katalathos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Γειά σας. Καταραρχήν να σας συγχαρώ για το site με την περιήγηση που εχω κάνει μέχρι τώρα θα μπορούσα να πώ οτι είναι πολύ διαφωτιστικό. Δεύτερον. Είμαι ας πόυμε "νέος" ακόμα στην αντιγραφή ταινιών και θα ηθέλα την βοήθεια σας και τις γνώσεις σας. Το πρόβλημα μου είναι το εξής: 'Οταν αντιγράφω μια ταινία κάπου στο 80-90% μου βγάζει αυτο το μήνυμα "κυκλικός έλεγχος πλεονασμού" και σταματά η αντιγραφή. Ποιό μπορεί να είναι το πρόβλημα; Ευχαριστώ
kazantzidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 oti to dvd einai grantsounismeno, genika dld den mporei na to diabasei... dokimase allo dvd...
katalathos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 to provlima ayto ginete me ola ta dvd poy exw dokimasi. den mporei ola na einai kakometaxirismena h palia
kallair Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 tote to dvd player sou exei problima. katharise to mataki i kane oti allo mporeis gia na to sintiriseis... emena auta ta provlimata mou ta ebgaze to palio no-name dvd player pou mou edosan mazi me to pc... tora pia gia na mou bgalei tetoio minima prepei na einai poli gratzounismeno to dvd...
Nikolis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Από που τα έχεις πάρει? Πες μας εάν είναι original ή αντίγραφα (ενδιαφέρει η μάρκα σε αυτήν την περίπτωση), εάν είναι όλα γραμμένα από το ίδιο DVD-RW ή όχι για να σε βοηθήσουμε.
gerontas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Από τη στιγμή που το πρόβλημα παρουσιάζεται σε όλα τα dvd που έχεις δοκιμάσει, το πρόβλημα είναι μάλλον στη συσκευή, όπως ήδη έγραψαν κάποιοι φίλοι. Καλού-κακού πάντως, ρίξε μια ματιά κι εδώ: http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=100922
katalathos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 geia sas. tha dokimasw na katharisw thn syskeyh an kai den thn exw oyte mina. ta dvd py exw dokimasi einai gnisia. kapoios moy eipe gia ta aspi drivers na ta kanw update. den kserw tha ta dokimasw ola kai elpizv na ta kataferw gia na mhn xriasti na parw kainoyrgio (an telika ftaiei i syskeuh) sas eyxaristw gia thn voithia :wink: ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.