάνεις ένα image με το ghost, αφού εγκαταστήσεις τα Windows και περάσεις όλα τα στάνταρ προγράμματα και drivers που βάζεις κάθε φορά, μπορείς μετά απο ένα μελλοντικό φορμάτ αντί να εγκαταστήσεις απ' την αρχή Windows, drivers, προγράμματα, να τα περάσεις μονομιάς με το Ghost image?

Επίσης, άλλη μια ερώτηση: ποιά έκδοση του ghost είναι καλύτερη? η Norton Ghost 2003 Enterprise Edition ή η Norton Ghost 9.0?

Δημοσ.
Δηλαδή' date=' αν κάνεις ένα image με το ghost, αφού εγκαταστήσεις τα Windows και περάσεις όλα τα στάνταρ προγράμματα και drivers που βάζεις κάθε φορά, μπορείς μετά απο ένα μελλοντικό φορμάτ αντί να εγκαταστήσεις απ' την αρχή Windows, drivers, προγράμματα, να τα περάσεις μονομιάς με το Ghost image?

Επίσης, άλλη μια ερώτηση: ποιά έκδοση του ghost είναι καλύτερη? η Norton Ghost 2003 Enterprise Edition ή η Norton Ghost 9.0?[/quote']

Ακριβως ετσι!!!

Το ghost 9 εχει το πλεονεκτημα οτι γραφει και σε dvd απ ευθειας μεσα απο τα windows. :) :)

• Members
Δημοσ.

Πολύ καλό!

Πώς ζούσα χωρίς αυτό τόσο καιρό!!! :grin: :grin: :grin:

Γιάννης_(Platano), ευχαριστώ για την ενημέρωση! :)

Δημοσ.
Πολύ καλό!

Πώς ζούσα χωρίς αυτό τόσο καιρό!!! :grin: :grin: :grin:

Γιάννης_(Platano)' date=' ευχαριστώ για την ενημέρωση! :)[/quote']

Νασαι καλα φιλε μου....Κι εγω την ιδια απορια ειχα πριν πιασω ...γνωριμιες μe το ghost !!!! :) :) :)

Δημοσ.

Ρε Γιάννη, αυτό που λέει ο gsarig με λίγα λόγια είναι αφού κάνεις format, θα αντιγράψεις το image με τα windows και τα προγράμματα στο σκληρό σου και τέλειωσε το παραμύθι..Οπότε θα κάνω boot απο το CD των XP, θα εγκαταστήσω τον σκληρό μου (είναι sata), θα κάνω το Format και μετά κάνω Restart και θα bootαρω απο το StartUp disk των Win98 (θα μου αναγνωρίσει τον SATA σκληρό; ) και θα αντιγράψω τα αρχεία στο διαμωρφομένο partition...

Δημοσ.

giati na kanei kaneis format kai meta na perasei to image? pernaei kateytheian, den exei to ghost image restore? kaneis ena image restore, kai sou vazei kateytheian to image ston skliro, to opoio einai ousiastika formarismeno...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...