Cue Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Πριν ξεκινήσω να αναφέρω τα χαρακτηρηστικά, να πω τα εξής. 1. Το laptop προορίζεται για δουλειά και όχι για διασκέδαση. 3. Στην περίπτωση του SONY θα εγκατασταθεί κάποιο linux distro Χαρακτηριστικά > Sony Apple CPU Centrino 1.6 Power PC G4 1.33 Display 13.3'' 14.1'' Resolution 1280x800 1024x768 HD 40 60 BT Y N WiFi Y Y Τα κοινά χαρακτηριστικά δε τα έβαλα. Η τιμή είναι πάνω κάτω η ίδια. Στις διαστάσεις το Apple είναι λίγο πιο μεγάλο και βαρύ (λόγω 14' κιόλας). 0. Από αποδόσεις σε εφαρμογές για Software Development εργασία ποιος από τους 2 επεξεργαστές τα καταφέρνει καλύτερα με βάσει MacOs και Linux αντίστοιχα? 1. Ποιο έχει μεγαλύτερη αυτονομία 2. Ποια από τις 2 οθόνες/αναλύσεις είναι προτιμότερη για development? Η 1024 "φαίνεται" κάπως λιψή, αντίθετα η 1280 μήπως είναι πολύ μεγάλη για τις 13'? 3. Δεδομένου του ότι δεν υπήρξα ποτέ user MacOS από την μία και απλός "user" linux (όχι admin) από την άλλη, πιο από τα δύο πιστέυετε θα με βολέψει καλύτερα? Έχω να κερδίσω πολλά από το MacOS σε σχέση με το Linux? 4. Το ibook, κατά πόσο είναι συμβατό με το PC που θα έχω στο σπίτι? Μπορώ εύκολα να τα δικτυώσω μέσω Ethernet? Το WiFi που έχει είναι συμβατό?(άσχετα αν βασίζεται στο 802.11) 5. Apple ή Sony από θέμα after sales support? Ευχαριστώ αρχικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stuxry Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 εγώ θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα το iBook. η μπαταρία είναι κάτι σχετικό (ανάλογά με το πως δουλεύεις) η οθόνη αν την δεις θα καταλάβεις ότι Μονό λιψή δεν ειναι. όσο για το macos είναι υπερβολικά ευχάριστο και από συμβατότητά το macos είναι 100% συμβατό με windows και unix (linux) αυτά δεν είναι συμβατά με τα macos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Thx για την απάντηση! Και εγώ μάλλον προς iBook καταλήγω. Κάτι άλλο που με απασχολεί, κατά πόσο η 12' βολεύει σε σχέση με την 14' (μιλώντας πάντα με την ίδια ανάλυση) όσον αφορά το s/w και web development. Έχει κανείς εμπειρία επί του θέματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 5. Apple ή Sony από θέμα after sales support? Ευχαριστώ αρχικά. Εγώ πάντως έχω κακή εμπειρία απο την apple διότι ο φορητός μου έπεσε κάτω.. τον είχαν 6 μηνές εκεί για service τελικά δεν τον φτιάξαν γιατί δεν υπήρχαν πλέον ανταλλακτικά και μου τον αδειάσαν κιόλας για να κάνουν δικά τους ανταλακτικά...>!! :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sikaztarek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 krima me apogohteveis androu... pantws ena ibook pou exei enas filos mou to exw erwteftei... h o8onh einai apisteftei kai enas mou elege oti exei ibook 3 xronia kai akoma shkwnei ta programmata pou tou bazei... nomizw epishs oti crusharei spaniws ews pote. einai epish 8ema styl pleon... eseis pou kserete katalabainete ti ennow... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stuxry Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 σχετικά με την οθόνη το συζήτησα και με άλλους και καταλήξαμε στην 14" για να δουλεύεις πιο ξεκούραστα και μόνο. σχετικά με το θέμα υποστήριξης τής Apple στην Ελλάδα σίγουρα η Rainbow δεν είναι αυτή που θα έπρεπε αλλά σίγουρα είναι και καλύτερή από την Sony. εγώ έχω ένα PowerBook σχεδόν 3 χρόνια και τα τρέχω τα πάντα και το κάνω restast μόνο αν το απαιτεί καμιά αναβάθμισή η εγκατάσταση κοινός έχει να κλείσει κοντά 12 μέρες το μηχάνημα :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stuxry Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 restart ήθελα να πω και όχι restast :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.