Προς το περιεχόμενο

Χρυσά Βατόμουρα - Πανηγυρική δικαίωση aragorn-kaizer

aragorn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δόθηκαν τα Χρυσά Βατόμουρα, τα λεγόμενα και αντι-όσκαρ, δικαιώνοντας πανηγυρικά τους δύο insomniacs (την αφεντιά μου και τον Kaizer) που φώναζαν μήνες πριν τη κυκλοφορία της ταινίας :) , αφού η Catwoman στην κυριολεξία σάρωσε τα αντι-βραβεία. Τι Χάλι Μπέρι, τι σκηνοθεσίας, τι σεναρίου, τι ταινίας, όλα τα πήρε, τίποτα δεν άφησε.

Και δικαίως βέβαια, αφού πρέπει να ήταν η πιο απεχθής δολοφονία κόμικ επί πανιού που τουλάχιστον εγώ έχω δει στη ζωή μου.

Παραδέχομαι πάντως την πρωταγωνίστρια που παρεβρέθηκε στην τελετή και πήγε να παραλάβει το... βραβείο της (φυσικά με το όσκαρ της στο άλλο χέρι).

Ααααχ. Ηθική ικανοποίηση τουλάχιστον. :) :)

Δημοσ.

Τι, παν και τα παιρνουν αυτα? Και μετα τι λενε, ευχαριστω τους παραγωγους και ολους οσους συνεβαλαν σε αυτο το βραβειο? Και τους κριτες για τη γενναιοδωρια τους?

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Plaka plaka einai megali magia,afenos to xioumor einai o pio swstos tropos,afeterou stin ousia petaxe apo panw tis tin tampela tou komplexikou kai triton,me to Oscar sto allo xeri tous thymise poia einai ta pragmatika vraveia(kai min akousw vlakeies oti "emeis den akoume apo Oscar ktl",sigoura oloi exoume se ektimisi opoion exei agalmataki)

Δημοσ.

Ρεσιτάλ χιούμορ και αυτοσαρκασμού έδωσε η Χέιλ Μπέρι στα φετινά αντι-Όσκαρ, τα γνωστά Χρύσα Βατόμουρα που απονέμονται κάθε χρόνο στις χειρότερες παραγωγές της κινηματογραφικής σεζόν.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός σπάζοντας την παράδοση που θέλει τους αποδέκτες να μην τολμούν να πατήσουν το πόδι τους στην τελετή, όχι μόνο εμφανίστηκε για να λάβει το βραβείο της Χειρότερης Ηθοποιού για την ερμηνεία της στο Catwoman, δε δίστασε να τα ψάλλει και στη Warner που την προσέλαβε για "αυτή τη φριχτή ταινία".

Επίσης τα ’βαλε με τον ατζέντη της, ο οποίος βρισκόταν στο κοινό, λέγοντας του: "την επόμενη φορά που θα πεις "ναι" να διαβάζεις πρώτα το σενάριο".

Τη… χαρά της Μπέρι επισκίασε, όμως, ο έτερος μεγάλος νικητής, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο Τζορτζ Μπους.

Ο πλανητάρχης χάρη στην πολυσυζητημένη εμφάνιση του, με τη συνδρομή του Μάκλ Μουρ φυσικά, στο ντοκιμαντέρ του δευτέρου "Fahrenheit 9/11", κέρδισε δύο διακρίσεις: το βραβείο Χειρότερου Ηθοποιού αλλά και Χειρότερου Κινηματογραφικού Ζευγαριού, ταιριασμένος είτε με τη νυν υπουργό Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις, είτε με την κατσίκα που εκτρέφει στη φάρμα του.

Για τις εμφανίσεις τους στο ίδιο ντοκιμαντέρ βραβεία κέρδισαν τόσο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, όσο και ο υπουργός Αμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ.

Η Μπέρι παραλαμβάνοντας το Χρυσό της Βατόμουρο απηύθυνε μια μακρά ομιλία προς το κοινό, ενώ διακωμώδησε τη στιγμή που παραλάμβανε το Όσκαρ της το 2002 .

"Σίγουρα αυτή δεν είναι μια στιγμή της καριέρας την οποία ονειρευόμουν, αλλά σας ευχαριστώ" είπε και εκμυστηρεύτηκε προς το κοινό της ότι πήρε την απόφαση να εμφανιστεί στα Βατόμουρα ακολουθώντας τη συμβουλή της μαμάς της:

"Αν δεν μπορείς να είσαι σωστός αποτυχημένος, ποτέ δε θα μπορέσεις ποτέ να γίνεις σωστός νικητής" είπε.

Στο πλευρό της ήταν και η συμπρωταγωνίστρια της στην ταινία η Αλεξ Μπορσταϊν την οποία ευχαρίστησε δημοσίως για τη χάλια ερμηνεία της, όπως και το υπόλοιπο καστ του Catwoman:

"Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Για να δοθεί μια ερμηνεία τόσο φριχτή όσο η δικιά μου χρειάζονται πραγματικά κακοί ηθοποιοί" πρόσθεσε.

Ο κατάλογος με τους υπόλοιπους βραβευθέντες περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, τους Μπεν Αφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ για το Gigli , που "στέφθηκε" η Χειρότερη Κωμωδία των τελευταίων 25 ετών και τον Τζον Τραβόλτα για το "Battlefield Earth" που βγήκε χωρίς δεύτερη σκέψη το Χειρότερο Δράμα που έχουν δει οι θεατές από το 1980.

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, νυν κυβερνήτης της Καλιφόρνια, που διεκδικούσε οκτώ Βατόμουρα, κέρδισε τον τίτλο του ανθρώπου που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες υποψηφιότητες στη σταδιοδρομία του, αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ ούτε ένα βραβείο.

Το Scooby Doo 2 κέρδισε το Βατόμουρο του Χειρότερου Ριμέικ.

Πηγη

Πηγη1

Δημοσ.

exm pios anoitos egrapse afto pou evales paschalia? dixnei poso asxetos einai me tin metafrasi me to my little pet goat....eleos diladi mou thimizei tous proskopous tou lotr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...