mindtrapper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Έχω πάρει κάτι από Overclockers.co.uk και το έστειλαν με Royal Mail International Delivery. Εμένα θα μου το φέρει κάποιος courier (αν ναι ποιός) ή ταχυδρομείο (απλό ή συστημένο; );
asmar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Θα στο φέρουν απο το ταχυδρομείο. Γενικά να μην εμπιστεύεσαι το Αγγλικό ταχυδρομείο (απίστευτες απώλειες σε ποσοστό....) και να τους λες πάντα να σου προσθέτουν ασφάλιση του αντικειμένου. Σε 1 χρόνο, μου 'φάγανε' ένα λάπτοπ και 1 κινητό....
Cue Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Θα στο φέρουν απο το ταχυδρομείο. Γενικά να μην εμπιστεύεσαι το Αγγλικό ταχυδρομείο (απίστευτες απώλειες σε ποσοστό....) και να τους λες πάντα να σου προσθέτουν ασφάλιση του αντικειμένου. Σε 1 χρόνο' date=' μου 'φάγανε' ένα λάπτοπ και 1 κινητό....[/quote'] Το Αγγλικό ταχυδρομείο ή το Ελληνικό? :/ Royal Mail είναι το αγγλικό ταχυδρομείο. Το International Delivery υποδηλώνει ότι είναι εκτός Αγγλίας. Θα σου έρθει συστημένο με το ελληνικό ταχυδρομείο!
mindtrapper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Ευχαριστώ! Βασικά είναι σημαντικό να έρθει συστημένο γιατί δεν είμαι σπίτι τώρα και σε 3-4 μέρες που θα πάω μπορεί να το έχει πάρει κανένας. Μένω και σε ισόγειο...
Theodore Tsi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 file asmar mallon tha diafwnisw....eimai agglia+exw parageilei arketa pragmata apo overclockers dabs ebuyer k alles polles.......kapoia me courier+kapoia me royal mail (dema dld pou erxetai eidopoiisi sto spiti na pas na to paralabeis).....se kamia periptwsi den exasa tipota....ap tin alli exw akousei ouk oliges periptwseis pou pragmata pou pigainan ellada apo eurwpi i ameriki den eftasan pote.... brwma elliniki mou mirizei i douleia distixws...... mipws i douleia tou mellontos einai sta elta???? mindtraper sti diki sou periptwsi pantws logika den exeis problima.....tsekare to link http://www.royalmail.com/portal/rm/jump2?catId=400024&mediaId=4800006
xaotikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Το θέμα είναι ότι αν σου στείλει κάποια εταιρία με RoyalMail και χαθεί περιμένεις κάποιες μέρες (περίπου στον μήνα ίσως και λίγο παραπάνω) ωστε να επιβεβαιωθεί ότι χάθηκε και η εταιρία στο ξαναστέλνει. Το έχω πάθει και τα βρετανικά ταχυδρομεία δεν είναι επίσης ότι καλύτερο (όπως και τα ελληνικα)
greekparot Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Ego eixa paraggeilei ena chip gia to XBOX apo Agglia kai mou to esteilan me tin RoyalMail. To pira to paketo meta apo 4 ergasimes hmeres systimeno apo ELTA.
Japan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Na sas po kai afto pou eida mia fora sto Heathrow ki efriksa... Eprepe na paro alli ptisi gia Aberdeen kai mas pigainan kapou me to poulmanaki, den thymamai an itan gia na pao sto terminal, i gia na pao sto aeroplano alla den exei simasia. Oso pigaine to leoforeiaki, eida 2 fores petameno mesa sto dromo tou aerodromiou sako tou Royal Mail. Den milame stoivasmeno se kapoia akri gia na ton paroun. Milame mesa stin mesi, kai to poulmanaki eprepe na paei gyro gyro gia perasei!!! Kala pou den to patise kiolas! Chryssa
androu Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 έχω παραγγείλει κάτι απο ebay. μου έρχεται με royal mail international signed .. υποτίθεται πως το έστειλε την Παρασκευή. Πότε λογικά θα το έχω εγώ? παίρνει πάνω απο Βδομάδα να έρθει Ελλάδα? Δεν μου έδωσε tracking number και δεν μπορώ να δώ που είναι.
PeterGR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Εγώ πάντως που παίρνω πράγματα πάρα πολύ συχνά από Αγγλία με Royal Mail, δεν έχει χαθεί ποτέ τίποτε και μάλιστα σε σχέση με άλλα ταχυδρομεία (Γερμανίας, Κίνας) είναι πολύ πιο γρήγορο (έχω παραλάβει και πράγματα σε 3-4 ημέρες).
Alex22004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Εγω εχω κ μια ακομα απορια σχετικα με το θεμα... Εχς παραγγειλει κατι το οποιο θα ερθει με το Royal Mail. Υποθέτοντας οτι καταλαβα καλα κ θα ερθει στο ταχυδρομειο, αυτοι αφηνουν χαρτι για να πας να το παραλαβεις? Κ αναρωτιομουν αν επειδη η παραγγελια ειναι με αλλο ονομα απο αυτο που γραφει στο κοδουνι, θα αφησουν χαρτι ουτως η αλλως η πρεπει να αλλαξω το ονομα? ευχαριστω εκ των προτερων...
Deathy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Λογικα πρεπει να πας στο ΕΛΤΑ της περιοχης σου να συννενοηθεις..
isay Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Λογικα πρεπει να πας στο ΕΛΤΑ της περιοχης σου να συννενοηθεις.. Λες να περιμένει ακόμα το δέμα; Εχουν περάσει 16 μήνες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 go go gadget shovel.... αναρωτιέμαι που στο κέρατο τα βρίσκουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.