ok_computer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Πριν ξεκινησει ο υπολογιστης μου κανει reboot. Δεν εκανα καμια αλλαγη στον υπολογιστη σε hardware αλλα κατι μαλλον κατεβασα.... τι να κανω;;;; Τι μπορει να παιζει;;
reb00t Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 τωρα εγώ να απαντήσω? δεν δοκιμάζεις κανα safe mode για να ρίξεις καμιά ματιά σε event viewer ή αν μπορείς να κάνεις system restore σε κάνα state λίγες μέρες πριν? (αν υπάρχει διαθέσιμο και με προσοχή μη χάσεις τίποτα)
ok_computer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 μα κανω σε save και παλι τα ιδια.... Παντως παω να κανω repair καi ζηταει το pass του admin αλλα εγω δε το βρισκω αν και το δικο μου παss ηταν απο λογαριασμο admin.... (ασχετο ) πριν κανω reboot τη τελευταια φορα θυμαμαι οτι δεν μπορουσα να μπω στο ctrl+alt+del, λεει οτι ειχα admin restrictions , ενω ειμαι admin... ειναι ιος, σιγουρα.....
xaxa1982 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Πριν ξεκινήσει,κάνει reboot?Πως γίνεται αυτό?Μήπως δουλεύει και χωρίς ρεύμα?
ok_computer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 χαχα xaxa1982.... εννοω τα windows ,παντως αν εχανες και εσυ 80 gb mp3 δεν θα ειχες το ιδιο κεφι... Παντως για να δωσω το παλμο το anti-virus που ειχα ηταν AVG..... μαπα δηλαδη..... ναι ολα καλα ηταν απλα δε το εβλεπε..... το καινουργιο μου ειναι το antivir......
Exoskeletor Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 mpes se safe mode, pigene sthn enarksh/ektelesh, grapse msconfig kai apo thn kartela ekinhsh kseepelekse ta ola h oti blepeis ypopto kai ksanakane reboot
ok_computer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 μα τα παμε ... ουτε σε save mode γινοταν.... λοιπον ειχα να κανω με virus που σου παιρνει το admin και επειτα σβηνει τα παντα .. εχασα 80 gb mp3.... ............. paidia σας λεω να κανετε backup.....
Exoskeletor Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 a otan les save enoeis safe? pou na to ksero ego ayto. kala yparxoun kai xeirotera.ego prin liges meres exasa ena sklhro pou eixe mesa kodika apo polla programata pou den eixa kanei backup. kai to ena htan meta apo mhnes douleias... ta mp3 ta ksanabriskeis. ante ksanabres ton kodika mou tora
michalakis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μα ρε παιδιά, το να μην μπαίνει στα windows και να κάνει reboot τι σχέση έχει με το να χάσεις τα αρχεία που έχει ο σκληρός μέσα (π.χ. τα mp3)?? Μπορείς να πας το σκληρό (εφόσον δεν έχει γίνει κανένα φορμάτ) και να τον βάλεις σε άλλο PC που λειτουργεί ως slave και να πάρεις τα αρχεία σου. Βέβαια όπως λέει ο φίλος ok_computer ο ιος του βρήκε το password του admin και έσβησε τα πάντα από το PC, οπότε η δική μου λύση δε βοηθάει...λίγο περίεργο όμως μου φαίνεται αυτό...πως τα κατάφερες και κόλλησες τέτοιο βαρβάτο ιό? Πάντως θα σου συνιστούσα next time να έχεις ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ firewall επάνω...τα AV δεν κάνουν και πολλά πράγματα.......
alexikakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 sumfwno apoluta me ton michalaki an kai uparxoun ioi pou xtupane mono ta mp3, alla den nomizw na eisai toso atuxos... file kane restore apo allo pc kai ola tha pane kala...
Challenger Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Κάνε repair με το cd των windows μήπως γίνει τίποτα. Αλλιώς απ' ότι ξέρω ο κωδικός του admin είναι κάπου αποθηκευμένος σαν αρχείο .??? (δεν μου ρχεται στο μυαλό τώρα). Αν το βρεις και το διαγράψεις δεν θα σου ζητάει κωδικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.