Προς το περιεχόμενο

Enermax ή Tagan;

denexo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είμαι μεταξύ αυτών των δύο :

1) ENERMAX EG495AX-VE(W) 485W NOISE TAKER (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700241)

2) Tagan TG480-U01 New Version (http://www.computer4u.gr/c4u/default.aspx?code=PowerSupplies(CATALOG)

Το θέμα είναι ότι στο Computer4u λέει κατόπιν παραγγελίας για το Tagan. Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι αθόρυβο και να δίνει καλά amps στις κρίσιμες γραμμές.

Υ.Γ. Οι τύποι στο Computer4u ενώ την Τετάρτη είχαν το Kandalf 9000swa με τιμή 216? αλλά διαθέσιμο στο τέλος του μήνα (πήρα και ρώτησα μάλιστα και μου είπαν πωε θα έχουν κομμάτια) τελικά σήμερα προς μεγάλη μου έκπληξη είδα πως το συγκεκριμμένο κουτί υπάρχει μόνο στο Multirama έναντι 240?. Απάτη!!!

Δημοσ.

Φίλε μου αν περιμένεις μέσα στη βδομάδα (αν όχι αύριο) περιμένω το Enermax να μου έρθει από Γερμανία. Μπορώ να σου πω λεπτομέρειες μόλις το δοκιμάσω. Όσα διάβασα πάντως ήταν πολύ καλά για το εν λόγω τροφοδοτικό, ενώ για το Tagan έχουν ακουστεί αρκετά προβλήματα (χωρίς όμως να έχω προσωπική πείρα). Το Enermax έχει και 2 ξεχωριστά rails για τα 12 Volt, οπότε πρέπει να είναι πολύ καλό.

• Super Moderators
Δημοσ.

Antec OCZ Tagan Enermax...gia mena auth einai h seira agoras :)

ara sthn periptwsh sou 8a proteinw Tagan :)

kai ee siga 24 euro parapanw...exeis dei times USA? gia ekei pou einai shmantika pio fthna ti na poume ?

Δημοσ.

Και εγώ έχω ακούσει διάφορα περίεργα για τα Tagan. Αλλά το θέμα είναι ότι Tagan όπως προτείνεις φίλε ThReSh δεν φέρνει το e-shop παρά μόνο το "θηρίο" της OCZ με τα 520W(το οποίο είναι και ακριβούτσικο) και το Enermax. Από την άλλη αν το Computer4u είχε το κουτι που ήθελα ίσως το έπαιρνα από εκεί μαζί (δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι κάτι ύποπτο παίζει). Επιπλέον εμπιστεύομαι το e-shop στο θέμα εγγύηση. Δηλαδή και στα 2.5 χρόνια να γίνει κάτι (φτου φτου φτου) ξέρω ότι κάτι θα γίνει.

Δημοσ.

Εγω θα προτιμουσα το Enermax παντως, τη θεωρω πιο καθιερωμενη εταιρεια στο χωρο αυτο.

ΥΓ. Προς denexo--> Για αυτο που ειπες σχετικα με το computer4u, το multirama και το κουτι της Thermaltake λογικο μου φαινεται αυτο που λες μιας και τα δυο μαγαζια ειναι του Γερμανου!!!!

Δημοσ.
Εγω θα προτιμουσα το Enermax παντως' date=' τη θεωρω πιο καθιερωμενη εταιρεια στο χωρο αυτο.

ΥΓ. Προς denexo--> Για αυτο που ειπες σχετικα με το computer4u, το multirama και το κουτι της Thermaltake λογικο μου φαινεται αυτο που λες μιας και τα δυο μαγαζια ειναι του Γερμανου!!!![/quote']

Το ξέρω αλλά σου λέω ότι την Τετάρτη υπήρχε στο site και κατόπιν τηλεφωνικλης συνεννοήσεως μου είπαν πως θα έχουν απόθεμα. Γιατί κερατιάτικα 26? που θα μπορούσαν να πάνε κάπου πιο επικοδομητικά δεν λέει.

Δημοσ.

Γεγονός είναι ότι με ενδιαφέρει πρώτα ο παράγων ρεύμα. Η όλη ιστορία που γίνεται όλος αυτός ο σαματάς περιγράφεται εδώ (http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=99120). Πιστεύω να δω διαφορά αφού πλέον το καινούριο τροφοδοτικό θα έχει ξεχωριστά outputs για S-ATA δίσκους.

Δημοσ.

a tora to diavasa to sigekrimeno post tote pare ena ocz pou exei ola ta kalodia elecromagnetic shielded + dokimase na alakseis ligo tis diadromes ton kalodion mesa sto kouti sto torino sou trofodotiko kai oso kouto kai an akougete alakse tin karta ixou mia pci an den einai tis mobo kai elenkse kai ola ta fis oti einai se kali katastasi kai patane kala.an i karta einai ensomatomeni pare mia alli pci apo ena filo na dokimaseis giati den einai sigouro pos ftene ta revmata.

Δημοσ.

Το OCZ(520 Watt) από e-shop κάνει 145?. Ακριβό αν και καλό. Μάλλον θα καταλήξω προς Enermax. Όσον αφορά την κάρτα ήχου έιναι η Audigy. Τα προβλήματα δεν τα είχα πριν με τους 2 P-ATA δίσκους που είχα. Για αυτό υποθέτω πως φταίει το τροφοδοτικό αφού είναι ένα 300άρι της πλάκας (50? μαζί με τι κουτί να φανταστείς). Έστειλα και mail στην EPoX αλλά το μόνο που έκανε ήταν να μου στείλει καινούριο Bios του S-ATA controller (Sil 3112), χωρίς όμως αυτό να διορθώνει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Η enermax είναι καθιερωμένη & αξιόπιστη εταιρεία. Στραβό για αυτή δεν έχω συναντήσει/διαβάσει/ακούσει. Για τα tagan δεν μπορώ να πω τα ίδια.

/sc

Δημοσ.

Prin liges meres agorasa to enermax gia to sys pou exw sto sig kai exw meinei apolyta ikanopoihmenos kai apo apopsh reymatos alla kai thoryvou (to poio thoryvodes pragma sto pc einai...to ps2 pou kathetai akrivws apo panw tou). Gia to tagan exw akousei arista logia alla akougetai arketa oti to teleytaio revision exei thn tash na kaigetai opote den xerw kata poso tha to synistousa.

Δημοσ.

Όπως είπε και ο Μύθος τα τελευταία Tagan έχουν την τάση να πέφτουν σαν κοκορόπουλα, οπότε καλύτερα πήγαινε για ένα Enermax...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...