Προς το περιεχόμενο

P4 με υποστήριξη 64bit και τώρα;

gtsekegal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kati allo pou den to eida pouthena iparxoun kai oi p4 5xx f oi opoiei me anabathmisi sxedon se ola ta bios einai 64 bit.den xreiazetai aparetita na pareis tin tous p4 6xx.as min anoixoume pali kodra amd p4 .gia opoia xrisi bolevei ton kathena epilegei.apla osoi eisaste amdades koitaxte ligo kai tin istoria ton 2 eterion alla kai tin dinamiki tous kai min eiste apolitoi.opoios exei paei ena taxidi stin ameriki tha me katalabei.i intel einai kolosos den einai kanena magazaki.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

DDR2 στα 667 με 5-5-5-15 (Gay timings).

To voltage είναι default δε ξέρω γιατί στο καλό το βγάζει έτσι.

Εννοείται πως πάει και παραπάνω αλλά η χαζομητρική δε κλειδώνει PCIe και έτσι είναι πιθανό να έχω corrupted data.

Αυριο με P5AD2-E που κλειδώνει κανονικά αναμένεται νέο ενδιαφέρον...

• Super Moderators
Δημοσ.

xmm den prolava na kanw edit egkaira :P

pantws gia DDR2 proteina Corsair h OCZ pou SPERNOUN :D

den kleidwnei PCIe? piiikra...to voltage to vgazei parapanw epeidh oi Asus dinoun parapanw synh8ws...klasikh periptwsh :P

Δημοσ.

Έχω την P5AD2 Deluxe Wireless edition με 925X Chipset αλλά με το PCIe μας μάμησε... (Παλιές εποχές VIA KT series)

Οι μνήμες είναι Kingston Value RAM και δεν είναι και τόσο κακές,μη νομίζεις...

• Super Moderators
Δημοσ.

proteinw na arxizeis na mazeueis lefta gia mia apo autes tis dyo:

Corsair 1GB DDR2 XMS2-5400 Pro TwinX

Corsair 1GB DDR2 XMS2-4300 TwinX Pro Low Latency

kai 1-2 montela apo OCZ pou lene...

Δημοσ.
proteinw na arxizeis na mazeueis lefta gia mia apo autes tis dyo:

Corsair 1GB DDR2 XMS2-5400 Pro TwinX

Corsair 1GB DDR2 XMS2-4300 TwinX Pro Low Latency

kai 1-2 montela apo OCZ pou lene...

Φίλε Thresh ήδη έχω σκάσει πολλά φράγκα,άσε να αναπνεύσουμε λίγο...

Ούτε κάν VGA της προκοπής δεν έχω...

Δημοσ.
Ναι RafRaf υπάρχουν αρκετά reviews των EM64T Enabled [ 6xx series ] cpus.

Και δεν πρόκειται για νέο επεξεργαστή.

Όλη η σειρά Pentium 4 πρόκειται για έναν "ανανεωμένο κατά μέρη" Pentium 3.

Και εγώ AMD έχω και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η επόμενη ανάβάθμιση μετά τον στρατό σε AMD θα είναι, αλλά ο AMD64 βασίζεται πολύ περισσότερο στον αρχικό Athlon με Slot A παρά ο Ρ4 στον Ρ3...

Δημοσ.
Η Dell πλέον χρησιμοποιεί περισσότερο AMD.

Γιατί π.χ. τα καταστήματα της Ελλάδας π.χ. διαφημίζουν μόνο Intel..

Γιατί η αμάθεια του κόσμου' date=' που νομίζει ότι Pentium λέγεται το PC , κλπ κλπ[/quote']

Η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας... Η Dell είναι και θα είναι το προπύργιο της Intel...

Το ότι έβγαλε 1-2 μοντέλα servers με AMD δεν έλλαξε το γεγονός ότι πάνω από το 95% των μηχανημάτων που πουλάει η Dell έχουν Intel επεξεργαστές...

Δημοσ.
Η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας... Η Dell είναι και θα είναι το προπύργιο της Intel...

Το ότι έβγαλε 1-2 μοντέλα servers με AMD δεν έλλαξε το γεγονός ότι πάνω από το 95% των μηχανημάτων που πουλάει η Dell έχουν Intel επεξεργαστές...

Παιδια πραγματικά, η Dell δεν πρόκειται να βγάλει στο άμεσο μέλλον συστήματα με AMD.

Κοιτάξτε εδώ: http://www.theinquirer.net/?article=21411

Όσο για το Intel vs. AMD, μάλλον οι μπλέ τωρα το έχασαν το παιχνίδι...

Επόμενη μάχη, το πεδίο των Dual Core.(και μην πει κανείς πως η AMD ή η Intel είναι καλύτερη η μια από την άλλη, εκτός κι αν έχετε πρόσβαση στο R&D της κάθε εταιρίας)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τοσα flames σε ένα τόπικ περι Intel 6xx.

Ο μόνος που είναι σωστός είναι ο Gabriel :D

Δημοσ.

Gabriel Γιατι δε κανεις ενα μικρο review για τον 6xx που εχεις να δουμε κι εμεις τι γινεται με την αυξηση του cache και κατα πόσο βοηθα την αποδοση του συστήματος?

Δημοσ.

Μόλις πάρω τη καινούρια μητρική που κλειδώνει το PCI θα κάνω κάποια tests.

Όσο αναφορά τη "κόντρα" που υφίσταται θέλω να πώ ότι σαν επεξεργαστής ο AMD αυτή τη περίοδο είναι πιό ολοκληρωμένος,εκεί που προσωπικά πιστεύω ότι υστερεί είναι στη πλατφόρμα(ειδικά στις nVidia Based).

Δε ξέρω αν έχουν διορθωθεί τα πράγματα παιδιά,αλλά όταν είχα Abit NF7 με T-Bred 2000+@2300 δε μου δούλευε σωστά το USB2.0 με εξωτερικό δίσκο και το ίδιο είχε συμβεί και σε Asus A7N8X-X,ενώ από ταχύτητα έσκιζε κάτι τέτοια ήταν που μου έσπαγαν τα νεύρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...