random Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 windows xp : θέλω να κατευθήνω οποιαδήποτε εξερχόμενη κίνηση ή οποιες ζητάνε συγκεκριμένες ip, προς μια συγκεκριμένη IP:port νομιζω οτι αυτο λέγεται "transparent proxy", αλλα δεν ειμαι σιγουρος.. σεναριο: υπαρχει ενα proxy (p1) απο το οποιο me user/pass βγαινουμε internet. ενας client (c1), win-xp-pro. για να σερφαρεις, πας στα settings tou browser, και βάζεις p1:9999 και βγαίνει έξω. αυτο παίζει κανονικά με ολους τους γνωστούς browser (ΙΕ & κλώνοι, firefox, opera) Εχουμε και καποια προγράμματα που ενω χρησιμοποιούν απλό http protocol, στiς επιλογές έχουν προβλέψει μονο για το proxy address:port και δεν δέχονται user/pass. αυτα δεν περνανε απο τον p1, αφου δεν μπορουν να υποβάλουν authentication. Αυτό λύθηκε, με τη χρήση ενος local proxy (p2 = 127.0.0.1:8888) sto C1, το οποιο εχει καρφωτά το πασσο στο config, σετάρουμε αυτα τα progs να ζητανε προσβαση απο τον P2 και αυτος διαβιβάζει στον p1 προσθέτοντας το user/pass. Εχουμε και καποια προγράμματα που στiς επιλογές δεν έχουν προβλεψει για proxy. doyleyoyn mono me DIRECT connection. θέλω κάποια ρύθμιση σε επίπεδο λειτουργικού ή κάρτας δικτύου ή tcp stack , που να λέει, "στείλε ΟΤΙ και να προσπαθει να βγει έξω προς τον P1 ή P2". ή ακομα καλυτερα, να δεχεται συνθηκες.. πχ. τις IP 192.168.x.x απο DIRECT (τοπικο δικτυο), την 213.9.9.9 απο τον P2, else απο τον P1. υπ'οψιν, δεν υπάρχει καμια δυνατοτητα να αλλαξω το setup στον proxy p1. μονο ο client C1 ειναι υπο τον έλεγχο μας. Βοήθεια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.