XRISBAR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Πώς μπορούμε να κρατήσουμε μια φωτογραφία από ένα dvd που παίζει στον υπολογιστή? Ότι δοκίμασα μου έσωζε μόνο μια μαυρη οθόνη. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Κάνεις pause στον DVD player και πατάς το κουμπί Print Screen (συνήθως βρίσκεται δίπλα στο F12). Σώζει στη μνήμη μία φωτογραφία (snapshot) ολόκληρης της οθόνης. Αν θέλεις μπορείς να πατήσεις Alt+Print Screen - σώζει ένα snapshot του ενεργού παράθυρου (στην προκειμένη περίπτωση, του DVD Player). Μετά πηγαίνεις στο Paint των Windows ή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (όπως το Photoshop) και επιλέγεις Paste.
FELIX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 an exeis to power dvd tou orizeis apo tis ru8miseis na kanei capture to file kai thn wra pou blepeis patas to koumpaki me thn kamera kai sou to apo8hkeyei ekei pou exeis orisei
PaDouViRuS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 an exeis to power dvd tou orizeis apo tis ru8miseis na kanei capture to file kai thn wra pou blepeis patas to koumpaki me thn kamera kai sou to apo8hkeyei ekei pou exeis orisei Ή για πιο μεγάλη ευκολία πάτας το C.
XRISBAR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά αλλά μου αποθηκεύει μόνο το μαύρο φόντο. Τί δεν κάνω σωστά?
PhotoPaul Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Mallon einai thema Driver tis kartas grafikwn pou de sou pianoun afta pou lene ta paidia. To mono pou skeftomai einai na dokimaseis tis idies methodous apo allous players.
XRISBAR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Το έχω δοκιμάσει και σε άλλο PC ενός φίλου και συμβαίνει το ίδιο. Μάλιστα όταν κάνω επικόλληση σε πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας εμφανίζεται το κινούμενο βίντεο μέσα σε αυτό !!!
sikaztarek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 psakse na vreis dvdplayer pou na krataei snapshots.nomizw to powerdvd to kanei... epishs mporeis na mpeis se allo tripaki tou styl na trexeis programmataki pou einai mono gia ayth th douleia.yparxoun polla tetoia kai ftaneis mexri kai to corel draw pou exei tetoia epilogh.
XRISBAR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο προγραμματάκι γι αυτή τη δουλειά ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.