GeorgeEco82 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Ax pedia ime asxetos se tetoia themata alla tha to ektimousa an ixa ligi voithia kai katanoisi.Thelo na kano ena pc format kai meta na to ksanakano na doulepsei.Osoi pistoi prosel8ete!!!!
skoy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 loipon, tha kaneis boot apo to cd twn xp (an den kanei tha pas apo bios kai tha valeis san first boot devise cd-rom) tha kanei restart kai tha vgalei press any key to boot from cd, pata kati... Tha ksekinisei i egatastasi twn win. an exeis sata skliro pata F6 otan sou pei, kai meta apla akolouthas tis odigies... an exeis apories ki alles ksanarwta
Members gsarig Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Members Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δες και αυτό: http://tip.gr/dev/projects/answers.asp?pid=1&qid=2812 Απλώς πρόσεξε, αφού αρχίσεις να εγκαθιστάς τα XP, στην πρώτη επανεκίνηση που θα σου ζητήσει, να πας ξανά στα bios και να βάλεις να ξεκινά ο υπολογιστής απο τον δίσκο και όχι απο το CD.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Και μην διστασεις...Ειναι βασικο για καποιον που θελει να ασχοληθει με τα τρελομηχανηματα να ξερει να καενι format και επανεγκατασταση των προγραμματων του...Νοιωθει αρκετα αυταρκης !!!
RedKostas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Χρήσιμο είναι να ξέρεις να τσεκάρεις και τις απαραίτητες γραμματοσειρές κατά την εγκατάσταση, έτσι ώστε να μην εμφανίζεται το συνηθισμένο πρόβλημα των κινέζικών αντί για τα ελληνικά. Δες εδώ:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=12828&highlight=code+conversion Επίσης, αφού γίνει σωστά η εγκατάσταση χρήσιμο είναι και το Norton Ghost. Κυριολεκτικά σώζει (το κατάλαβα πολύ καλά λόγω 3 format σε 4 ημέρες!!!!). Καλό θα ήταν να μάθεις να το δουλεύεις!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Με το Norton Ghost κανείς back up? Τα παντα που εχεις στο partition με το λειτουργικο ή οποιο αλλο θελεις!!!Οτι και να παθουν τα προγραμματα σου σε 10 λεπτα τα εχεις επαναφερει οπως ηταν την στιγμη που πηρες το ghost.Σωζει παρα πολλες φορς απο format.
PaDouViRuS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Καλή φάση!!! Δηλαδή αν κατάλαβα, καλά εκτός από backup αρχείων παίζει και τον ρολό του restore point των Windows,σωστός; Και δεν μου λέτε ρε παιδία, αμά κάνω back up ένα φάκελο των 20 gb , μιλάω για τα τραγούδια μου, πόσα mb θα είναι το αρχείο που θα δημιουργήσει το ghost? Sorry GeorgeEco82 για τις ερωτήσεις μέσα στο thread sou...
RedKostas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Εξαρτάται από τον βαθμό συμπίεσης που θα επιλέξεις. Αν επιλέξεις τον υψηλότερο δυνατό (το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία θα αργήσει περισσότερο) μπορείς να μειώσεις το μέγεθος έως και κατά τα 2/3. Π.χ. κάνοντας ghost σε 3,5 GB, το μέγεθος του τελικού αρχείου δεν ξεπερνούσε τα 1,5 GB, και η όλη διαδικασία δεν κράτησε πάνω από 6 λεπτά...
madsc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Max συμπίεση που δίνει το ghost είναι κοντά στο 50%. Απενεργοποίησε τη Virtual Memory (εικονική μνήμη) πριν να πάρεις image. Κερδίζεις αρκετό χρόνο/χώρο. /sc
PaDouViRuS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Thanks παίδια..Θα το κατεβάσω γιάτι φαίνετε αρκετά χρήσιμο μιας και με τους κω...σκλήρους πότε δεν ξέρεις πότε θα κλατάρουν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Thanks παίδια..Θα το κατεβάσω γιάτι φαίνετε αρκετά χρήσιμο μιας και με τους κω...σκλήρους πότε δεν ξέρεις πότε θα κλατάρουν. Και φυσικα το ghost image θα το βαλεις σε αλλο δισκο ή αλλο partition απο το λειτουργικο σου . Σε αρχεια mp3 δεν νομιζω να κανει την ιδια συμπιεση οπως με data αρχεια, αν και δεν το εχω δοκιμασει ,γιατι ειναι ηδη συμπιεσμενα .
PaDouViRuS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Σε DVD θα τα στέλνω κατευθείαν Γιάννη γιατί όπως είπα και πιο πάνω κανείς δεν μου εγγυάται ότι ο σκληρός μου δεν θα τα παίξει αύριο οπότε σε όποιο partition να τα βάλω θα την φάω την πατάτα... Από την άλλη βέβαια θα μου πεις ότι κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα παίζει και το DVD που θα τα γράψεις αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι αυτά τα μαραφέτια για να χαλάνε... Άτιμη κοινωνία!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.