Προς το περιεχόμενο

Σοβαρο προβλημα με Windows-Ηelp!!!

Dimos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον ειμαι νεος στο φορουμ και θα ηθελα τη βοηθεια σας.

Χθες το βραδυ προσπαθωντας να ανοιξω καποια προγραμματα μου εμφανισε καποια σφαλματα και κανοντας μια αναζητηση στο Ιντερνετ,σε διαφορα fora βρηκα οτι η καλυτερη λυση ηταν να κανω μια επανεγκατασταση των Windows ΧP Home Edition που χρησιμοποιω.Κατι σαν ενα Repair Install.Δυστυχως δεν ειχα ξαναασχοληθει με επανεγκατασταση XP καθως ο υπολογιστης ειναι σχετικα νεος και στον παλιο ειχα 98.

Ετσι λοιπον αρχισα την επανεγκατασταση τοποθετωντας το cd των windows(αυθεντικοτατο) και ακολουθωντας τα βηματα ... η εγκατασταση ολοκληρωθηκε.Ετσι λοιπον εκανα επανεκκινηση και πανω που πηγαν να φορτωσουν τα Windows(η μπαρα loading στην αρχη) εκανε επανεκκινηση ξανα μονο του.Ετσι λοιπον καθε φορα που εφτανε σε αυτη τη μπαρα εκανε επανεκκινηση με αποτελεσμα να μη μπορω να μπω με τιποτα στα Windows.(Ουτε σε Safe mode κτλ).

Δοκιμασα βαζοντας το pc να διαβασει απο το cd να και ξαναεκανα την επανεγκατασταση(repair) 2-3 φορες αλλα παλι το ιδιο.

Ετσι λοιπον συνομιλωντας με τεχνικους κτλ η μονη πλεον λυση ηταν να περασω τα Windows XP ξανα απο πανω.(clean install) ωστε να κανω backup τα αρχεια μου και υστερα να κανω ενα φορματ.

Ετσι φοβουμενος δεν εκανα overwrite τον φακελο των Windows αλλα τα εκατεστησα σε νεο φακελο π.χ Windows2.Μετα την εγκατασταση καταφερα και μπηκα αλλα δυστυχως επειδη στον υπολογιστη μου εχουμε 2 users (εγω και η αδερφη μου) και τους ειχαμε προστατεψει με κωδικο,δεν με αφηνει να μπω σε κανενα φακελο των δυο(π.χ My documents) και μου λεει access is denied.

Αρα εγω τωρα θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος με την υπαρχον κατασταση να μπορεσω να μπω μεσα στους 2 φακελους αυτους των users και κανω το backup μου.

Αλλιως αξιζει να ξαναπερασω και παλι τα XP κανοντας overwrite τον φακελο Windows?Τοτε θα εχω προσβαση στους 2 users?

Συγγνωμη για το μακροσκελες τοπικ αλλα δε μπορουσα να εξηγησω αλλιως το προβλημα μου. :oops: Ελπιζω να καταλαβατε :razz:

Καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.Ευχαριστω εκ των προτερων.

ΥΓ:Αν χρειαζεστε καποια παραπανω πληροφορια για το pc μου πειτε μου.

Δημοσ.

Θα φτιάξεις 2 account με ίδια Username & Password , με αυτά που είχες πρίν.

Θα κάνεις My Computer -> C:\ -> Tools -> Folder Options

Use Simple File Sharing [ Disable ] { Untick }

Apply & OK.

Right click on the "protected folders" , Permissions , Take Ownership.

Δημοσ.

Nα'σαι καλα φιλε μου,ευχαριστω.Τελικα καταφερα και "πηρα Ownership" μεσου του safe mode. :smile:

Τωρα οσον αφορα το αλλο προβλημα που μου κολλαει στη μπαρα των windows υπαρχει να γλιτωσω το φορματ? :???:

Δημοσ.

file opws to akouw mou fenetai oti den tha to glitwseis to format apla kane opws kai dipote backup.... entaksei kai egw spazomai otan kanw format kai prepei na epanarithmisw to windows alla opws lene oloi oi texnikoi tou kosmou etsi kai egw san texnikos sou lew oti einai anagkaio kako... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...