Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με απόκρυψη αριθμού...

Dreamstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάποιος που να γνωρίζει με ποιο τρόπο μπορεί κανείς να μάθει το νούμερο από το οποίο τον πήραν με απόκρυψη; Σε σταθερό και κινητό τηλέφωνο. Δεν μιλάω για κάποιο παράνομο τρόπο φυσικά (αν υπάρχει) ή αν έχει κάποια "άκρη" κάπου.Για απόλυτα νόμιμη διαδικασία.

Δημοσ.

impossible is nothing :)

Αν σε ενοχλεί συνέχεια να συνενοηθείς με τον ΟΤΕ. Θα παρακολουθούν το τηλεφωνό σου (αλλά κοστίζει!)

Δημοσ.

Ποιες οι προϋποθέσεις για την παροχή της υπηρεσίας Εντοπισμός Κακόβουλων Κλήσεων;

1. Η υπηρεσία παρέχεται μόνο σε συνδρομητές. Για να εγγραφείτε συνδρομητής στην υπηρεσία πρέπει να μεταβείτε στο Κατάστημα ΟΤΕ της περιοχής σας.

2. Αφού γίνεται συνδρομητής ενεργοποιείτε την υπηρεσία πατώντας το άγκιστρο του τηλεφώνου σας μια φορά. Το ψηφιακό κέντρο του ΟΤΕ θα εντοπίζει τα στοιχεία της κλήσης και θα τα καταγράψει σε κατάσταση. Η παραλαβή της κατάστασης αυτής γίνεται από εσάς προσωπικά στα Καταστήματα του ΟΤΕ της περιοχής σας.

3. Δεν γνωστοποιούνται στοιχεία κλήσεων που προέρχονται από απόρρητα τηλέφωνα.

Για πόσο χρονικό διάστημα παρέχεται η υπηρεσία εντοπισμού κακόβουλων κλήσεων;

Η υπηρεσία εντοπισμού κακόβουλων κλήσεων παρέχεται για χρονικό διάστημα 5 ημερών. Σε ειδικές περιπτώσεις, το διάστημα των 5 ημερών μπορεί να παραταθεί.

Εντοπισμός κακόβουλων κλήσεων

Τέλος για χρήση μέχρι 5 μέρες 17,60 ?

Πρόσθετο τέλος ανά ημέρα πέραν των 5 ημερών

και μέχρι 20 ημέρες 1,76 ?

Πρόσθετο τέλος ανά ημέρα πέραν των 20 ημερών 0,44 ?

Δημοσ.

To θέμα δεν είναι ότι ενοχλούν εμένα, υπάρχει σοβαρότερος λόγος (που δεν είναι του θέματος). Σίγουρα logs υπάρχουν για όλες τις κλήσεις. Όπως το αντιλαμβάνομαι, η δουλειά γίνεται ως εξής: Κάποιος παίρνει τηλέφωνο με αίτημα απόκρυψης και το δέχεται το κέντρο το οποίο στέλνει το σήμα σε μένα με απόκρυψη. Άρα ξέρουν ποιος πήρε όμως εγώ δεν μπορώ να το μάθω. Ίσως να κάνω και λάθος αλλά μου φαίνεται έτσι είναι.Όπως και στον αναλυτικό, φαίνεται ανά πάσα στιγμή τι έκανες.

Αν σε ενοχλεί συνέχεια να συνενοηθείς με τον ΟΤΕ. Θα παρακολουθούν το τηλεφωνό σου (αλλά κοστίζει!)

Πόσο κοστίζει και θα κάνει τη δουλειά που θέλω; Αν και τώρα πια πάει το πουλάκι, πέταξε ,αλλά μπορεί να φανεί χρήσιμο στο μέλλον

edit:Japan σε ευχαριστώ, αλλά εγώ θα ήθελα να μάθω ποιος πήρε και όχι για τα επόμενα τηλεφωνήματα. Αν και το 3. με προβληματίζει.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να μάθεις ποιος σε πήρε. Μόνο αν το ξανακάνει.

Κοστίζει αρκετά. Πάρε το 134 να μάθεις γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...