Προς το περιεχόμενο

Αρχαριος:2 ερωτησεις για εισαγωγη υποτιτλων και .avi lengh

hexenlord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια,δεν εχω και πολυ ιδεα απο τον συγκεκριμενο χωρο και ετσι αντιμετωπιζω τα εξης 2 προβληματα:

1)Εχω ενα αρχειο .avi το οποιο ειναι ταινια και προερχεται απο ριπαρισμενο dvd.Δυστυχως ειναι στα Ιαπωνικα.Μαζι με αυτο το αρχειο εχω μερικα ακομα που αποτελουν υποτιτλους αγγλικους,γερμανικους κοκ με καταληξη .srt .Το ερωτημα ειναι πως βαζω τους υποτιτλους στην ταινια.Λογικα θα πρεπει να την καψω καπως,με καποιο προγραμμα που να αναμειγνυει το avi με τα srt files,σωστα?

2)Εχω αλλη μια ταινια η οποια ειναι σε μορφη .bin και ερχεται πακετο με ενα αρχειο .cue .Ξερω οτι αυτο ειναι image απο το cdrwin,και επισης ξερω πως να το καιω.Το θεμα ειναι οτι το καθε image ειναι πολυ πανω απο 700ΜΒ. το ενα ειναι 786ΜΒ και το αλλο 804ΜΒ (η ταινια ειναι 2 cd).Ξερω πως υπαρχουν (ή τουλαχιστον υπηρχαν) δισκακια που ειναι 800ΜΒ/90μιν αλλα λογικα ουτε σε αυτα θα χωραει το δευτερο ιματζ(=804ΜΒ normally 847MB).Τι πρεπει να κανω?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Για το 1) δεν ξέρω να σου πω αλλά για το 2) δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς, μπορεί να λέει ότι είναι πάνω από 700 ΜΒ αλλά θα στο γράψει κανονικά σε δισκάκι 80 min ;). Με το Nero τουλάχιστον, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Gia tin erwtisi No1,arkei na kaneis to exis.>

Katevase kai kane install to vobsub 2.23(einai freeware-just google it).Kai topothetise to arxeio .srt sto idio folder me to arxeio .avi.En sinexeia dwstou to idio onoma me to arxei .avi(px. An i tainia legete The_Movie.avi,to srt prepei na onomastei se The_Movie.srt).

Apo kei kai pera kathe fora pou tha xekinas to avi tha fortwnoun aytomata kai oi ipotitloi.

Gia tin deyteri erwtisi,ondws min anisixeis gia to megethos tou bion,mias kai den einai pragmatiko(einai eikoniko megethos tou MOG container,anyway).Kpasto kanonika se 700ari cd.Den xreiazete overburnin oute tipota.

AUya

kk

Δημοσ.

οι ερωτησεις μοϋ:

Sarisn:Πως να το καψω με νερο αφου ειναι ιματζ απο cdrwin?Οσα images απο νερο εχω απλα κανω διπλο click πανω τους και τα καιω.Ασε που εχουν σαν icon αυτο το γκρι/trasperant του προγραμματος (nero).Aλλα εδω λεω οτι αυτα ειναι Images απο Cdrwin- ειναι .cue + . bin

Εκανα μια προσπαθεια να το καψω οπως λες kopykat πριν Postaro στο forum αυτο.Πηγα κανονικα απο το cdrwin,load cuesheet etc... και μολις παταω burn μου εβγαλε μια προειδοποιηση οτι το αυτο που θελω να γραψω ξεπερανει το μεγεθος του cd.αλλα εγω του ειπα να συνεχισει.Το εκαψε το cd,οντως υπηρχε μεσα στα cd τα αρχειο της ταινιας αλλα δεν επαιζε.Εκτος απο το αρχειο αυτο ειχε και κατι καταλογους svcd etc που ξερω οτι δημιουργουνται οπως πχ αν εκανες απο το Νερο create vcd/svcd....

Anyway δοκιμαζω το προγραμμα που προτεινε ο kopykat και επανερχομαι.Θα καψω και αλλο 1 cd για δοκιμη.

Δημοσ.

Φίλε μου και το Nero ανοίγει αρχεία τύπου .bin και .cue... τόσα χρόνια ασχολούμαι και έτσι κάνω τη δουλειά μου. Απλά πηγαίνεις στο File > Open > το dir που βρίσκεται το .cue και από εκεί και πέρα τα αναλαμβάνει όλα το Nero.

Δημοσ.

Sarisn οπως το ειπες!Το εκανα με Νέρο και ολα οκ μεχρι να το βαλω να παιξει.Φορτωνει O media player 10 και μου βγαζει το εξης: Windows MP cannot play this file because one or more codecs are missing.Πραγμα το οποιο ειναι παραξενο καθως εχω το codec pack all in one 6.0.12, καμια ιδεα?

Kopykat το κατεβασα το vobsub,ετρεξε,μου βγαζει υποτιτλους μεσα στην ταινια,αλλα μου τους βγαζει και κατω απο αυτην (δλδ στο μαυρο πλαισιο-ειναι 16:9 η ταινια).Δεν με πειραζει ιδιαιτερα αλλα μηπως ηξερες πως να το κανω να φυγει.Ειναι καποια απο τις ρυθμισεις εκει που λεει keep aspect ratio και τετοια???

Οπως και να εχει παιδια ευχαριστω για την βοηθεια!

Δημοσ.

Προφανώς σου λείπει κάποιος codec δεν εξηγείται αλλιώς. Δοκίμασε να βάλεις τον ffdshow-2004.exe (google it!), σε μένα ορισμένα .avi που δεν έβλεπα εικόνα με αυτό το πρόγραμμα έπαιξαν κανονικά :).

EDIT: Χεχε με πρόλαβες για 1 λεπτό :P.

Δημοσ.

ebala to vobsub 2.23

kai tous ypotitlous me to idio name se enan fakelo kai omos otan anoigo to avi den afortonoun oi ypotitloi...

ti mporei na fteei??eiparxei isos kapia rithmisi???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...