martyras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Exw parei gia dwro se ena xaderfaki mou to Gameboy Advance kai gia na to emploutisw 8elw na agorasw ena kalo flash catridge gia na borw na tou pernaw ka8e mhna kainouria games mesw pc. Boreite na mou proteinete kapoio kalo pou na ypostirizei ola ta types twn roms (128bit ktl). Epeishs an ginetai na mou peite kapoio katasthma pou to dia8etei sthn a8hna h on-line an milame gia exwteriko. Tnx.
Compaq99 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 phgene sto: http://www.gbax.com/new/devk.html des to : XG2T 512Meg Plus Kit me £ 79.99 + foros+metaforika
martyras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Apoti diavasa einai isws to kalytero, thanks.
SV1EOD Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Εδώ και αρκετό καιρό έχει κυκλοφορήσει το Supercard - CF to (GBA+SP+DS) το οποίο χρησιμοποιεί Compact flash κάρτα. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η αφθονία στην μνήμη και το μειονέκτημα ότι πέφτει η διάρκεια της μπαταρίας πολύ πιο γρήγορα από ότι με μία κανονική κάρτα και το ότι δεν μπορούσες να σώσεις το παιχνίδι με το δικό του save(μπορούσες όμως να χρησιμοποιήσεις το real time save της κάρτας και έτσι έκανες την δουλειά σου μια χαρά). Δίσταζα να το αγοράσω για τον πιτσιρίκο μου ακριβώς λόγω της μειωμένης διάρκειας στο χρόνο παιχνιδιού. Πρόσφατα ειδα ότι κυκλοφόρησε αντίστοιχος αλλά με κάρτες SD.(http://www.rbenda.de). Ξέρει κανείς αν αυτή έχει καλύτερους χρόνους διάρκειας μπαταρίας και πως συγκρίνονται στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά με τις flash κάρτες που κυκλοφορούν σαν αυτή(και τις παρόμοιες) που πρότεινε ο Compaq99?
martyras Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2005 Den 8a sou to proteina. Einai neo proion kai sigoura exei xwro veltiwshs akoma. Agorase ena EZ-Flash 2 PowerStar pou yparxei sto xwro arketo kairo. Pira ena 512mb gia ton pitsiriko kai douleuei apsoga me nintendo ds (mono enoeitai gia games tou advance/sp) kai h battaria 8elei mia fora ton mhna fortima mesw usb. Poly kalh symvatothta, ligo tsibimeno vevaia (150euro). 8a sou elega to magazi pou to agarasa apo UK alla distyxws stamathse thn pwlhsh tou proiontos aytou. 8a boreseis na to vreis kapou...
SV1EOD Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Thanks martyras για τις πληροφορίες. Όταν λες ότι θέλει μία φορά τον μήνα φόρτισμα τι εννοείς? Και η μνήμη είναι 512 mbit και υποθέτω όχι mb(megabyte) που γράφεις του EZ-Flash 2 Powerstar. To ότι είναι σχετικά καινούργιο δεν με πειράζει γιατί είναι πολύ πιο φθηνό και τα τυχόν προβληματα θα λυθούν με τα updates. Είναι και κάτι παιδάκια στο Hong-Kong μεριά που στο στέλνουν(εδώ αναφέρομαι μόνο στο μηχανάκι με CF) με καμμιά 50αριά δολλάρια και όπως καταλαβαίνεις η διαφορά είναι μεγάλη(βέβαια χρειάζεσαι και μια CF ή SD κάρτα και το αντίστοιχο reader για το PC). Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η μικρή διάρκεια της μπαταρίας. Ξέρει κανείς αν οι SD κάρτες έχουν λιγότερη κατανάλωση από τις αντίστοιχες CF. Έχει κάποιος ψάξει για το αν αξιζει σαν μηχάνημα ή ακόμα καλύτερα να το έχει δουλέψει για να δώσει τα φώτα του?
Octabitus Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Κατά την γνώμη μου, EZ Team να'ναι και ό,τι να'ναι! Εδώ και 2 περίπου χρόνια (από όταν πρωτοβγήκε το GBA στην ελληνική αγορά) έχω στην κατοχή μου 2 carts (256mbit EZ-Flash II και 512mbit EZ-Flash) και δουλεύουνε και τα 2 άψογα. Νομίζω ότι έχει ακόμα στο http://www.gbax.com αλλά έχει και η Lik Sang (Hong Kong). Τώρα πια που βγαίνουνε αβέρτα και τα 1024mbit...Anyway, αν θες να παίζεις και παιχνίδια του DS, δεν είμαι ο πιο κατάλληλος για να σε βοηθήσω καθότι δεν το έχω ψάξει το θέμα (DS sux IMHO). Για το GBA κάνει την δουλειά του μια χαρά και με το παραπάνω, χωρίς να είναι εμφανής η διαφορά στην διάρκεια του χρόνου. Παίζω 7 ώρες full time με το φως του GBA ανοιχτό κανονικά και με το νόμο. Αυτό που λέει ο μάρτυρας σχετικά με το φόρτισμα της cart μέσω usb ισχύει. Η κατασκευή του cart είναι τέτοια ώστε να θέλει "φόρτιση" μέσω του pc μια φορά τον μήνα περίπου (απλά το έχεις συνδεδεμένο με το flash kit, το οποίο έχεις συνδέσει στην usb σου για κανα 8ωρο) και είσαι οκ. Αυτό το κάνεις για έναν και μόνο ουσιαστικό λόγο. Αν περάσει μήνας και το cart δεν έχει πάει για την παραπάνω "φόρτιση", το πιθανότερο είναι να χαθούν τα saves από τα διάφορα games που έχεις μέσα στο cart. Για να μην πάνε λοιπόν τζάμπα οι ατελείωτες ώρες gameplay του πιτσιρικά σου, βάζε που και που το cart να "φορτίζει" και θα είσαι οκ.
Mad_man Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Aν δεν κάνω λάθος οι CF δουλεύουν σε 3.3V και 5V και οι SD από 2V έως 3,6V
SV1EOD Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Aν δεν κάνω λάθος οι CF δουλεύουν σε 3.3V και 5V και οι SD από 2V έως 3,6V Οπότε αν είναι έτσι(που φαίνεται λογικό γιατι οι CF είναι αρκετά μεγάλες/παλιές λογικά θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.
martyras Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2005 Profanos SV1EOD milas gia to NeoFlash, pou anaferetai kai poly teleutaia. Gia to pws leitourgei, des ena kalo review edw. Apoti leei edw leitourgei ikanopoihtika alla ontws apo batteries parxei.
SV1EOD Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2005 Με το DS ξέρει κανείς αν είναι συμβατές αυτές οι κάρτες?
snik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 epeidi den prolabaino na diabaso to thema autin tin stigmi mporeite na mou peite poso exei ana cartige kai ti karta pairnei
martyras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2005 Gia DS perimene ligo, 8a vgaloun oles oi 'kales' etairies ta dika tous prosexws (me to pass-me card). An 8es gia Advance, to EZFlash2 1G pou einai kalo kanei gyrw sta 150Euro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.