africa_twin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει διάφορα προγράμματα αντιγραφής ταινιών DVD και ουσιαστικά δεν έχω εντοπίσει μεγάλες διαφορές στην ποιότητα των αντεγραμμένων DVDs. Τελικά από δική σας εμπειρία πιστεύεται ότι μπορεί ένα πρόγραμμα επεξεργασίας & αντιγραφής ταινιών DVD να παίζει ρόλο στην ποιότητα ενός αντεγραμμένου DVD ή όλα σχεδόν κάνουν την ίδια δουλειά λόγω ψηφιακής εικόνας και ήχου και το μεγαλύτερο ρόλο τον παίζουν τα δισκάκια DVD που επιλέγουμε? Θα ήθελα παρακαλώ να απαντήσουν όποιοι έχουν κάνει συγκρίσεις και μπορούν να αναφέρουν & παραδείγματα και να μην αρχίσουμε πάλι να λέμε τι πρόγραμμα χρησιμοποιεί ο καθένας και πόσο ευχαριστημένος είναι. Νομίζω ότι μέσα από αυτή τη συζήτηση θα οφεληθούμε όλοι ώστε να καταφέρνουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιστότερα αντίγραφα ταινιών DVD και γιατί όχι ίδια με τα προτότυπα!
adams Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Φυσικα και υπαρχουν διαφορες αλλιως δε υπηρχε τοση συζητηση. Οσο πιο καλο ειναι το μεσο προβολης τοσο πιο εμφανεις οι διαφορες(αλλο 14-21 ιντσων tv και αλλο μια 29-36 με κτενωτο φιλτρο και ψηφιακα καλουδια οπως επισης αλλο μια πλασμα ή ενας προβολεας) Το οτι ειναι ψηφιακος ο ηχος και εικονας ειναι ανεξαρτητο απο την ποιοτητα μιας και δεν εχουμε πιστο αντιγραφο αλλα αντιγραφο που συμπιεστηκε για χωρεσει σε ενα dvd5(4.37 giga).Η ποιοτητα των media δεν εχει καμια σχεση με την ποιοτητα της εικονας και του ηχου παρα μονο με την (αντοχη στο χρονο,συμβατοτητα συσκευων dvd,απροβληματιστης αναπαραγωγης)
africa_twin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Γι' αυτό ακριβώς ρωτάω για τις εμπειρίες σας πάνω σε προγράμματα αντιγραφής και επξεργασίας DVD μήπως και καταλήξουμε σε κάποιο με αποτέλεσμα που πλησιάζει το original! Φιλικά πάντα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.